Evo imam peak napokon!
Sinoć smo obavili posao taman 😁
Je bolje danas opet ili sutra?
Sretno u pokrivanju. Navijamo za plus za 12 dana🤞👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕
A ne mora biti, jos je jako rano. Koju osjetljivost testa imas?
Ma jučer sam radila s onim clearblue od 10mlu, bio je negativan.
Blondy je li ti bas krenulo ili?
Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣
Ah bas mi je zao ❤️. Sad radiš pauzu do ljeta?
Mislim da da, necu koridtiti trakice i opterecivsti se. Nek mi i dijete malo poraste, mozda ce mu biti lakse. Htjeli smo brzo drugu bebu da rijesimo sve odjednom, a mozda nam bude ovako lakse s razlikom od dvije godine i vise. A i ja se nadam da ce drugo biti manje zahtjevno 🤣
Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕
Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣
Mislim da da, necu koridtiti trakice i opterecivsti se. Nek mi i dijete malo poraste, mozda ce mu biti lakse. Htjeli smo brzo drugu bebu da rijesimo sve odjednom, a mozda nam bude ovako lakse s razlikom od dvije godine i vise. A i ja se nadam da ce drugo biti manje zahtjevno 🤣
Tome se i ja nadam. Prvo je level pro 🤦♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
anice jer si imala neke simptomi u 7 dpo
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Tome se i ja nadam. Prvo je level pro 🤦♀️
Tome se i ja nadam nakon evo 4 ipo godine 😂
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Meni danas stigle nove trakice. Naručila s amazona 2 paketa- 100 komada. A uz njih se dobije 40 hcg testova. Neka ludilo počne 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Meni danas stigle nove trakice. Naručila s amazona 2 paketa- 100 komada. A uz njih se dobije 40 hcg testova. Neka ludilo počne 😂
Hahaha baš si me nasmijala pošteno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
E to se zove paket 😂👍👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Šalji link!!!
Ja koja sam rekla da cu prestat pratit al kao dobra prilika se ne propusta😂
29.
Biokemijska 11/24
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00DOJG6RA?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
Evo link. 😂
Ja sam uzela 2, jer mi je onda poštarina free.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji