Wildflower kolko ti traje M na klimofenu ? Evo inače moja M traje 6,7 dana a sad kak sam na tome , 4 dan uopće nemam krvi , malo pri brisu ko smeđi iscjedak i nosim za svaki slučaj oni dnevni uložak 🤷♀️ evo neznam dal to ima veze ?
Eni, tako je i meni.
Prva dana ajd jos bude nesto.. Kasnije slabo skroz, pa smedjarim do 6-7 dana..
To sam i ja pripisala klomifenu.
Jedan jedini ciklus sam bila klomifen + Utrogestan i tad sam imala bas obilno krvarenje.
E sad.. jel se iz tog da zakljuciti da imam manjak progesterona?
Vidis, to sam zaboravila pitati ginekologa sada….
Kako je nezgodno kad si u jednog doktora pa u drugog…
Svi kao slicno razmisljaju o mom problemu, ali drugaciji pristup.
Kako god, do daljnjega se drzim repromeda pa cemo vidjeti.
Jel si imala kakve druge simptome uzimanja klimofena ? I kolko si već na njemu ?
pa u ovih 1god i 4 mjeseca sam bila jedno 8 puta sigurno.
50 mg u pocetku, pa kasnije 100 mg.
Nisam imala nikakve druge simptome osim tipa napuhanosti, probadanja u jajnicima i sl…
Mene odmah stavio na 100mg 😨 pijem jednu u jutro jednu navečer tabletu . A prvi puta pijem .. nije mi bas ugodno ali šta ću .. za sad nemam nikakvih simptoma ali još je rano možda .. sad neznam kad bude vrijeme O kako će mi biti 😨i koliko će folikula narasti .. jer do sad sam imala uvjek po jedan .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
mariposa 🤞🤞da M ne dođe nego da je ovo implatacijsko krvarenje.
Lunolina to ti je bila jedna doza štoperice, ali bude različito kod žena za koliko izađe iz tijela. Možda ako se testiraš da pratiš svaki drugi dan kako izlazi. A onda kad posvijetli nadam se da će opet krenuti tamniti. 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Wildflower kolko ti traje M na klimofenu ? Evo inače moja M traje 6,7 dana a sad kak sam na tome , 4 dan uopće nemam krvi , malo pri brisu ko smeđi iscjedak i nosim za svaki slučaj oni dnevni uložak 🤷♀️ evo neznam dal to ima veze ?
Eni, tako je i meni.
Jedan jedini ciklus sam bila klomifen + Utrogestan i tad sam imala bas obilno krvarenje.
Jel si imala kakve druge simptome uzimanja klimofena ? I kolko si već na njemu ?
Nisam imala nikakve druge simptome osim tipa napuhanosti, probadanja u jajnicima i sl…
Mene odmah stavio na 100mg 😨 pijem jednu u jutro jednu navečer tabletu . A prvi puta pijem .. nije mi bas ugodno ali šta ću .. za sad nemam nikakvih simptoma ali još je rano možda .. sad neznam kad bude vrijeme O kako će mi biti 😨i koliko će folikula narasti .. jer do sad sam imala uvjek po jedan .
Vidis tu postoje razlike pristupu doktora koja ja u potpunosti ne razumijem.
Tipa prvi dr. je i mene stavio na 2x1 50 mg sto je ukupno 100 mg.
Tada sam bez problema imala jedan vodeci folikul.
Na dozi 50mg bi nekada ovulirana, a nekada ne.
Sada me za inseminaciju stavio na 100mg klomifena ali odjednom + Pergoveris i imala sam dva folikula.
Ali ja imam PCOS.
Buduci da ti nemas problema s ovulacijom, cudno mi je iskreno da ti je odmah dao 100mg.
Sta nije logicnije da te stavi prvo na manju dozu od 50mg?
Mozda ces imati vise vodecih folikula. :O
Bas me zanima kako ce ti se odvijati.
Od kojeg dc pijes? Kada ides na folikulometriju?
Kako god, mislim da se ne trebas bojati klomifena :) to ti je u citavoj MPO najlaksi i najjeftiniji lijek koji mnogim zenama pomogne u ostavrivanju trudnoce :)
Nazalost, samo klomifen meni nije pomogao u tom smislu....
Ali mozda bas tebi hoce. Drzim fige!!
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Eni, tako je i meni.
Vidis tu postoje razlike pristupu doktora koja ja u potpunosti ne razumijem.
Tipa prvi dr. je i mene stavio na 2x1 50 mg sto je ukupno 100 mg.
Tada sam bez problema imala jedan vodeci folikul.
Na dozi 50mg bi nekada ovulirana, a nekada ne.
Sada me za inseminaciju stavio na 100mg klomifena ali odjednom + Pergoveris i imala sam dva folikula.
Ali ja imam PCOS.
Buduci da ti nemas problema s ovulacijom, cudno mi je iskreno da ti je odmah dao 100mg.
Sta nije logicnije da te stavi prvo na manju dozu od 50mg?
Mozda ces imati vise vodecih folikula. :O
Bas me zanima kako ce ti se odvijati.
Od kojeg dc pijes? Kada ides na folikulometriju?
Kako
Pa iskreno neznam zašto mi je stavio odma tu dozu s obzirom da imam ovulacije ..Al dobro ja mu vjerujem od 3-7dc moram piti , onda u petak idem na folikulometriju sljedeću to mi je 11dc, ja se nadam da ću dobro ragirati na njemu i da će mi se desiti trudnoća sad kad će mi sve pratiti i znat ću točno dal sam pogodila ovulaciju ili ne 🤞🤞❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure hvala vam. Mislim da cu krenuti s testovima od danas i gledati kak stoperica izlazi iz tijela i do tad uzivati u pozitivnim testovima😂
Ivy ❤️❤️❤️ cesto pomislim na tebe. Nadam se da te tvoja beba ceka iza ugla❤️👶🏻
Mariposa razumijem te…kak danas stojis s krvarenjem? Jel stalo ili se pojacalo?
Emillymala hitno mijenjati ginekologa! Ako zena zeli ostati trudnanije bitno ima li 18, 25 ili 45 godina, pristup lijecnika mora biti jednak u vidu razumijevanja njene zelje za bebom i njegovo je da u tome pomogne.
Eni, mozda je utjecala i hladnoca na duljinu M. Meni je uvijek oskudnija i kraca zimi, a ljeti, kad su visoke temperature M nema kraja😅
Cure moje, koje imate PCOS zao mi je sto se mucite sa stalnim terapijama. Iako sam znala sto je PCOS moram priznati da nikad nisam razmisljala kako moze zakomplicirati zivot. Nadam se da cete sve uskoro imati svoje bebice u rukama❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure hvala vam. Mislim da cu krenuti s testovima od danas i gledati kak stoperica izlazi iz tijela i do tad uzivati u pozitivnim testovima😂
Ivy❤️❤️❤️cesto pomislim na tebe. Nadam se da te tvoja beba ceka iza ugla❤️👶🏻
Mariposarazumijem te…kak danas stojis s krvarenjem? Jel stalo ili se pojacalo?
Emillymalahitno mijenjati ginekologa! Ako zena zeli ostati trudnanije bitno ima li 18, 25 ili 45 godina, pristup lijecnika mora biti jednak u vidu razumijevanja njene zelje za bebom i njegovo je da u tome pomogne.
Eni, mozda je utjecala i hladnoca na duljinu M. Meni je uvijek oskudnija i kraca zimi, a ljeti, kad su visoke temperature M nema kraja😅
Cure moje, koje imate PCOS zao mi je sto se mucite sa stalnim terapijama. Iako sam znala sto je PCOS moram priznati da nikad nisam razmisljala kako moze zakomplicirati zivot. Nadam se da cete sve uskoro imati svoje bebice u rukama❤️
Draga svi čekamo tvoj pozitvan test ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
.
Sve može biti evo neznam .. ali mislim da je od klomifena jer meni nikad ne utječe na ciklus promjene vremena , mislim na duljinu krvarenja .. Al nema veze , daj boze da mi pomogne ovo i da ugledam svoj dugoočekivani plus 🥰❤️
.
.
Mariposa kak si ti ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina obavijestavaj nas onda o testovima svaki dan
Zelim ti srecu da se plus zadrzi i nakon sto stoperica izide iz tijela!
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Lunolina, eni, hvala što mislite na mene. Bilo je samo malo to jučer i nije se više pojavljivalo do danas iza podne, sad opet imam jako malo krvavog iscjetka, nije zapravo ni krvabo već onako kao svijetlo rozo. Temperatura mi je i dalje stabilna na 36,64. Nisam se testirala. Trebam dobiti prekosutra. Ako ne padne temp i ne dobijem m do utorka, onda ću se testirati. ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Lunolina, eni, hvala što mislite na mene. Bilo je samo malo to jučer i nije se više pojavljivalo do danas iza podne, sad opet imam jako malo krvavog iscjetka, nije zapravo ni krvabo već onako kao svijetlo rozo. Temperatura mi je i dalje stabilna na 36,64. Nisam se testirala. Trebam dobiti prekosutra. Ako ne padne temp i ne dobijem m do utorka, onda ću se testirati. ❤️
Drzim ti palceve da je implatacija i da ces javiti da je test pozitivan!🤞
I ja imam iscjedak prije M, al to traje par sati i onda krene ili se obicno pojavi predvecer a ujutro tj kroz noc krene M, tako da mirisi na dobro🤞🥰
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Drzim ti palceve da je implatacija i da ces javiti da je test pozitivan!🤞
I ja imam iscjedak prije M, al to traje par sati i onda krene ili se obicno pojavi predvecer a ujutro tj kroz noc krene M, tako da mirisi na dobro🤞🥰
Da, tako je i kod mene inače. I temperatura mi padne na 36,30 ili niže. Sad mi je drugačije jedino to da je temperatura i dalje povišena i taj iscjedak traje duže. Nikakvih drugih simptoma nemam.
Hvala ti! 😇🤗
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji