Pozdrav svima, evo i jedne povratnice 👋
Imamo predivnu curku od 20 mjeseci koja je došla iz dugo željene i dugo pokušavane HG trudnoće s 8 mjeseci mučnina i povraćanja, a ova luda mama kreće u borbu za seku ili bracu 🫣
Taman danas je CD12 i krećemo u akciju, pa sam se sjetila ovog foruma i koliko je lakše bilo sve silne mjesece s minusom na testu prebroditi uz ekipu 🙂
Ovaj put se nadam malo kraćem putovanju i da se sve što prije preselimo na veseliju temu 💪
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Zara531 i Makarena, hvala vam cure🫶🏼 ja se toplo nadam da će uspjeti🥹🙏 ispada da je najvjerojatniji razlog nezrelih stanica to što su prerano aspirirane, pa mi to ulijeva nadu da ipak nije do njihove kvalitete nego do pogrešne procjene vremena. Samim time se nadam da će se ova mala točkica u tanjuriću do sutra razvijati😂🙏
Ma bit će transfera sigurno !!! Nećemo razmišljati negativno i jedna je dovoljna da se magija desi ❤️❤️❤️🥰🫂 navijamo za tebe na Max 🫂🥹🫀
Ja isto razmišljam jutros da si odagnam misli kao- pa svakako su mi jednu trebali vratiti pa da praktički ništa nisam izgubila još 🥲 malo me strah, mislim da ću ja njih pozvati kasnije ipak ako me ne preduhitre. Hvala ti i svima vama za podršku🫂🥹🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
MARIS Hej, nas ce izaci sve skupa oko 3000€. To ti je oko 1000€ lijekovi, 1300 sspiracija i folikulometrije i 500€ trqnsfer. Ako imas zamrznuti, to se dodatno placa, ne znam jos koliko.
Cure smogla sam snage danas da se javim i napisem da su me zvali i da je 6 jajnih stanica propalo - nezrele su, a jedna je zrela. Sutra ako me zovnu javit ce mi da se ne razvija, ako ne zovnu znaci da je u cetvrtak transfer jedne jajne stanice… eto, molim boga za tu jednu🙏
Ma joj, ljuti me i ta njihova loša procjena jer puno je to muke i stresa, ali iskreno držim fige za ovu jednu 🙏🏿 samo pozitivno i javljaj. Mislim na tebe i šaljem zagrljaje 🤗❤️
💙
Pozdrav svima, evo i jedne povratnice 👋
Imamo predivnu curku od 20 mjeseci koja je došla iz dugo željene i dugo pokušavane HG trudnoće s 8 mjeseci mučnina i povraćanja, a ova luda mama kreće u borbu za seku ili bracu 🫣
Taman danas je CD12 i krećemo u akciju, pa sam se sjetila ovog foruma i koliko je lakše bilo sve silne mjesece s minusom na testu prebroditi uz ekipu 🙂
Ovaj put se nadam malo kraćem putovanju i da se sve što prije preselimo na veseliju temu 💪
Sretnooooo i da čim prije dodes do cilja🍀🍀🍀
Zajedno smo jače 💪🏿❤️
💙
MARIS Hej, nas ce izaci sve skupa oko 3000€. To ti je oko 1000€ lijekovi, 1300 sspiracija i folikulometrije i 500€ trqnsfer. Ako imas zamrznuti, to se dodatno placa, ne znam jos koliko.
Cure smogla sam snage danas da se javim i napisem da su me zvali i da je 6 jajnih stanica propalo - nezrele su, a jedna je zrela. Sutra ako me zovnu javit ce mi da se ne razvija, ako ne zovnu znaci da je u cetvrtak transfer jedne jajne stanice… eto, molim boga za tu jednu🙏
Ma joj, ljuti me i ta njihova loša procjena jer puno je to muke i stresa, ali iskreno držim fige za ovu jednu 🙏🏿 samo pozitivno i javljaj. Mislim na tebe i šaljem zagrljaje 🤗❤️
🤍🫂🥳 zvala sam i rekli su sutra transfer ako sve bude dobro, tako da sam od sutra aBd pupo😂🙏
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
🤍🫂🥳 zvala sam i rekli su sutra transfer ako sve bude dobro, tako da sam od sutra aBd pupo😂🙏
Jeeeeeeej ❤️. Nadam se visokoj beti za 14 dana i da nam se pridružuješ na zimskim bebama 😊🙏🏻.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Odličnooooo, jako mi je drago. Nadam se da je dobitno🙏🏿🙏🏿🙏🏿 cekamo s tobom ❤️
Evo meni na testiću smajlić upravo. Jučer pokrili. Danas idemo na rockas, veliko slavlje pa ćemo vidjeti hoće li biti prilike....
💙
Makarena i ja bi posebno s vama na tu temu, imam osjecaj da vas na toj temi sve znam😂🤍
Rose idealna prilika, koja casica vise i akcija 😂🥳 hvala vam cure, javljam vam sve. Simptoma nece bit jer su jos smuckani hormoni u meni😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Evo mene, svjeze s transfera🥳 to je to, 13.5 vadim betu😂🤍
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Evo mene, svjeze s transfera🥳 to je to, 13.5 vadim betu😂🤍