Pun je mjesec, baÅ” sam inspirirana š„³š
Vjerujem, samo pazi da ti metla ne nazulja penis.
Ti penis nisi dobila odavno vidim š
Lako je tebi, kad imas oba spolovila. :)
BaÅ” si neka, reÄ Äu te mami. NeÄu se viÅ”e igrat s tobom. š
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
Pun je mjesec, baÅ” sam inspirirana š„³š
Vjerujem, samo pazi da ti metla ne nazulja penis.
Ti penis nisi dobila odavno vidim š
Lako je tebi, kad imas oba spolovila. :)
BaÅ” si neka, reÄ Äu te mami. NeÄu se viÅ”e igrat s tobom. š
Bas si me rastuzila, ti si moja omiljena frendica. Molim te, oprosti mi, necu ti se vise rugati.
Kamilice pazi da ti muz ne vidi sta pises po forumu jer bi se mogao jos vise ohladit od tebe. Ovo je samo savjet :) jer neces dobit ni taj jedan sex mjesecno š
Kiki kad ponovno ides na ultrazvuk?
02.09. 2022.āļø beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 šš
Kamilice pazi da ti muz ne vidi sta pises po forumu jer bi se mogao jos vise ohladit od tebe. Ovo je samo savjet :) jer neces dobit ni taj jedan sex mjesecno š
Bas si naivna, ovakvu zenu je taj "postojeci" i uputio ovdje, da je se spasi. Uz nase poruke ona dozivi vrhunac, a on bezbjedan.
Sutra ujutro! Imam osjecaj da mi jajnici luduju š ocete vi jos jednom na aih?
Vidis ja nista ne osjetim otkad sam na letrozolu. Da, i ja sutra idem na ultrazvuk! U 8.mjesecu su na godisnjem pa necu nista pratit i 9.ivf. U petak sam bila na ultrazvuku i rekao mi je da se nada da cu ovako zatrudnit jer imam po jedno 20 antralnih folikula, a koliko sam skuzila normalno je desetak. Tako da mi je neizbjezna hiperstimulacija jajnika pa me toga malo strah š
trebali smo vec ovaj mjesec ivf ali ne zelim da mi je cijelo ljeto trbuh kao balon kad mi se povecaju jajniciĀ
02.09. 2022.āļø beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 šš
Seksam se ja puno ÄeÅ”Äe od jednom mjeseÄno. I nije samo muž u igri,Ā ovakva maÄka ima bar 2 ljubavnika sa strane....š
Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove oÄajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24.Ā š¤Jeste ljubomorne, a? š¤£
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
Seksam se ja puno ÄeÅ”Äe od jednom mjeseÄno. I nije samo muž u igri, ovakva maÄka ima bar 2 ljubavnika sa straneā¦.š
Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove oÄajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24. š¤Jeste ljubomorne, a? š¤£
Masta moze svasta. Samo se opusti, tu smo da saslusamo.
Seksam se ja puno ÄeÅ”Äe od jednom mjeseÄno. I nije samo muž u igri, ovakva maÄka ima bar 2 ljubavnika sa straneā¦.š
Btw curke pogledajte u potpisu moj AMH. Toliki nemaju ni ove oÄajnice od 24 godine. Moje zalihe su kao da imam 24. š¤Jeste ljubomorne, a? š¤£
Å ta hoÄemo se sad natjecat Äiji je Amh veÄi?šš I sad ak ja imam manji, jesil ti pobjedila ili ipak izgubila jer ja veÄ imam jedno dijete?.š¤ Kako se igra ta igra? ne razumijem.š
Ljubavnike nemaÅ”, to Å”to posto znam, jer ti je libido na nuli. š
Ti si mi susjeda pa znaÅ” koliko ljubavnika imam? š¤£
A igra se igra tako da ja nisam nigdje zakasnila, i veÄe su mi Å”anse da zatrudnim nego nekoj od 24. Zato ne rugajte se babama u mojim godinama. 𤣠Da sam na kraju reproduktivnog doba i te spike. Ja sam tek sad na vrhuncu. š¤Ā
Pa moj AMH je oko 60 pa vidis da to nista ne znaci. Vidim da se bas kuzis u sve to :) ne znam kome si se tu dosla predstavljat kao savrsena kad si daleko od toga. Toliko uzivas u zivotu da se ne stignes ni okupat u moru, a prvi red do mora si. Probaj se malo opustit, to ti je dobro za stitnjacu ;)Ā
6+2 šš
Å ta hoÄemo se sad natjecat Äiji je Amh veÄi?šš I sad ak ja imam manji, jesil ti pobjedila ili ipak izgubila jer ja veÄ imam jedno dijete?.š¤ Kako se igra ta igra? ne razumijem.š
Ljubavnike nemaÅ”, to Å”to posto znam, jer ti je libido na nuli. š
Ti si mi susjeda pa znaÅ” koliko ljubavnika imam? š¤£
A igra se igra tako da ja nisam nigdje zakasnila, i veÄe su mi Å”anse da zatrudnim nego nekoj od 24. Zato ne rugajte se babama u mojim godinama. 𤣠Da sam na kraju reproduktivnog doba i te spike. Ja sam tek sad na vrhuncu. š¤
Znam ljubi da jesi, idemo jos malo, kako bi dozivjela jos jedan vrhunac.Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji