Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    28. Veljača 2025. 08:43

Nikita206

9. dan mi je danas, u nedjelju ću se probati testirati da, držite figeeeJasamja ajme bilo bi ludo da sutra bude pozitivan test! 🤞

Držim ti na najjače 🤞🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Nikita206
    28. Veljača 2025. 09:45

Sad me ulovio neki strah da mi nije menga možda krenula ranije jer mi je već 31.dan ciklusa, ali kako sam kasno imala ovulaciju očekivana menga mi je već 5.-6.3.
    Ili je nemoguće s obzirom da je 9.dan od ovulacije?

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

jasamja
    28. Veljača 2025. 10:14

Nikita206

Sad me ulovio neki strah da mi nije menga možda krenula ranije jer mi je već 31.dan ciklusa, ali kako sam kasno imala ovulaciju očekivana menga mi je već 5.-6.3.
    Ili je nemoguće s obzirom da je 9.dan od ovulacije?

U ovoj fazi ciklusa je sve dvosmisleno. Može biti implantacija a može biti i menga..
    Nadam se ipak da ti je implantacija 🤞

Ja ipak imam mengu tako da neću ni raditi test sutra. Neznam zašto sam i uopće pomislila na moguće implantacijsko krvarenje 😂😂
    Moram naručiti trakice da krenem pratiti kako sada ovaj mjesec.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    28. Veljača 2025. 10:14

Ne * sada nego spada 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    28. Veljača 2025. 12:20

Eni, kako radis sok od cikle? Ja ju ne volim, ne znam kako da se natjeram, podijeli recept😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• eni233
    28. Veljača 2025. 12:36

Uniqlo7

Eni, kako radis sok od cikle? Ja ju ne volim, ne znam kako da se natjeram, podijeli recept😂

Jaooo ne , kupujem s tvornice zdrave prehrane i sok od nara i sok od cikle .. sok od nara mi je fini a cika 🤮🤮🤮🤮 Al ja to eksam i ne dišem 🤣🤣🤣🤣🤣🤭 jao pisam crveno 😅

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    28. Veljača 2025. 12:49

eni233

Uniqlo7

Jaooo ne , kupujem s tvornice zdrave prehrane i sok od nara i sok od cikle .. sok od nara mi je fini a cika 🤮🤮🤮🤮 Al ja to eksam i ne dišem 🤣🤣🤣🤣🤣🤭 jao pisam crveno 😅

Ajme 😂😂
    Jel to onaj rabenhorst ili u tetrapaku? I koliko ga pijes dnevno? Jadna ti sam ne mogu je na slici, sad cu je pit🥲

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

• eni233
    28. Veljača 2025. 12:54

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

Ajme 😂😂
    Jel to onaj rabenhorst ili u tetrapaku? I koliko ga pijes dnevno? Jadna ti sam ne mogu je na slici, sad cu je pit🥲

Tetrapak piše rotebete saft🤮 uglavnom ima okus po zemlji 🤣🤣😅😅 Al znaš zašto piješ pa si zmagadis nekako .. la odvaratn je ! I da s oproštenjem stolica mi je crna od cikle 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 pijem u jutro i navečer po jednu času ,- između u podne sok od ananasa 🤭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Uniqlo7
    28. Veljača 2025. 13:00

eni233

Uniqlo7

eni233

Uniqlo7

Ajme 😂😂

Tetrapak piše rotebete saft🤮 uglavnom ima okus po zemlji 🤣🤣😅😅 Al znaš zašto piješ pa si zmagadis nekako .. la odvaratn je ! I da s oproštenjem stolica mi je crna od cikle 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 pijem u jutro i navečer po jednu času ,- između u podne sok od ananasa 🤭

Hahahah, na stolicu sam navikla jer sam pila heferol zadnja tri mj😂 ajde bas cu ga narucit kad im stigne na stanje, imat ohrabrujuci razgovor u ogledalu prije eksanja i prezivit 😂😂😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Hormoni X

alsuncokret14
    28. Veljača 2025. 13:12

Cure sretno Vam svima i da docekate sto prije svoje plusice.
    Ja sam upravo uradila IUI i sada cekamo 12 dana da radim betu… 

🌹❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.