Ja prijavljujem 1dc i nadam se da ce biti IUI ovaj ciklus.🥳
BikMik kuzim frustraciju za "propalim" ciklusom, i to je u redu. Cure su vec dale super savjete, odmor, opusti se, ucini nesto lijepo za sebe.
I novi ciklus nove pobjede :) Nadam se da ce ti iduci prije postupka biti dobitni i da neces ni morati u postupak
Drzim palceve da ti IUI uspije! Kad ti je prvi pregled?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
BikMik brz oporavak želim i da bolovi što prije popuste.
.
Kod mene danas na 10.dc nije baš sjajna situacija. Imam samo 2 koji daju nadu, oni su 14 i 15, ostali su kakvi su i bili prije 2 dana i dalje 10 i 11. Jednostavno stoje i mislim da od njih ništa niti neće biti.
Sutra opet UZV. Danas sam rekla da ću kasniti i umjesto u 8 ili bar 9 koliko sam očekivala da ću najduže izbivati, ja sam došla na posao u 10.30.
Nikog od dr nije bilo i nitko nije krenuo raditi preglede do 9.10. Ovo je danas bila koma živa. Sutra se opet moram ispričavati. Sutra ću svakako znati kad si dajem štopericu i kad je punkcija.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
BikMik brz oporavak želim i da bolovi što prije popuste.
.
Kod mene danas na 10.dc nije baš sjajna situacija. Imam samo 2 koji daju nadu, oni su 14 i 15, ostali su kakvi su i bili prije 2 dana i dalje 10 i 11. Jednostavno stoje i mislim da od njih ništa niti neće biti.
Sutra opet UZV. Danas sam rekla da ću kasniti i umjesto u 8 ili bar 9 koliko sam očekivala da ću najduže izbivati, ja sam došla na posao u 10.30.
Nikog od dr nije bilo i nitko nije krenuo raditi preglede do 9.10. Ovo je danas bila koma živa. Sutra se opet moram ispričavati. Sutra ću svakako znati kad si dajem štopericu i kad je punkcija.
U Vinogradskoj ludnica . Prošli puta smo
Imali zakazane konzultacije u 9 i 30 mi smo došli na red 10 i 30 jer isto tako su jako kasno krenuli raditi , očito je svaki dan ista prica .. jer ja sam mislila da je to sam taj dan Al sad kad ti kažeš vidim da je i druge Dane tako 😏 Al kad krenu raditi onda to brzo ide .
.
.
Što se tvoje situacije tiče žao mi je da ih je na kraju malo ali nema veze što su dvije samo neka budu kvalitetne i neka se primi .. jer na kraju krajeva je bitno da se oplodi jedna 🤞🤞 evo stvarno ti držim palčeve da bude to ovaj ciklus i da nam se uskoro žališ kako ti je slabo i kako ti se spava i kak te bebač rice ❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja prijavljujem 1dc i nadam se da ce biti IUI ovaj ciklus.🥳
BikMik kuzim frustraciju za "propalim" ciklusom, i to je u redu. Cure su vec dale super savjete, odmor, opusti se, ucini nesto lijepo za sebe.
I novi ciklus nove pobjede :) Nadam se da ce ti iduci prije postupka biti dobitni i da neces ni morati u postupak
Drzim palceve da ti IUI uspije! Kad ti je prvi pregled?
Tek idem na razgovor s doktorom u srijedu.
Pretpostavljam da cemo trebati ponoviti spermiogram i na temelju toga ce odluciti jel idemo u IUI ili ne, buduci da nam je spremiogram varirao...
Zadnji nalaz u 10 mj/2023 je bio ok, ne savrsen. Ali s takvim se moze na IUI.
Bas me zanima na koje ce pretrage mene poslati.
Do sada je sve ok kod mene osim inverzije LH i FSH
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Bas mi je zao Bebolina da su losiji rezultati nego ocekivani, kako je tanka granica izmedju nadanja i pokusaja se ne razocarati. Bude to sve ok i sa jednim transferom i dodje malo cudo 🤗
Hvala zene na podrsci, ne krvarim ni malo dole, samk me ova tei ulaza bole i rame. Pa mi je drago sto ne krvarim 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo i mene 😁 drago mi je BikMik da je sve dobro prošlo ❤️ , želim brz oporavak ! Vidiš da imaš sve jajnike na broju nisu niti jednog ukrali 😁😁😁
Bebolina ne razumim se bas u te postupke i gledanja, koji ti je dan ciklusa ima li još vrimena da i ostali napreduju ? 😮
Ja sam 5/6 dpo, premom aplikacija mi pokazuje 5 a FF 6 ne znam zašto su različite 😮 ali nema nikakvih simptoma osim tog nekog bijelog iscjedka ali to mi bude od Duphastona uvik .. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Wildflower, drzim palceve da vas pusti u IUI ovaj ciklus ☺️
.
Bebolina bas cijeli dan mislim na tebe. Zao mi je sto situacija nije savrsena, ali bolje 2 vrhunske nego 5-6 tak tak
.
Xoxo nas dvije se pratimo, ja sam 8dpo. Ja cu pisnuti na testic u petak jer koristim Utrogestan pa moram, ali ni ja ne osjecam nikakve simptome. Malo me drugacije bole cicke, ali sam sigurna da je to do utrica🤷🏻♀️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Evo i mene 😁 drago mi je BikMik da je sve dobro prošlo ❤️ , želim brz oporavak ! Vidiš da imaš sve jajnike na broju nisu niti jednog ukrali 😁😁😁
Bebolina ne razumim se bas u te postupke i gledanja, koji ti je dan ciklusa ima li još vrimena da i ostali napreduju ? 😮
Ja sam 5/6 dpo, premom aplikacija mi pokazuje 5 a FF 6 ne znam zašto su različite 😮 ali nema nikakvih simptoma osim tog nekog bijelog iscjedka ali to mi bude od Duphastona uvik .. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Prati se njihov rast i nije ništa teško. Meni je danas 10.dc a kako su ovi od 10 bili takvi i 6. i 8.dc i opet danas takvi onda je to to od njih, neće oni više rasti.
.
BikMik i Lunolina hvala vam.
Malo sam danas potonula jer je ispalo da je spermiogram skroz loš, kriptozoospermija. Ništa nam ne ide baš u prilog. Rekli su mi prvo da nisu našli žive a tek nakon centrifuge da su nešto našli i to zamrznuli, ali da na dan punkcije donesemo i svijež uzorak. Tako da mislim da nas je to koštala ona bolest u 12.mj.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Prati se njihov rast i nije ništa teško. Meni je danas 10.dc a kako su ovi od 10 bili takvi i 6. i 8.dc i opet danas takvi onda je to to od njih, neće oni više rasti.
.
BikMik i Lunolina hvala vam.
Malo sam danas potonula jer je ispalo da je spermiogram skroz loš, kriptozoospermija. Ništa nam ne ide baš u prilog. Rekli su mi prvo da nisu našli žive a tek nakon centrifuge da su nešto našli i to zamrznuli, ali da na dan punkcije donesemo i svijež uzorak. Tako da mislim da nas je to koštala ona bolest u 12.mj.
Sve će biti uredu Bebolina ❤️❤️❤️ ja vjerujem da će se na kraju sve posložiti koliko god sad izgelda sve crno 😏😏 nadam se da će svježi spermio biti malo bolji i da na kraju bude to sve kako treba i transfer bude pun pogodak 🙏🙏🙏🤞🤞🤞❤️😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Wildflower, drzim palceve da vas pusti u IUI ovaj ciklus ☺️
.
Bebolina bas cijeli dan mislim na tebe. Zao mi je sto situacija nije savrsena, ali bolje 2 vrhunske nego 5-6 tak tak
.
Xoxo nas dvije se pratimo, ja sam 8dpo. Ja cu pisnuti na testic u petak jer koristim Utrogestan pa moram, ali ni ja ne osjecam nikakve simptome. Malo me drugacije bole cicke, ali sam sigurna da je to do utrica🤷🏻♀️
Hahah tako ću i ja morat u pon 😂🤣 mene ni to ovaj ciklus 🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji