Kamilice pazi da ti muz ne vidi sta pises po forumu jer bi se mogao jos vise ohladit od tebe. Ovo je samo savjet :) jer neces dobit ni taj jedan sex mjesecno 🙊
Kiki kad ponovno ides na ultrazvuk?
Seksam se ja puno češće od jednom mjesečno. I nije samo muž u igri, ovakva mačka ima bar 2 ljubavnika sa strane….😍
Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove očajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24. 🤭Jeste ljubomorne, a? 🤣
Pa moj AMH je oko 60 pa vidis da to nista ne znaci. Vidim da se bas kuzis u sve to :) ne znam kome si se tu dosla predstavljat kao savrsena kad si daleko od toga. Toliko uzivas u zivotu da se ne stignes ni okupat u moru, a prvi red do mora si. Probaj se malo opustit, to ti je dobro za stitnjacu ;)
Pa kupala sam se danas, i dok sam se sunčala sam s vama tipkala . 🤭 I ne mogu prestati. Baš sam se navukla 🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ti si mi susjeda pa znaš koliko ljubavnika imam? 🤣
A igra se igra tako da ja nisam nigdje zakasnila, i veće su mi šanse da zatrudnim nego nekoj od 24. Zato ne rugajte se babama u mojim godinama. 🤣 Da sam na kraju reproduktivnog doba i te spike. Ja sam tek sad na vrhuncu. 🤭
Vidim da si počela sama sebe tješit ovdje, i uvjeravat u sve i svašta. Ti si sada prvi red do mora kao što si rekla, a sutra se nadam da ćeš otići na psihijatriju jer mislim da ti hormoni nisu baš svi ✅
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Kamilice pazi da ti muz ne vidi sta pises po forumu jer bi se mogao jos vise ohladit od tebe. Ovo je samo savjet :) jer neces dobit ni taj jedan sex mjesecno 🙊
Seksam se ja puno češće od jednom mjesečno. I nije samo muž u igri, ovakva mačka ima bar 2 ljubavnika sa strane….😍
Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove očajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24. 🤭Jeste ljubomorne, a? 🤣
Pa moj AMH je oko 60 pa vidis da to nista ne znaci. Vidim da se bas kuzis u sve to :) ne znam kome si se tu dosla predstavljat kao savrsena kad si daleko od toga. Toliko uzivas u zivotu da se ne stignes ni okupat u moru, a prvi red do mora si. Probaj se malo opustit, to ti je dobro za stitnjacu ;)
Pa kupala sam se danas, i dok sam se sunčala sam s vama tipkala . 🤭 I ne mogu prestati. Baš sam se navukla 🤣
Vidimo da ne mozes prestati, jasno nam je da si navucena na ovaj forum. :)
Šta hoćemo se sad natjecat čiji je Amh veći?😆😁 I sad ak ja imam manji, jesil ti pobjedila ili ipak izgubila jer ja već imam jedno dijete?.🤔 Kako se igra ta igra? ne razumijem.🙄
Ljubavnike nemaš, to što posto znam, jer ti je libido na nuli. 😁
Ti si mi susjeda pa znaš koliko ljubavnika imam? 🤣
A igra se igra tako da ja nisam nigdje zakasnila, i veće su mi šanse da zatrudnim nego nekoj od 24. Zato ne rugajte se babama u mojim godinama. 🤣 Da sam na kraju reproduktivnog doba i te spike. Ja sam tek sad na vrhuncu. 🤭
Nisam susjeda, ali jako pažljivo čitam i pamtim😁 I vrlo dobro sam te pročitala.😉 A za ostalo, činjenica je da si u zadnjim godinama reproduktivnog doba. Ne razumijem što te to vrijeđa. Za koju godinu eto i mene.
Ne vrijeđa me, vidiš da se sprdam na vlastiti račun 🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kao što si ti na mene 🤣
Vidim da si počela sama sebe tješit ovdje, i uvjeravat u sve i svašta. Ti si sada prvi red do mora kao što si rekla, a sutra se nadam da ćeš otići na psihijatriju jer mislim da ti hormoni nisu baš svi✅
Nisam znala da na psihijatriji provjeravaju hormone.🤭
Vidim da si počela sama sebe tješit ovdje, i uvjeravat u sve i svašta. Ti si sada prvi red do mora kao što si rekla, a sutra se nadam da ćeš otići na psihijatriju jer mislim da ti hormoni nisu baš svi✅
Tebi na žalost nema pomoći da, slažem se…. Jadna ti sa svojim životom
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Kao što si ti na mene 🤣
Obnovismo li to mi prijateljstvo? Pri tome se i pocinjemo slagati, jesam ljube. Jedina sam osoba koja ti je poklonila ovoliko paznje, znam da si se zalila u predhodnim postovima kako si ti jedna osjetljiva i sentimentalna osoba. Jako sam empaticna i istovremeno slaba na tebe.
Mislim da bi u tvom slucaju napravili iznimku.
Ali neka te, ovdje dobijes jednako dobro terapiju, sve sto i trazis.
Misu, filter vrecice,
Pocni i ti da pravis ustupke, nemoj se javljati samo petkom ili ne daj Boze da pravis onako velike pauze, budis nam nostalgiju. Vidis kako te svi volimo i nestrpljivo ocekujemo. Nemoj nam uskracivati svoje prisustvo.
Sortiraj odgovore
Najstariji