Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    19. Veljača 2025. 13:51

Nikita206

Evo imam peak napokon!
    Sinoć smo obavili posao taman 😁
    Je bolje danas opet ili sutra?

Sretno u pokrivanju. Navijamo za plus za 12 dana🤞👍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy
    19. Veljača 2025. 14:03

Makarena

Blondy

Makarena

Anica88

Makarena

Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕

A ne mora biti, jos je jako rano. Koju osjetljivost testa imas?

Ma jučer sam radila s onim clearblue od 10mlu, bio je negativan.
    Blondy je li ti bas krenulo ili?

Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣

Ah bas mi je zao ❤️. Sad radiš pauzu do ljeta?

Mislim da da, necu koridtiti trakice i opterecivsti se. Nek mi i dijete malo poraste, mozda ce mu biti lakse. Htjeli smo brzo drugu bebu da rijesimo sve odjednom, a mozda nam bude ovako lakse s razlikom od dvije godine i vise. A i ja se nadam da ce drugo biti manje zahtjevno 🤣

Anica88
    19. Veljača 2025. 16:45

Blondy

Makarena

Blondy

Makarena

Anica88

Makarena

Ja sam radila jutros opet test i negativan je. Imala sam ono smedarenje u petak i subotu, mislim da je bilo implantacijsko da bi test već pokazao pozitivno. Naravno da sam se opet uvjerila da sam trudna, bolila me glava za vikend i iz nekog razloga mi se gadi piletina trenutno 😅. Znam da sam u prvoj trudnoći par dana prije pozitivnog testa imala glavobolje pa sam se ponadala da je to to 😕

Je , i boli. A neka ga. Bar nije trajalo 31 dan pa onda krene. Cak mi ostalo testova 🤣

Mislim da da, necu koridtiti trakice i opterecivsti se. Nek mi i dijete malo poraste, mozda ce mu biti lakse. Htjeli smo brzo drugu bebu da rijesimo sve odjednom, a mozda nam bude ovako lakse s razlikom od dvije godine i vise. A i ja se nadam da ce drugo biti manje zahtjevno 🤣

Tome se i ja nadam. Prvo je level pro 🤦‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Tamara30
    19. Veljača 2025. 17:47

anice jer si imala neke simptomi u 7 dpo

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

Nikita206
    19. Veljača 2025. 18:39

Anica88

Blondy

Makarena

Blondy

Makarena

Anica88

Makarena

Tome se i ja nadam. Prvo je level pro 🤦‍♀️

Tome se i ja nadam nakon evo 4 ipo godine 😂

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

EllaMS
    19. Veljača 2025. 19:19

Meni danas stigle nove trakice. Naručila s amazona 2 paketa- 100 komada. A uz njih se dobije 40 hcg testova. Neka ludilo počne 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    19. Veljača 2025. 20:50

EllaMS

Meni danas stigle nove trakice. Naručila s amazona 2 paketa- 100 komada. A uz njih se dobije 40 hcg testova. Neka ludilo počne 😂

Hahaha baš si me nasmijala pošteno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    19. Veljača 2025. 21:15

EllaMS

E to se zove paket 😂👍👍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    19. Veljača 2025. 22:45

EllaMS

Šalji link!!!
    Ja koja sam rekla da cu prestat pratit al kao dobra prilika se ne propusta😂

29.
    Biokemijska 11/24

EllaMS
    19. Veljača 2025. 23:02

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B00DOJG6RA?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Evo link. 😂
    Ja sam uzela 2, jer mi je onda poštarina free. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.