Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    15. Veljača 2025. 08:44

eni233

EllaMS

eni233

EllaMS

eni233 malo sam samo uspjela pohvatati tvoju situaciju, jesi si ikad mjerila vitamin D. Ja kad sam rekla svojoj ginekologici da radimo na bebi, to je prvo što sam vadila od nalaza i bio mi je na donjoj granici, pa je rekla da ga počnem piti, jer sve studije pokazuju da je usko vezan s progesteronom i plodnošću i da žene lakše zatrudne ako imaju veće razine tog vitamina.

Jesam vadila sam ga i meni je bio ispod granice , i pijem ga sad već nekih 3 mjeseca pa ćemo vidjeti dal je vitamin D problem ili jednostavno nije ni to 🤷‍♀️

Super, svakako može samo pomoći 😊

Meni kasni M , ako ne dobijem do sutra ću u pon, napraviti test 😏 , jer ja uopće nisam sigurna kad sam Ovulirala , kad je nisam uspjela uhvatiti . A po aplikaciju sam morala dobiti jučer , a ako je mi je bila kasnija onda neznam🤷‍♀️

Jooooj, drzim figeeee 🤞🤞🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

EllaMS
    15. Veljača 2025. 08:54

Meni sad kasni 3 dana. To je za mene baš jako neobično. Jutros sam se probudila s tolikim pritiskom dolje, reko to je to dobila sam. Kad ono i dalje ništa. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    15. Veljača 2025. 10:51

EllaMS

Meni sad kasni 3 dana. To je za mene baš jako neobično. Jutros sam se probudila s tolikim pritiskom dolje, reko to je to dobila sam. Kad ono i dalje ništa.

Svaka cast na karakteru da ne testiras . Tako sam ja u prvoj trudnoci. Sad cu prije vremena testirati 😅

jasamja
    15. Veljača 2025. 10:56

Cure ja ne mogu izdržat pa ću sutra napraviti test 😂🤦
    Tko mi se pridružuje?

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• eni233
    15. Veljača 2025. 11:03

EllaMS

Ja isto imam osjećaj kao da ću svako toliko dobiti ali još mi se nije spustila… dal to psiha radi ili je nešto treće ko zna 🤷‍♀️ meni kasni 1 dan po aplikaciji .. Al meni se zna O pomaknuti ako sam pod stresom .. sad Ako je bila kasnija O onda jbg , ponestalo mi trakica za ovulaciju  pa nisam dalje ni hvatala realno . Meni je samo čudno Full da ne ovaj put uopće grudi ne bole , a mene znaju bas ubijati . Pa zato nekako mislim da nisam ni Ovulirala ovaj mjesec 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

EllaMS
    15. Veljača 2025. 11:06

jasamja

Tko mi se pridružuje?

Pa znaš da se ja isto razmišljam. 😂 Ako ne dođe do sutra. Pišem se na njega.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    15. Veljača 2025. 11:17

EllaMS

jasamja

Tko mi se pridružuje?

Pa znaš da se ja isto razmišljam. 😂 Ako ne dođe do sutra. Pišem se na njega.

Mene spašava što nemam testova 🤣😅 tako da svakako moram ići kuptiti , ali mislim da ću prije dobiti mengu nego da se testiram . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Blondy
    15. Veljača 2025. 11:31

jasamja

Tko mi se pridružuje?

Ja, nabavila sam 10mlu. Tako da ih imam dosta pa krecem haha

• Tamara30
    15. Veljača 2025. 12:12

cao cure ako mije peak bio 12 koj dpo sam sada ?? 2 ili 3

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

jasamja
    15. Veljača 2025. 12:15

EllaMS i Blondy onda je sutra dan D za nas 😉 nadam se pozitivnom testu za svih 🤞
    Ja sam svo vrijeme mislila kako je 16. u ponedjeljak 😂🤦

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.