Drage moje divne žene , malo odmaram od svega da u 9 mj mogu dalje, mirne glave, treniram , uživam , jedva čekam godisnji i mogu vam reci da već dugoo nisam bila tako smirena i tek kad sam malo odahnula od svega sam shvatila da sam bila izgubila dio sebe i više si to nikad neću dopustiti ! Napokon sam stara ja koja uživa u svemu bez da si uskracujem jer eto što ako napravim nešto krivo pa neću ostato trudna 😤🤯🤯 ne želim više da me ovaj put definira jer život je prekratak da bi si išta uskračivala , a Bog ako smatra da zaslužujem biti majka sigurno će me nagraditi kad tad 🥰🫶🏻💪🙏Vidim da se tu svašta nešto dešava ❤️🫶🏻
Kawanadam se da će biti pozitivan test i da ces nam se javiti divnim vijestima 🙏🙏🙏🙏
Xoxo uvijek postoji nada dokle srce kuca 🙏🫶🏻 nemoj misliti odmah negativno , ja sam uvjerenja da što zračiš to i privlačiš !!! Tak da nema negativeee samoo pozitivaaa
Ostale moje divne žene nadam se da ste dobro i da ćete uskoro zakaciti pozitivne testiće da se veselimo zajedno 🙏🙏❤️🥹
Mariposa i ivyyy i anchiii često vas se sjetim i od srca vam želim da što prije krenete u neke vedrije teme ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Ako nam neko uvedri ovaj forum to si ti 😍😁❤️ je ovo nas sve bas preuzme i promjeni, ja sam sklopila ovaj stav posto mi je rekla da mi je prošli ciklus bia zadnji na clomidu i sad kad je rekla još jedan ciklus opet san luda postala. Ja isto virujem da će Bog odlucit kada će nam dat i mislim da nas čak ove stvari zbližavaju s njim i da je to možda jednostavno nas križ koji moramo proc i da će nakon toga doc ti lijepi dani di ćemo i mi moć uzivat u majčinstvu. ❤️ Šta se tiče moje negative mislim da mi je lakše ako se ne nadam jer će bit manje razočarenje a možda bas tribam obrnuto 🤣🤣
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Drage moje divne žene , malo odmaram od svega da u 9 mj mogu dalje, mirne glave, treniram , uživam , jedva čekam godisnji i mogu vam reci da već dugoo nisam bila tako smirena i tek kad sam malo odahnula od svega sam shvatila da sam bila izgubila dio sebe i više si to nikad neću dopustiti ! Napokon sam stara ja koja uživa u svemu bez da si uskracujem jer eto što ako napravim nešto krivo pa neću ostato trudna 😤🤯🤯 ne želim više da me ovaj put definira jer život je prekratak da bi si išta uskračivala , a Bog ako smatra da zaslužujem biti majka sigurno će me nagraditi kad tad 🥰🫶🏻💪🙏Vidim da se tu svašta nešto dešava ❤️🫶🏻
Kawanadam se da će biti pozitivan test i da ces nam se javiti divnim vijestima 🙏🙏🙏🙏
Xoxo uvijek postoji nada dokle srce kuca 🙏🫶🏻 nemoj misliti odmah negativno , ja sam uvjerenja da što zračiš to i privlačiš !!! Tak da nema negativeee samoo pozitivaaa
Ostale moje divne žene nadam se da ste dobro i da ćete uskoro zakaciti pozitivne testiće da se veselimo zajedno 🙏🙏❤️🥹
Mariposa i ivyyy i anchiii često vas se sjetim i od srca vam želim da što prije krenete u neke vedrije teme ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
Ako nam neko uvedri ovaj forum to si ti 😍😁❤️ je ovo nas sve bas preuzme i promjeni, ja sam sklopila ovaj stav posto mi je rekla da mi je prošli ciklus bia zadnji na clomidu i sad kad je rekla još jedan ciklus opet san luda postala. Ja isto virujem da će Bog odlucit kada će nam dat i mislim da nas čak ove stvari zbližavaju s njim i da je to možda jednostavno nas križ koji moramo proc i da će nakon toga doc ti lijepi dani di ćemo i mi moć uzivat u majčinstvu. ❤️ Šta se tiče moje negative mislim da mi je lakše ako se ne nadam jer će bit manje razočarenje a možda bas tribam obrnuto 🤣🤣
A znam , već imamo i traume od svega , ali treba se nadati ja čekam tvoj i kawin pozitivan testić sigurna sam da ste jakooo jakoooo blizuuuuu i bliže nego što misliteee ❤️❤️🙏🥰🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
jutroo cure
eni znam da odmaras i najavila si nam pauzu ali drago mi je kad ovako uletis sa pozitivom i malo nas podignes jako mi je drago da odmaras i da si se zaokupila prije sljedecih pokusaja
stvarno je lijepo procitati tvoje postove
xoxo havala ti na pitanju ali evo izgleda da nista kod mene, 7dpt sam i nema ni sjene na testu, tako da mislim da je prvi et bio neuspješan. nadam se da ce M doc sto prije jer vec par dana osjecam grceve. ici cemo u jos jedan fet, ako taj ne uspije definitvno odmaram do Nove godine jer me sve ovo previse psihicki iscrpilo.
kakva je kod tebe situacija, kad si opet na folikulometriji ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
jutroo cure
eni znam da odmaras i najavila si nam pauzu ali drago mi je kad ovako uletis sa pozitivom i malo nas podignesjako mi je drago da odmaras i da si se zaokupila prije sljedecih pokusaja
stvarno je lijepo procitati tvoje postove
xoxo havala ti na pitanju ali evo izgleda da nista kod mene, 7dpt sam i nema ni sjene na testu, tako da mislim da je prvi et bio neuspješan. nadam se da ce M doc sto prije jer vec par dana osjecam grceve. ici cemo u jos jedan fet, ako taj ne uspije definitvno odmaram do Nove godine jer me sve ovo previse psihicki iscrpilo.
kakva je kod tebe situacija, kad si opet na folikulometriji ?
a jebenti 😌😌 nekako sam bila uvjerena da ćeš javit lijepe vijesti, čekaj jeli 7dpt ono sto posto da si out ili ima još šanse ? 🙏🏻 da razumim sve iako san uvjerena ako ovaj put nije uspjelo da je sljedeći put dobitan,jeli odma ideš nakon M ili kako to ide ? ja sam gotova sa folikulometrijama danas sam 1dpo 😊
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Pozdrav svima
Trebala bih jos koje oko i misljenje vezano za ovaj testic, uslikan je 5 min nakon sto sam ga napravila. Znam da je inace ovaj clearblue cesto na losem glasu, pa sam htjela malo vas cuti. Bi li ovo bilo pozitivno?😊 mrvkicu sam potamnila sliku da se bolje vidi
https://ibb.co/hZQNVcN
👰🏼♀️23(PCOS)
🤵🏽♂️27 oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
Bokic!! Ne znam sjecate li me se, aaali https://ibb.co/YbzXBG8
https://ibb.co/5sPSG1p
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ nadam se da nije lazno😫

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Bokic!! Ne znam sjecate li me se, aaalihttps://ibb.co/YbzXBG8
Dobrodošla natrag 😊, ne brini prava je to i lijepa crta, ne može biti lažno.
Sjena uvijek može biti i evaporacijska ovako si bez brige. Budeš ponavljala test ili vadila betu?
Nikkii ponovi za 2 dana i bitno je da crtica potamni. Clear Blue znaju bacati dosta često evaporacijske crte pa ih izbjegavamo. Najbolje probati s Gravignost duo ili one test trakice koje imaju u DM ili Muelleru. U svim ovim pakiranjima su ti 2 test trakice, pa možeš ponoviti za 2 dana. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobrodošla natrag 😊, ne brini prava je to i lijepa crta, ne može biti lažno.
Sjena uvijek može biti i evaporacijska ovako si bez brige. Budeš ponavljala test ili vadila betu?
Nikkii ponovi za 2 dana i bitno je da crtica potamni. Clear Blue znaju bacati dosta često evaporacijske crte pa ih izbjegavamo. Najbolje probati s Gravignost duo ili one test trakice koje imaju u DM ili Muelleru. U svim ovim pakiranjima su ti 2 test trakice, pa možeš ponoviti za 2 dana. Sretno!
Ponovit cu test u cetvrtak da iznenadim dragog kad dolazi doma navecer🤗 hvala❤️❤️❤️

28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ajmeee ovo je jasnooo ko dann🥰🥰❤️❤️ čestitkeeee od srcaaaa 🥰🥰🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cure da li neka od vas mozda zna sta bi ovo moglo biti.
Na folikulometriji sam, zadnje dvije koristen utrogestan, sada nisam koristila ,nakon ovulacije koju je doktor potvrdio 11.07. da je bila. Od 12.07. imam neki smedji iscjedak, bas cudno kao kad trebam dobiti M.
Inace trebam dobiti jos za 12 dana.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji