Isto tako, mozes uploadati sliku nalaza u temu potpomognuta oplodnja: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-9-96742?page=394#position_1412523
Sigurna sam da ce neka od lavica odgovoriti.. Cure uskacu i zele pomoci uvijek.....
Na prvim stranicama ove teme imas uputu kako uploadati sliku
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
drage nase wildflower i lunlina, napokon ste krenule s IVF i konkretnim koracima zelim vam objema od srca puno puno kvalitetnih js i na kraju smrzlica po koje cete se nadam se vracati tek za koju godinu
samo hrabro s pikanjem, vidim da obje imate povjerenje u svoje doktore sto je jako vazno, sigurna sam onda da su pogodili najbolju terapiju za vas. sretno vam dalje, ocekujemo update svaki dan. stvarno je ovo jako uzbudljivo, međusobno pratimo naša putovanja i s različitim dijagnozama, i veselim se vidjeti da se dešavaju pomaci
bikmik u kojoj si ti fazi, je li bila aspiracija ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
drage nase wildflower i lunlina, napokon ste krenule s IVF i konkretnim koracimazelim vam objema od srca puno puno kvalitetnih js i na kraju smrzlica po koje cete se nadam se vracati tek za koju godinu
samo hrabro s pikanjem, vidim da obje imate povjerenje u svoje doktore sto je jako vazno, sigurna sam onda da su pogodili najbolju terapiju za vas. sretno vam dalje, ocekujemo update svaki dan. stvarno je ovo jako uzbudljivo, međusobno pratimo naša putovanja i s različitim dijagnozama, i veselim se vidjeti da se dešavaju pomaci
Jeste, danas, 18 jajnih celija :D, samo da bude par kvalitetnih ja prezadovoljna. Muzev spermiogram sa oligoasteno opet na super. Sad se moliti Bogu da ne dobijem hiper do ponedeljka, tad transfer 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
drage nase wildflower i lunlina, napokon ste krenule s IVF i konkretnim koracimazelim vam objema od srca puno puno kvalitetnih js i na kraju smrzlica po koje cete se nadam se vracati tek za koju godinu
Jeste, danas, 18 jajnih celija :D, samo da bude par kvalitetnih ja prezadovoljna. Muzev spermiogram sa oligoasteno opet na super. Sad se moliti Bogu da ne dobijem hiper do ponedeljka, tad transfer 🙏
Opa ženo, koja si ti koka nesilica! 😍 Bravoooo, gle kako je sve ispalo savršeno! Držim fige da ne dođe do hiperstimulacije ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Hvala vam cure🥰
.
JagodaMalina imate li opciju otici privatno kod urologa?
.
Bebolina sto nam je s tobom? Ja nekako imam osjecaj da si ti nama vec trudna❤️🤭
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Opa ženo, koja si ti koka nesilica! 😍 Bravoooo, gle kako je sve ispalo savršeno! Držim fige da ne dođe do hiperstimulacije ❤️
Nadam se da ce sutra javiti i da valjaju i da su zrele i da du se oplodile 😅❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
wildflower jesi vadila betu ??
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Da, i negativna je tako da sam vec krenula s protokolom.
Nadam se da cete vi cure imati vise srece :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wao, bas dosta jajnih stanica, cestitam, bit ce tu dosta kvalitetnih. 😊😍
Btw, koliki ti je amh, ovaj rezultat je odličan.. Sretno.. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji