Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ā™”
    12. Srpanj 2022. 21:48

Lulamira

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Pun je mjesec, baÅ” sam inspirirana šŸ„³šŸ˜‚

Vjerujem, samo pazi da ti metla ne nazulja penis.

Ti penis nisi dobila odavno vidim šŸ˜‚

Lako je tebi, kad imas oba spolovila. :)

BaÅ” si neka, reć ću te mami. Neću se viÅ”e igrat s tobom. šŸ˜‚

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi šŸ˜‚

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 21:49

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Lulamira

Kamilica ā™”

Pun je mjesec, baÅ” sam inspirirana šŸ„³šŸ˜‚

Vjerujem, samo pazi da ti metla ne nazulja penis.

Ti penis nisi dobila odavno vidim šŸ˜‚

Lako je tebi, kad imas oba spolovila. :)

BaÅ” si neka, reć ću te mami. Neću se viÅ”e igrat s tobom. šŸ˜‚

Bas si me rastuzila, ti si moja omiljena frendica. Molim te, oprosti mi, necu ti se vise rugati.

September
    12. Srpanj 2022. 22:14

Kamilice pazi da ti muz ne vidi sta pises po forumu jer bi se mogao jos vise ohladit od tebe. Ovo je samo savjet :) jer neces dobit ni taj jedan sex mjesecno šŸ™Š
    Kiki kad ponovno ides na ultrazvuk?

02.09. 2022.āž•ļø beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 šŸ’™šŸ’™

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 22:28

September

Kamilice pazi da ti muz ne vidi sta pises po forumu jer bi se mogao jos vise ohladit od tebe. Ovo je samo savjet :) jer neces dobit ni taj jedan sex mjesecno šŸ™Š

Bas si naivna, ovakvu zenu je taj "postojeci" i uputio ovdje, da je se spasi. Uz nase poruke ona dozivi vrhunac, a on bezbjedan.

September
    12. Srpanj 2022. 22:34

kiki13

September

Sutra ujutro! Imam osjecaj da mi jajnici luduju šŸ˜‚ ocete vi jos jednom na aih?

Vidis ja nista ne osjetim otkad sam na letrozolu. Da, i ja sutra idem na ultrazvuk! U 8.mjesecu su na godisnjem pa necu nista pratit i 9.ivf. U petak sam bila na ultrazvuku i rekao mi je da se nada da cu ovako zatrudnit jer imam po jedno 20 antralnih folikula, a koliko sam skuzila normalno je desetak. Tako da mi je neizbjezna hiperstimulacija jajnika pa me toga malo strah šŸ˜… trebali smo vec ovaj mjesec ivf ali ne zelim da mi je cijelo ljeto trbuh kao balon kad mi se povecaju jajniciĀ 

02.09. 2022.āž•ļø beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 šŸ’™šŸ’™

Kamilica ā™”
    12. Srpanj 2022. 22:54

September

Seksam se ja puno čeŔće od jednom mjesečno. I nije samo muž u igri,Ā  ovakva mačka ima bar 2 ljubavnika sa strane....šŸ˜
    Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove očajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24.Ā  🤭Jeste ljubomorne, a? 🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi šŸ˜‚

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 23:05

Kamilica ā™”

September

Seksam se ja puno čeŔće od jednom mjesečno. I nije samo muž u igri, ovakva mačka ima bar 2 ljubavnika sa strane….šŸ˜
    Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove očajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24. 🤭Jeste ljubomorne, a? 🤣

Masta moze svasta. Samo se opusti, tu smo da saslusamo.

Kamilica ā™”
    12. Srpanj 2022. 23:06

Simba2

Kamilica ā™”

September

Seksam se ja puno čeŔće od jednom mjesečno. I nije samo muž u igri, ovakva mačka ima bar 2 ljubavnika sa strane….šŸ˜
    Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove očajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24. 🤭Jeste ljubomorne, a? 🤣

Å ta hoćemo se sad natjecat čiji je Amh veći?šŸ˜†šŸ˜ I sad ak ja imam manji, jesil ti pobjedila ili ipak izgubila jer ja već imam jedno dijete?.šŸ¤” Kako se igra ta igra? ne razumijem.šŸ™„
    Ljubavnike nemaŔ, to Ŕto posto znam, jer ti je libido na nuli. 😁

Ti si mi susjeda pa znaŔ koliko ljubavnika imam? 🤣
    A igra se igra tako da ja nisam nigdje zakasnila, i veće su mi Å”anse da zatrudnim nego nekoj od 24. Zato ne rugajte se babama u mojim godinama. 🤣 Da sam na kraju reproduktivnog doba i te spike. Ja sam tek sad na vrhuncu. 🤭 

September
    12. Srpanj 2022. 23:08

Kamilica ā™”

September

Pa moj AMH je oko 60 pa vidis da to nista ne znaci. Vidim da se bas kuzis u sve to :) ne znam kome si se tu dosla predstavljat kao savrsena kad si daleko od toga. Toliko uzivas u zivotu da se ne stignes ni okupat u moru, a prvi red do mora si. Probaj se malo opustit, to ti je dobro za stitnjacu ;)Ā 

6+2 šŸ’™šŸ’™

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 23:08

Kamilica ā™”

Simba2

Kamilica ā™”

September

Å ta hoćemo se sad natjecat čiji je Amh veći?šŸ˜†šŸ˜ I sad ak ja imam manji, jesil ti pobjedila ili ipak izgubila jer ja već imam jedno dijete?.šŸ¤” Kako se igra ta igra? ne razumijem.šŸ™„
    Ljubavnike nemaŔ, to Ŕto posto znam, jer ti je libido na nuli. 😁

Ti si mi susjeda pa znaŔ koliko ljubavnika imam? 🤣
    A igra se igra tako da ja nisam nigdje zakasnila, i veće su mi Å”anse da zatrudnim nego nekoj od 24. Zato ne rugajte se babama u mojim godinama. 🤣 Da sam na kraju reproduktivnog doba i te spike. Ja sam tek sad na vrhuncu. 🤭

Znam ljubi da jesi, idemo jos malo, kako bi dozivjela jos jedan vrhunac.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.