kawajeli stigla beta druga ? 😄
je draga hvala ti na pitanju, tocno se poduplala, vidis u potpisusad strpljivo do prvog pregleda koji je iduci petak. to ce bit malo rano za srce al nadam se da ce mi bar nesto pozitivno rec
Ajde super ❤️ jeli 11dpt isto šta i 11 dpo? bolje je to a , a neće ništa naškodit 😄
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?
riri hvala ti, i ja svim curama s teme zelim isto sto prije
xoxo u ivf-u se dan aspiracije racuna kao O i onda se vracaju embriji stari 3 ili 5 dana. meni su ga transferirali 5 dana nakon aspiracije, što znači da je transfer + 5 dana = ovulacija/aspiracija odnosno 11dpt je isto što i 16dpo ako su petodnevni embriji. nadam se da ti nisam puno zakomplicirala

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?
ajde priloži sliku grafa, ja ti pogledam ja sam pratila to 😊
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
riri hvala ti, i ja svim curama s teme zelim isto sto prijexoxou ivf-u se dan aspiracije racuna kao O i onda se vracaju embriji stari 3 ili 5 dana. meni su ga transferirali 5 dana nakon aspiracije, što znači da je transfer + 5 dana = ovulacija/aspiracija
odnosno 11dpt je isto što i 16dpo ako su petodnevni embriji. nadam se da ti nisam puno zakomplicirala
hahaha iskreno nisan skužila 🤣😅🤣🤣🤣 jesi ti imala
zamrznut embrić ? zašto aspiracija onda 😩😩
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
https://postimg.cc/hfNcnBHF
10dc je temp. izmjerena u 12 popodne, nakon neprospavane noci, tako da taj dan ne racunam u porast al vec od 11dc se vidi porast a to mi se ne uklapa sa pozitivnim opk testom
Trantincice, ajme! Tvoja curka ima vec 4 mjeseca! 😮 a sjecam se kad si nam javila da si trudna🥹
Kako ste se snasle? Kakva je malena? Jel dobra beba? 😊
Meni su se zaredale upale mjehura pa sam jucer dobila trajnu terapiju (pije se 6-9 pa cak i do 12 mjeseci) niskim dozama antibiotika i planiram pod tom terapijom ici u postupak. U niskom sam startu, 9.9. je pregled i krecem koji tjedan iza🫢
Laurell covjece! Ti si u samoj zavrsnici😍😍
.
Bebolina gdje si nam ti?
Javlja li nam se jos sto nasa Ivy?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Oprostite na upadu....cure kako ste...?
Cestitam na plusicima...
Ugl...bazalna se mjeri svaki dan u isto vrijeme da bi graf bio pouzdan i to nakon minimalno 6h sna...ne moze jedan dan u podne a drugi dqn u 7 ujutro....
Najbolje se mjerit vaginalno bez nekog pomaka tijela znacibotvorit oci toplomjer stavit i to je to od pomaka znaci nema dizanja il nest slicno toplomjer mora bit odmah nadohvat ruke... najbolje je mjerit vaginalno ali moze se i ispod jezika.... i mjerenje mora biti na istom mjestu mjereno cijeli ciklus...evo nadam se da sam pomogla...po tvom grafu tocno se vidi da nije mjerodavan jer bi ti vec graf sam oznacio ovulaciju .... ugl sretno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Oprostite na upadu….cure kako ste…?
Cestitam na plusicima…
Ugl…bazalna se mjeri svaki dan u isto vrijeme da bi graf bio pouzdan i to nakon minimalno 6h sna…ne moze jedan dan u podne a drugi dqn u 7 ujutro….
Najbolje se mjerit vaginalno bez nekog pomaka tijela znacibotvorit oci toplomjer stavit i to je to od pomaka znaci nema dizanja il nest slicno toplomjer mora bit odmah nadohvat ruke… najbolje je mjerit vaginalno ali moze se i ispod jezika…. i mjerenje mora biti na istom mjestu mjereno cijeli ciklus…evo nadam se da sam pomogla…po tvom grafu tocno se vidi da nije mjerodavan jer bi ti vec graf sam oznacio ovulaciju …. ugl sretno…
Da, da to mi je jasno, svaki dan u isto vrijeme, cim otvorim oci. Samo sam taj 10dc okasnila, ostale dane sam nastavila kako inace i mjerim, ispod jezika, svaki put isto.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji