Ja sam danas na 10.dpo i sad odem u wc i imam malo krvavog iscjetka i onako kao roskastu sluz. Ne mogu vjerovat da mi već kreće menga, nikad nisam imala tako kratku lutealnu fazu! 😬
A i bazalna mi je već 4.dan za redom normalna za ovaj dio ciklusa, između 36,62 i 36,65 nije pala kako bi trebala pred mengu 😑
Mengu normalno očekujem za 3-4 dana 🙄
Mozda ti je implantacija?
Ne znam, ne vjerujem, nemam nikakve simptome. Ništa nije drugačije nego svaki ciklus do sada, jedino što mi temp nije pala. I grudi me malo manje bole nego u dosadašnjim ciklusima ali bih rekla da to nije relevantno. Pratit ću danas još pa ako ni sutra ujutro ne padne temp, možda se testiram. 🙈
Danas smo muž i ja išli dat krv za markere na hiv, sifilis i hepatitis pa se svakako planiram javiti za inseminaciju s idućim ciklusom. Zato se i nadam da mi nije već sad menga jer bi mi to poremetilo planove 😤
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Lunolina drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ostale cure takodjer 🤍
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Wildflower kolko ti traje M na klimofenu ? Evo inače moja M traje 6,7 dana a sad kak sam na tome , 4 dan uopće nemam krvi , malo pri brisu ko smeđi iscjedak i nosim za svaki slučaj oni dnevni uložak 🤷♀️ evo neznam dal to ima veze ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Xoxo23 -
I ja tako smastram. Smiješno da ako si mlad da te se tako tretira. Znam osobe koje su tako zavlacene i sad su došli do godina kad je vec granica s visokorizicnom trudnocom zbog godina. I onda ce doci pitanje "gdje ste bili do sad?". Ja sam sigurna da sebi dozvolit neću da me netko zavlači i i definitivno idem po drugo mišljenje i po uputnicu za endokrinologa.
Eni233 - našla sam jednog ginekologa koji se ciljano bavi ženama s PCOS, doduše privatan je, ali i radi u klinici u koju šalje na daljnje pretrage preko osiguranja. Puno žena ima pozitivna iskustva s njim pa ćemo vidjeti. Platit ću pregled pa vidjet hoću li imati više sreće s njim.
Hvala ti puno na podršci 🥰
PCOS
🙋🏼♀️ - 25
🧑 - 27
3/23 - biokemijska
Pokušavamo od 1/23 🫠
Xoxo23 -
I ja tako smastram. Smiješno da ako si mlad da te se tako tretira. Znam osobe koje su tako zavlacene i sad su došli do godina kad je vec granica s visokorizicnom trudnocom zbog godina. I onda ce doci pitanje "gdje ste bili do sad?". Ja sam sigurna da sebi dozvolit neću da me netko zavlači i i definitivno idem po drugo mišljenje i po uputnicu za endokrinologa.
Eni233 - našla sam jednog ginekologa koji se ciljano bavi ženama s PCOS, doduše privatan je, ali i radi u klinici u koju šalje na daljnje pretrage preko osiguranja. Puno žena ima pozitivna iskustva s njim pa ćemo vidjeti. Platit ću pregled pa vidjet hoću li imati više sreće s njim.
Super bravo .. želim ti jakooo puno sreće i da ugledaš čim prije svoj plusić❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Xoxo23 -
Mozes reci ime tog ginekologa i u kojem je gradu? :)
Hvala
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower kolko ti traje M na klimofenu ? Evo inače moja M traje 6,7 dana a sad kak sam na tome , 4 dan uopće nemam krvi , malo pri brisu ko smeđi iscjedak i nosim za svaki slučaj oni dnevni uložak 🤷♀️ evo neznam dal to ima veze ?
Eni, tako je i meni.
Prva dana ajd jos bude nesto.. Kasnije slabo skroz, pa smedjarim do 6-7 dana..
To sam i ja pripisala klomifenu.
Jedan jedini ciklus sam bila klomifen + Utrogestan i tad sam imala bas obilno krvarenje.
E sad.. jel se iz tog da zakljuciti da imam manjak progesterona?
Vidis, to sam zaboravila pitati ginekologa sada....
Kako je nezgodno kad si u jednog doktora pa u drugog...
Svi kao slicno razmisljaju o mom problemu, ali drugaciji pristup.
Kako god, do daljnjega se drzim repromeda pa cemo vidjeti.
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Eni, tako je i meni.
Jedan jedini ciklus sam bila klomifen + Utrogestan i tad sam imala bas obilno krvarenje.
Vidis, to sam zaboravila pitati ginekologa sada….
Kako je nezgodno kad si u jednog doktora pa u drugog…
Jel si imala kakve druge simptome uzimanja klimofena ? I kolko si već na njemu ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni, tako je i meni.
Vidis, to sam zaboravila pitati ginekologa sada….
Kako je nezgodno kad si u jednog doktora pa u drugog…
Jel si imala kakve druge simptome uzimanja klimofena ? I kolko si već na njemu ?
pa u ovih 1god i 4 mjeseca sam bila jedno 8 puta sigurno.
50 mg u pocetku, pa kasnije 100 mg.
Nisam imala nikakve druge simptome osim tipa napuhanosti, probadanja u jajnicima i sl...
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Ja sam danas na 10.dpo i sad odem u wc i imam malo krvavog iscjetka i onako kao roskastu sluz. Ne mogu vjerovat da mi već kreće menga, nikad nisam imala tako kratku lutealnu fazu! 😬
A i bazalna mi je već 4.dan za redom normalna za ovaj dio ciklusa, između 36,62 i 36,65 nije pala kako bi trebala pred mengu 😑
Mengu normalno očekujem za 3-4 dana 🙄
Ajmeee…. ovo bi moglo biti implantacijsko
Držim fige🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Joj, ne znam, ne želim se uopće nadati ničemu. 😔 Čekam da počne teći crvena krv da si zabilježim 1.dc i nekako sam se tako psihički postavila, mada ne mogu se oduprijeti mislima "možda ipak..."
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji