Cure moje mene zadrzali u bolnici s sumnjom na vanmaternicu zbog bete koja je nepravilna :( danas je 41,5 , sutra ujutro u 6 ce mi izvaditi jos jednom da vide kako se ponaša , meni je krenula sada prava M… danas su mi htjeli kiretazu ali sam zamolila ako mozemo sačekati do jutra da vidimo betu, prosli put cim sam prokrvarila Testovi su bili sjene… nadam se da ce i ovaj puta 🙏🏻
Žao mi je. Drži se, nadam se najboljem 🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sinoć prije spavanja otišla sam u wc i nakon brisanja na papiru je ostala jedna roza žila kao, jutros lagano smeđe prilikom brisanja 😔
Nadam se da je ovo rezultat jučerašnjeg napora na poslu i da je to tzv hematom kojeg je dr. uočio prošli puta. 🤞🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Riri kako si ti?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja i sama imam smedjarenje pa znam koji je to strah kad vidis al vjerojatno je to od rastezanja maternice ili taj hematom. Drzim fige da je sve u redu i da ces za par sati cuti najljepsi zvuk na svijetu.
Riri kakve su vijesti ujutro? Jel stigla nova beta🤞
Curica 6/23 🩷
Jasamja i sama imam smedjarenje pa znam koji je to strah kad vidis al vjerojatno je to od rastezanja maternice ili taj hematom. Drzim fige da je sve u redu i da ces za par sati cuti najljepsi zvuk na svijetu.
Hvala ti na riječima utjehe, stvarno se nadam da je tako ❤️ Kako je tebi? Priješ neke tablete? Toliko je informacija ovdje, da ne mogu više zapamtiti ko ima kakvu dijagnozu 🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mene su upravo kiretirali
😔😔 Dakle ipak nije bilo drugog rješenja. Žao mi je, želim ti brzi oporavak. Drži se ❤️🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala ti na riječima utjehe, stvarno se nadam da je tako ❤️ Kako je tebi? Priješ neke tablete? Toliko je informacija ovdje, da ne mogu više zapamtiti ko ima kakvu dijagnozu 🙄
Duphaston 3x1 do oregleda pa cemo vidjet za dalje. I u prvoj trudnoci sam imala smedjarenja i pravi jedan izljev i trajalo je do sigurno 9 tjedana pa se nadam da je i sada tako. Onda se njje vidio uzrok krvarenja🤷♀️
Curica 6/23 🩷
Mene su upravo kiretirali
Jako mi je žao, drži se ♥️
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Sortiraj odgovore
Najstariji