IRMA1990
Ajme, skroz te razumijem, tako i ja razmišljam!
Koji dan ciklusa počinješ testirati?
Ne bi voljela početi prerano baš iz tog razloga jer sve predugo traje, a opet s druge strane kao neki strah da ne bi propustila ako slučajno bude ranija ovulacija (što kod mene nikad nije bio slučaj :D )
Krenem 13 ili 14 dan, jednom mi je samo bio pik 14, pa sam taj ciklusa zakasnila inace uvijek od 19 do 21... nisam bas puno citala forum pa nezz koliko vec pratis, meni je za prvo dijete tribalo godina dana, s tim da u toj godini sam imala mozda 8 9 prilika zbog duljine ciklusa.. jos mi je tada znao ciklus i po 40dana trajat..sad je malo manje pa san zahvalna i na tih par dana:)
Parisislove e još sam zaboravila dodati da ti CB ima manju osjetljivost 40mlU. Tako da kad vidiš smajlica onda je taj lh baš visok. Tako da mislim da si safe s te strane, a držim 🤞 na najjače da ti sad uspije.
Meni ovaj mjesec ti dani tako sporo idu, još imam te bolove u donjem dijelu leđa pa mi to daje neku nadu da je ovaj ciklus možda dobitni. Mislim da ću za vikend napraviti neki test
Ajme i to mi je ful korisna informacija, da se zaista mogu opustiti… hvala ti 🙏 Muž i ja smo ona odmoru i ja nikako se opustiti i uživati jer skroz kalkuliram kolika je mogućnost da sam ovulirala… sinoć sam do 4 ujutro bila budna istraživala dali položaj pri spavanju utječe na mjesto implantacije 🤦♀️ a isto dani tako polako prolaze, ne mogu dočekati da se testiram…
Blizu smo po danima, ja sam 5 dana iza ovulacije ti 6 ako se ne varam. Držim fige da nam prolete ovi dani i da obje do vikenda dočekamo svoje velike pluseve 💗
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
4/2025 kemijska 💔
Skroz te kuzim, tako ja danas, došla s posla, baš sam se nešto loše osjećala i izmjerim temperaturu (38) i odmah panika da li može to sad utjecati na implantaciju. 🙈 ono bezveze sam u stresu, a znam da ni to nije dobro. Al sta ćeš kad je želja toliko velika.
Ja se nadam da će ovaj mjesec bit pun pluseva!!! Svima želim svu sreću ❤️
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Kod mene je obrnuto od vas dvije, ja imam kratke cikluse, 25 dana. Ni ne okrenem se menstrucaija opet tu i jos traje 7 dana. Osim sada u fazi planiranja trudnoce, nisu kratki ciklusi neka radost 😅 Kad sam bila cura, zivila na moru, imala sam osjecaj da vjecno imam menstruaciju. 😆 Bas me zanima koji dan ce mi biti peak ako ga uhvatim. 🫣
Kod mene je obrnuto od vas dvije, ja imam kratke cikluse, 25 dana. Ni ne okrenem se menstrucaija opet tu i jos traje 7 dana. Osim sada u fazi planiranja trudnoce, nisu kratki ciklusi neka radost 😅 Kad sam bila cura, zivila na moru, imala sam osjecaj da vjecno imam menstruaciju. 😆 Bas me zanima koji dan ce mi biti peak ako ga uhvatim. 🫣
A uf..nama nikako udovoljit..al moran priznat da je imalo to i prednosti neke, pogotovo sta si rekla, ja san na moru pa mi je to liti odlicno.. kako se testiras? Ja sam dosad jednom dnevno
Zadnja dva dana sam oko podne a danas sam podne i 18h. Malo je poraslo ali i dalje nisko. Nastavit cu 2 puta dnevno.
Heej, ja stigla s folikulometrije.
Endometrij 9.95mm, vodeći folikul od 17mm. O bi trebala biti u srijedu cca. Bacam se na posao, ne polazem velike nade u ovo, ali eto. 🙏
Previdjela sam tvoj post. Bravo! Odličan nalaz, držimo fige. Meni je isto danas peak 🤞
Eniii sretnoooo … Čekamo testiceee 🌹🌹🌹🌹🌹
Kak se osjećaš ? Si dobila kakvu terapiju poslje ?
Dobila sam azomex 3 dana, i utrogestan treci dan 3x3 🙄 …
Tii?
Ja sam rekla da ću malo pauzirati sa pokušavanjem tako da neću koristiti trakice, ali idem kod ginekologa sutra pa ću svakako znati hoće li O ili je prošla. Trebala bi mi taman biti ovih dana, jutros me bas jako probadalo na lijevoj strani, nije nikad do sad tako pa ne znam je li možda to bila O 😅. Uglavnom neću ništa forsirati sad 2-3 mjeseca pa šta bude ☺️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji