Kawa ima molitva Devetnica Gospi od nemoguceg, moli se citavu godinu, tj do 25.12, nikad nije kasno prikljuciti se, molitva traje 5 min, i molis za 3 nakane
Ako zelis posaljem ti sliku 🤗
Posalji meni ❤️
https://ibb.co/23WRY21 Evo❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
https://ibb.co/C9vWwKC Moj test je negativan , nema veze , pretpostavila sam kad , su mi krenuli menga bolovi . Sad čekam mengu u miru i idem raditi . Nadam se da će koja od vas na forumu imati više sreće od mene ❤️❤️❤️🥰🥰 držim vam palčeve curke 🤞🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/C9vWwKCMoj test je negativan , nema veze , pretpostavila sam kad , su mi krenuli menga bolovi . Sad čekam mengu u miru i idem raditi . Nadam se da će koja od vas na forumu imati više sreće od mene ❤️❤️❤️🥰🥰 držim vam palčeve curke 🤞🤞🤞🤞
Enice zao mi je... Vidim da si jaka i pozitivna za dalje i imas vec nove planove.
Odtuguj, ucini nesto za sebe i kreni dalje❤️🫶🏻
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Eni jako mi je zao 😔 bila sam uvjerena da ces nas iznenaditi ovaj mjesec. Imas plan za dalje, to je bitno i to te gura ❤️ zelim ti od srca da se cim prije ostvaris kao mamica ❤️
.
Ivyyy kak si ti nama?❤️ bas te se cesto sjetim! Saljem ti puno virtualnih zagrljaja🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
ivyy hvala ti, prekrasno
eniii jako mi je zao, suosjecam ja sam isto sinoc napravila test, nema ni sjenice pa nisam ni slikala. Isplakala se pošteno i evo vec danas je bolje. znala sam da je nemoguce ocekivati da cu biti bas jedna od onih sretnica kojima je uspjelo odmah nakon hsg, pa ni odmah nakon prve ture klomifena. ali draga enii bar znamo da sljedeci ciklus krecemo sa konkretnim koracima, ako nismo bile među ovim prvim sretnicama, da budemo dobra statistika za iui
pozdrav svim curama i ugodan vikend zelim, uzivajte, odmorite
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Hvala cure moje .. mene ovaj test nije nešto pogodio moram priznati .. jer sam znala da će biti negativan , jer sve je isto kao i do sad u ciklusima jedino me grudi su počeli boljeti pred dva dana i sad danas već ne bole i onda sljedi menga 🙄🙄🙄 ja sam HSG napravila u 1 mj , ali kad sam vidjela da je rezultat prohodni jajovodi nisam očekivala da će nam to pomoći .. jer ako su jajovodi prohodno znaci da to nije bila smetnja .. nadala sam se da će mi barem klimofen pomoć ali niti to .. a sad sam sce ostavila u Božje ruke pa kaj bude , ja sam stvarno tj mi i suprug i ja napravili sve što možemo da nam uspije Al nismo imali sreće , Al nema veze očito nije naše vrijeme i bilo kako bilo barem imamo jedan drugoga , volimo se , zdravi smo i to je najbitnije nama a ostalo ako Bog da ❤️❤️❤️
Kawa žao mi je da barem tebi nije uspjelo , baš sam mislila da barem jednoj od nas , al mi smo jake žene nemoj biti tužna uspjet ćemo to sve prebroditi i dobit ćemo i mi jednom taj pozitvan test , pa nemoze sve uvijek biti negativno 🥰🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina dobro sam.. kao i Eni, posvetila sam se vise molitvi, nekako pronalazim mir u tome, i u svoje srce sam usadila da ova zelja za bebom nije dana uzalud, jer Bog mi je usadio tu zelju da se ostvari, al u njegovo vrijeme, mozda danas, sutra, za godinu, pet..❤️
Borim se trenutno sa svojom aknsioznoscu i pokusavam pronaci mir, zato se i ne javljam, tu i tamo, al ste mi u mislima i nadam se da ce vam se zelje i molitve ostvariti🙏
Cekaju me ispiti sad, pa dok to zavrsim, ako ne dodje beba sama od sebe, onda krecemo putem bolnice i sve sto slijedi, al do onda moram rijesiti svoje strahove i panike.. ne pisem ouno radi nekih ljudi koji su me osudili a ne znaju nista o meni, pa biram rijeci 🤗 ljubim vas i grlim sve 🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivy drago mi je da si dobro, a zao mi je sto te muci anksioznost ☹️ kao osoba koja je prosla kroz anksioznost i koja se jos uvijek s tim bori mogu ti jedino savjetovati da se istovremeno boris da budes jaca od nje, ali i da ju prihvatis kao dio sebe u vidu da nije sramota ako drugi vide/primijete da si anksiozna. Meni je djelomicno pomogao rad sa psihologom, a djelomicno anksiolitici koji su mi omogucili da prvi put ikad upoznam zivot bez anksioznosti (njih sam pila cca 6-12 mjeseci). Koliko sam imala prilike skuziti, imas divnog muza punog podrske, pricaj otvoreno s njim (vjerujem da to i radis) i probajte zajedno raditi na tvom problemu. Ti si jos mlada i citav zivot je pred tobom, bit ces ti dobro❤️ prekrasno je vidjeti kada mlada osoba detekrira problem i ne gurne ga pod tepih nego ga pokusava rijesiti. Bravo!
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina dobro sam.. kao i Eni, posvetila sam se vise molitvi, nekako pronalazim mir u tome, i u svoje srce sam usadila da ova zelja za bebom nije dana uzalud, jer Bog mi je usadio tu zelju da se ostvari, al u njegovo vrijeme, mozda danas, sutra, za godinu, pet..❤️
Borim se trenutno sa svojom aknsioznoscu i pokusavam pronaci mir, zato se i ne javljam, tu i tamo, al ste mi u mislima i nadam se da ce vam se zelje i molitve ostvariti🙏
Cekaju me ispiti sad, pa dok to zavrsim, ako ne dodje beba sama od sebe, onda krecemo putem bolnice i sve sto slijedi, al do onda moram rijesiti svoje strahove i panike.. ne pisem ouno radi nekih ljudi koji su me osudili a ne znaju nista o meni, pa biram rijeci 🤗 ljubim vas i grlim sve 🥰
Pusti ljude koji neznaju drugo nego samo osuđivati i prozivati .. ne vrijedi se radi njih živcirati niti utišati !!! Ti si super cura i tko to ne vidi njihov problem .. a drugo osuđuju samo osobe koje se nikad nisu borile sa neplodnošću kao što se mi borimo i neznaju kako je to , jer da imalo znaju nebi nikad pisali neke stvari i pokušavali bi biti podrška maksimalno a ne se igrati dokotora i praviti se pametni ! Jer sve mi imamo neko svoje iskustvo Al to ne znaci da znamo problem druge osobe , zato postoje institucije jer da smo takve znalice bi same sebi pomogle i već bi bile trudne ali nažalost nismo !
A što se tiče tvoje borbe , budi hrabra i probaj naći nešto što te smiruje i što će ti pomoći oko tvog problema a vidim da si ti svjesna svog i to je već veliki korak ❤️❤️❤️ mi smo uvijek tu za tebe i nedaj se , podarit će nam Bog naša mala čudaaa i onda našoj srećo neće biti kraja !!!!! 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja se vec duze borim s tim, nekako nakon sto smo se vjencali, htjeli smo odmah bebu, i kako nije uspjevalo mjesecima javila mi se anksioznost, i to uzasna, stvarno sam prosla kroz tezak period onda(straha, ne spavanja, gusenja, suza) i onda sam pocela moliti, postepeno je to otislo i tad sam uvidjela da je Bog uz mene, da mi je dao to iskusenje da mu se vratim i priblizim( jer sam prije toga se nekako udaljila od svega toga)..
Muz mi je podrska naravno, ali ja sam vec bolje, imam trenutno nekad neki napad al hendlam, prihvatila sam da je to tu, i pronalazim neki mir u molitvi..
ja sam jako osjecajna inace i onda me nekad sitnice povrijede i onda mi se javöja anksioznodt, ali Bogu hvala ide na bolje..
al zelim to jos sve popraviti i zato se ne javljam, radim na sebi,da kad dodje moja beba da budem dobra njoj, najbolja🥰
Al vas citam i mislim na vas puno, Eni i Lunolina pogotovo na vas jer ste mi velika podrska od kad se tipkamo tu, i stvarno vam veliko hvala!!! Nadam se da cemo zajedno slaviti nase pozitivne testice i bebice koje ce nam kad tad doci❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji