ElaE meni je isto točna M , ali me sad pocela nešto zezati , većinom mo bude 32, 33 dana ciklus , ali onda mi neki znaju biti i do 35,36 dana , dal zbog tih silnih pretraga pa onda namjerno zakasni jer ju očekujem Al evo bilo je dužih ciklusa u zadnjih 5 mjeseci i normalnih školskih .. a prije me nikad nije zezala ali ja čim znam da moram nešto eto nje odma zakasni ili urani 🤣🤣🤣🤌 vještica
Xoxo da bas ću je pratiti , ja bi sad trebala dobiti po raporedu 9 ili 10 ali sad neznam s obzirom da sam nedavno krvarila dali će stići ili ne Al kad dobijem onda ću krenuti ispocetka i znati na čemu sam jer ovo nemogu ništa računati .. a to da mi je već 3 dana viša temp nego inače mi je sumnjivo .. budem pratila još par dana pa postavim Graf da vidite ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
ja san samo malo zabrinuta sta san ja u ovih 3 4 miseca otkako se druzin s trakicama san samo ovi put naletila na crtu koja je postala tamnija odma a ne poslije 15 minuta. A ostale misece bi vec od 9og dana do 21og piskila na trakice i evo ovi put 17og pokazalo tamnu crtu. Sad cu pratit dalje jeli mi uopce dode ovulacija da znam rec to kad budem isla na detaljni pregled. Sta vi mislite nakon koliko vremena da idem na ove dodatne pretrage ?
Pa nakon 6 mjeseca možeš ići jer vidim da imaš
38 godina jel tako ? Mislim da kad si stariji od 35 , da nakon 6 mjeseci pokušavanja da se ima pravo zatražiti
panel osnovnih pretraga . Ali ti uvijek
Možeš reci da i duže pokušavate pa ćeš imati odmah i drugačiji pristup. Ja sam išla nakon godinu dana što smo pokušavali ali eto do sad nisu nam ništa našli .. ali vidjet ćemo ako ostanem trudna u ovih 3 mjeseca znaci da su mi malo začepljeni jajovodi možda bili ako ne ne od a neznam u čemu je točno problem.. dal u glavi ili nam jednostavno nije suđeno .. ali prestala sam se više pitati u čemu je problem jer odgovora nema a samo bezveze tražim odgovor koji možda niti ne postoji .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Anchysretno pokrivanje, svaki ciklus moze biti dobitni 👍
Bebolinai tebi sretno sutra 🤗
Meni je sutra u pola 9 operacija, jajnici bole, testovi jos nisu krenuli tamniti, 8dc sam. Malkice me krece hvatati prpa od anestezije, nisam nikad isla pod anesteziju, ma da znam da ce sve biti dobro na kraju. Naravno imam i nocne more da se probudim i da kazu morali smo oba jajnika izvaditi ili da su nasli sta gore 😅🫣
Hvala ti draga.
Sretno sutra i tebi, da se lijepo naspavaš i da te dočekaju samo dobre vijesti kad se probudiš. 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Anchysretno pokrivanje, svaki ciklus moze biti dobitni 👍
Bebolinai tebi sretno sutra 🤗
Meni je sutra u pola 9 operacija, jajnici bole, testovi jos nisu krenuli tamniti, 8dc sam. Malkice me krece hvatati prpa od anestezije, nisam nikad isla pod anesteziju, ma da znam da ce sve biti dobro na kraju. Naravno imam i nocne more da se probudim i da kazu morali smo oba jajnika izvaditi ili da su nasli sta gore 😅🫣
Sretno ti sutra i bez straha. Sve ce biti ok. 🤞🏼
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Hvala Vam zene, dat ce Bog da sve bude okej 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
ja san samo malo zabrinuta sta san ja u ovih 3 4 miseca otkako se druzin s trakicama san samo ovi put naletila na crtu koja je postala tamnija odma a ne poslije 15 minuta. A ostale misece bi vec od 9og dana do 21og piskila na trakice i evo ovi put 17og pokazalo tamnu crtu. Sad cu pratit dalje jeli mi uopce dode ovulacija da znam rec to kad budem isla na detaljni pregled. Sta vi mislite nakon koliko vremena da idem na ove dodatne pretrage ?
38 godina jel tako ? Mislim da kad si stariji od 35 , da nakon 6 mjeseci pokušavanja da se ima pravo zatražiti
Možeš reci da i duže pokušavate pa ćeš imati odmah i drugačiji pristup. Ja sam išla nakon godinu dana što smo pokušavali ali eto do sad nisu nam ništa našli .. ali vidjet ćemo ako ostanem trudna u ovih 3 mjeseca znaci da su mi malo začepljeni jajovodi možda bili ako ne ne od a neznam u čemu je točno problem.. dal u glavi ili nam jednostavno nije suđeno .. ali prestala sam se više pitati u čemu je problem jer odgovora nema a samo bezveze tražim odgovor koji možda niti ne postoji .
Ne ne , pise mi u opisu, nemam 38 vec muz ima 38, prije par dana sam napunila 35. Ali svakako , nama je taman proslo 8 miseci pokusavanja, znaci da bi vec trebala otic. Ma cisto da znam jeli neki problem ili ne. Pa ostalo sta bude:)
Da možete svako ići , i slobodno kažite da pokušavate godinu dana .. tako vam ja preporučujem , neznam iz kojeg ste mjesta ali mene moja nije htjela ni pogledati prije .. govorila mi je ako su vam redovne M onda je sve uredu . A zapravo redovne M nisu znak da je sve uredu .. tako da sretno s pretragama i nadam se da ćete dobiti odgovor koji tražite i nadam se da ćete dobiti plus u međuvremenu ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Draga bikmik sretnoooo i neka sve prođe dobro ❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
BikMik, sretno! 🤞 Javi nam se kad budeš mogla!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Bikmik sretno!🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ne ne , pise mi u opisu, nemam 38 vec muz ima 38, prije par dana sam napunila 35. Ali svakako , nama je taman proslo 8 miseci pokusavanja, znaci da bi vec trebala otic. Ma cisto da znam jeli neki problem ili ne. Pa ostalo sta bude:)
Da možete svako ići , i slobodno kažite da pokušavate godinu dana .. tako vam ja preporučujem , neznam iz kojeg ste mjesta ali mene moja nije htjela ni pogledati prije .. govorila mi je ako su vam redovne M onda je sve uredu . A zapravo redovne M nisu znak da je sve uredu .. tako da sretno s pretragama i nadam se da ćete dobiti odgovor koji tražite i nadam se da ćete dobiti plus u međuvremenu ❤️❤️❤️
Hvala ti na savjetima i lipin zeljama:) Ovi mjesec cu privatno izvadit spolne hormone da znan sta mi je s tim, pa cu s tim na pregled, ja iden sve privatno tako da ce mi napravit vjerojatno sve pretrage koje su potrebne. Na jesen mi je uzv i papatest bas bili savrseni. Ali nista dublje od toga nisam trazila. Zna li netko di ima u Zg privatno napravit spermiogram?
Mi smo u poliklinici breyer u zgu , super su i nalaz je isi dan gotov .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia