Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    07. Srpanj 2022. 20:00

ružica

Garawa,
    Kakvi su drugi nalazi? Koliko imas god? Sto lijecnici kazu?

Drugi svi dobri.. 
    I kod mene i kod muža.. 😑
    Kod tebe?

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lida 🍀
    07. Srpanj 2022. 20:01

Pozzz zene, samo da vam mahnemo moj malac i ja 💙👋 malo sam se maknula s foruma jer imamo grupu na fejsu ali kad uspijem citam vas ☺️ eto i nas na pola puta vec, jos uvijek prije svakog pregleda strepim ali nadam se da ce ovaj puta biti sve ok. Zelim vam svimu ovu srecu i da nagodinu imate bebe u rukama ♥️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Garawa¤
    07. Srpanj 2022. 20:01

ruta

Niki777

ruta

Niki777

Je li itko piškio LH danas? Ja sam na ovoj temi bila prije godinu dana i znate koliko smo mi tipkale.. svaki dan i cijeli dan 😂 vazda bi piskila trakice i o tome pisale te o simptomima također. Para mi se da sad nije ni priblizntakva atmosfera sto mi je malo žao..

Ja jesam. Od jucer se testiram svaki dan i to dva puta. 🤣

Bravo! Evo ja čekam da mi dođu trakice. Trebale bi sutra. Gdje ih ti nabavljaš? Koliko pokušavate već na bebi?

Mi smo pokusali samo jednom, prosli mjesec.
    Meni je danas 11DC .
    Kupila sam na eBayu trakice. Brend je ONE STEP.
    Za 10 eura dobila sam 50LH i 20HCG trakica.

Ja planiram kupiti i malo kvalitetnije testove u DM-u da ispratim najplodnije dane.
    Planirana ovulacija je 11.07.
    Ciklusi su mi uvijek redovni, 28.dana.

Koji je tebi DC?

Nemoj bacati novce.. dovoljno su pouzdane i te jeftine LH trakice.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    07. Srpanj 2022. 20:02

Lida 🍀

Pozzz zene, samo da vam mahnemo moj malac i ja 💙👋 malo sam se maknula s foruma jer imamo grupu na fejsu ali kad uspijem citam vas ☺️ eto i nas na pola puta vec, jos uvijek prije svakog pregleda strepim ali nadam se da ce ovaj puta biti sve ok. Zelim vam svimu ovu srecu i da nagodinu imate bebe u rukama ♥️♥️

❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kamilica ♡
    07. Srpanj 2022. 20:02

September

Niki svaka cast sta 45 dana nakon poroda razmisljas o lh trakicama 😄 uzivaj s bebom, pusti to sve. Velike su sanse da ces odmah zatrudnit kad nemas nikakvih problema. Uzivaj u ovim trenucima, brzo ce proc.

Slažem se s September 😅
    Niki  svaka čast što nakon mjesec i pol od poroda imaš volje i vremena razmišljati o novoj trudnoći.🙈 Sa tek 27 godina, i trudnoće iz prvog pokušaja, ja bi o sljedećim trudnoći razmišljala za 5 godina 🤣 ja se ne zurim ni sa 39 godina, ali to sam samo ja. 😁 Šalu na stranu, nema žurbe za trakice. Posveti se bebici, i neka se tijelo oporavi od poroda i trudnoće. To je moj dobronamjerni savjet. A ti napravi kako zelis. Sretno 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    07. Srpanj 2022. 20:04

Lida 🍀

Lida sretnooooo 🤗🥰🤩

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Silmarilion
    07. Srpanj 2022. 20:05

Pozdrav cure, pisala sam već par puta 😁
    Ovaj ciklus smo ponovno počeli raditi, naime krajem svibnja sam imala zahvat lapr i hstr, skidala sam miom i polip. Na kontroli mi je doktor da zeleno svitlo pa smo nastavili 😊
    Stavljam sliku LH trakica od jučer i danas, čini mi se da je na ovoj od sinoć u 20h uhvaćen PIK (šta vi mislite?), ove od danas već malo blijede. 
    🤗🤗🤗

https://ibb.co/th4pP9d 

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Garawa¤
    07. Srpanj 2022. 20:48

Angiee

Ovaj ciklus smo ponovno počeli raditi, naime krajem svibnja sam imala zahvat lapr i hstr, skidala sam miom i polip. Na kontroli mi je doktor da zeleno svitlo pa smo nastavili 😊
    Stavljam sliku LH trakica od jučer i danas, čini mi se da je na ovoj od sinoć u 20h uhvaćen PIK (šta vi mislite?), ove od danas već malo blijede.
    🤗🤗🤗

Peak Srida🤞🤞
    Udri miško 🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Silmarilion
    07. Srpanj 2022. 21:09

Garawa

Angiee

🤗🤗🤗

Peak Srida🤞🤞
    Udri miško 🤭🤭

Pokrili smo tek danas popodne, jer mene nije bilo 3 dana kući. 
    Valjda bude nešto 😁

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• freyaa
    07. Srpanj 2022. 22:19

kiki13

I ja se bojim da mi nije neka kvaliteta js i da folikul premalen pukne.. sad idem opet na folikulometriju od pon pa cu bas vidit. A pijem prenatalne neke vitamine, malo caja vrkute do O i to je to… al i to vec skoro 2 god pijem pa nista 🙈 sta se savjetuje na toj stranici?

Ja pijem inofoli, vitamin d, selen.. A stranica se zove neplodnost-iskustva. Savjetuju omega 3, koenzim q10, vitamin d, c, dhea (ali prvo da se provjeri da li je uredan nalaz dhea), zink.. Ja sam mislila pokusati sa koenzimom I omegom. Trazila sam I na nettu da vidim da li imaju nesto o tome I nasla sam, pogledaj malo. Ne znam mozda nam pomogne.. ♥️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.