Purko sretnooo, javi
Didia jesi piškila?
Meni jučer smajl na CBtestu, danas jako bolovi. Ovulacija je to.
Sinoć muž meni kaže da je on dobro i da bi se družio pa smo na brzinu od iza 🤣🤣🤣🤣sve izašlo van, ali bolje išta nego ništa...ne očekujem od ovog ciklusa ništa
Još u nedjelju je imao simptome pa je jučer već bio ok...ni ne zna za ovulaciju nego da bi on brzinski 🤣🤣🤣🤣
💙
Meni je ov tura trakica skroz fals došla. Tako sa mi je ciljat na slijepo. Veceras akcija.

Rose piškiću hcg sutra ili u nedelju. Mi smo ovaj mjesec jednom samo u plodnim danima pokrili jer se muž razbolio i baš mi krivo bilo ali vidjećemo je li to jednom bilo dovoljno. Možda jeste 🤞
Jelušićkaa svašta..vi pokrivajte svaki drugi dan, nadam se da su trakice glupe samo 😂
Ja sam jutros piškila lh baš da vidim tamni li danas je 11dpo i ništa bijela skroz, nakon 5 minuta vidi se druga crtica i to pod uglom. Vidjećemo šta to znači kad hcg pišnem
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Rose čula sam kao da je bolje da muškarci ne znaju za ovulaciju jer se i oni stresiraju onda a to utiče na plivače. Tako da možda baš taj jedan bude dobitni 🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Iva, Jelušićka sretnooooo prikrivanju
Didia jednom je isto dobro, bolje jednom nego nijednom. Tako smo i mi ovaj mjesec
A vidjet ćemo, ne nadam se baš, ali naravno da minimalne šanse uvijek postoje . Najviše mi je što je to sve izašlo odmah, ali eto..
Iva hvala, bas malo uguglam
Možda nije sve, najbrži plivači ostaju 🤞
Uvijek postoji šansa, jedino kada ne pokriješ nema šanse tako da će biti ok. I na kraju bar vam je bilo lijepo 😁
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
💙
Cure kod nas opet astenozoo, brojke se malo pogorsale ali uglavnom tu su negdje...uz svu silu suplemenata, treninge, zdravu prehranu. Nemam vise snage, obeshrabrena sam i najradije bi na neko vrijeme odustala od svega.
Žao mi je draga 😔 takav nalaz zna biti poražavajući pogotovo ako se trudio baš. Daj sebi vremena da svariš informaciju.
Da li ste razmišljali o podpomognutoj? Možda tu nađete rješenje. I tboja dijagnoza otežava začeće a i njegova, možda bi vam bolje pomogla MPO nego da tapkate u mraku.
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
možda da probate odmoriti koji mjesec. Kad kažem odmoriti ne mislim na odnose nego na pracenje ovulacije, trakice..
Jer nema odustajanja, samo hrabro naprijed u nove cikluse, nastavite s dodacima prehrani i opcenito sa zdravim navikama kao i do sada.. i urodit će plodom sigurna sam
Žao mi je, možda previše suplemenata može i negativno utjecat, al nemojte gubit nadu prirodno ili MPO nešto mora upalit
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Iva čitala sam sad za ovaj pčelinji ne znam bi li to uzimala 😂 mom dragom energije ne fali, više meni fali 😂
On ozdravi odmah čim sam ja raspoložena za akciju, jedino su nam problem ti jadni deformisani spermići
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
MissD zao mi je, ali nemojte da vas to obeshrabri, ima jos puno opcija, a i sve je moguce 🤞🏻
Mi cemo isto dogodine na MPO ako ne uspijemo do tad.
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
11/2018 spontani
Hvala cure na podrsci ♥️ ovo razumije samo onaj tko iste muke prolazi...
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
MissD ma joj draga, baš mi je jako žao 😥 malo izbaci to sve iz sebe i onda pozitivno dalje. Probajte iskopati još neke suplemente, ali iskreno ja ne bih ni predugo čekala. Išla bih na MPO, govorim iz iskustva. Ja bih i sad za drugo išla, ali muž ne želi više na to nego kao ako se dogodi prirodno.
Vjerujem da će to sve na kraju biti dobro
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji