https://ibb.co/f1RJjPrJa ulovila pikk 🤞🤞🤞
Sad akcija, mozda bude nesto i prirodno 🤞
Bravo! Neka se oplodi stanica i neka se odmah podijeli u 2 tak da si mirna s 2 pacica 😬❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav cure nisam baš ispratila dobro da li je neka od vas imala stimuliran ciklus sa lijekovima kod pripreme za inseminaciju.Trenutno sam u pripremi za inseminaciju i već par dana me leđa užasno bole ne znam da linie to pozitivna reakcija na svu tu terapiju ili je ipak obratno
Ja sam pod stimulacijom za IVF ali nemam takve simptome, jedino što osjećam bolove u jajnicima jer oni ipak sad dosta su stimulirani pa je normalno. Psihički sam ok, zadnji put sam bila nekakva cendrava, tako da sam bolje ovaj put prošla.
Anchyyy samo akcija.
Lunolina hvala sad sam u iščekivanju UZV sutra. Sutra ili će mi reći kad dolazim na UZV ili ako su dosta narasli onda kad ide štoperica i punkcija. Ja se nadam da će biti i 4.folikulimetrija a onda punkcija u četvrtak ili petak.
Naša Anchyyy je prava nesilica, koliko ih je ona imala ja joj nisam ni do malog prsta.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Anchy sretno pokrivanje, svaki ciklus moze biti dobitni 👍
Bebolina i tebi sretno sutra 🤗
Meni je sutra u pola 9 operacija, jajnici bole, testovi jos nisu krenuli tamniti, 8dc sam. Malkice me krece hvatati prpa od anestezije, nisam nikad isla pod anesteziju, ma da znam da ce sve biti dobro na kraju. Naravno imam i nocne more da se probudim i da kazu morali smo oba jajnika izvaditi ili da su nasli sta gore 😅🫣
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jao ja se moram pozalit, iako jos uvijek nisan u stresu kad je rijec o trudnoci i kada ce se desit, ali bi iskreno volila imat te trenutke iscekivanja i uzbudenja i testiranja o kojima ode slusam, ali ja uvijek danima pred M imam simptome u trbuhu i uvijek su isti i pred svaki ciklus su tu, kao i danas pa i ako mi zakasni dan dva znan da nema smisla ni radit test jer su simptomi pmsa uvijek tu danima prije. Tako da ja vec sad znam da nista od ovoga mjeseca i tako svaki put 🤬.
Ja se vise niti ne testiram isto znam unaprijed da ću dobiti , jer poznajem svoje tijelo .. jedino da mi debelo zakasni tipa 5,6 dana onda bi posumnjala da se nešto zakuhalo 😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Anchysretno pokrivanje, svaki ciklus moze biti dobitni 👍
Bebolinai tebi sretno sutra 🤗
Meni je sutra u pola 9 operacija, jajnici bole, testovi jos nisu krenuli tamniti, 8dc sam. Malkice me krece hvatati prpa od anestezije, nisam nikad isla pod anesteziju, ma da znam da ce sve biti dobro na kraju. Naravno imam i nocne more da se probudim i da kazu morali smo oba jajnika izvaditi ili da su nasli sta gore 😅🫣
sretno sutra, bit će sve dobro anestezija ti bude na kraju vrh 😂❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Jao ja se moram pozalit, iako jos uvijek nisan u stresu kad je rijec o trudnoci i kada ce se desit, ali bi iskreno volila imat te trenutke iscekivanja i uzbudenja i testiranja o kojima ode slusam, ali ja uvijek danima pred M imam simptome u trbuhu i uvijek su isti i pred svaki ciklus su tu, kao i danas pa i ako mi zakasni dan dva znan da nema smisla ni radit test jer su simptomi pmsa uvijek tu danima prije. Tako da ja vec sad znam da nista od ovoga mjeseca i tako svaki put 🤬.
Ja se vise niti ne testiram isto znam unaprijed da ću dobiti , jer poznajem svoje tijelo .. jedino da mi debelo zakasni tipa 5,6 dana onda bi posumnjala da se nešto zakuhalo 😏
Ja isto nebi, pogotovo prije nisan kada su mi bile neredovite stvari a nismo radili .. znale bi mi kasnit 10/15 dana pa bi tek onda ali otkad smo u ovome svemu me spoji nešto tamo 5 dana prije očekivane da krenem sa testiranjem 🤣🤣 ali ovaj ciklus sam odlučila 12 dpo jer sam krenila sa progesteronom 2 dpo i moram znat ocu nastavit pit ( barem se ja tako tješim 🤣🤣)
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Anchysretno pokrivanje, svaki ciklus moze biti dobitni 👍
Bebolinai tebi sretno sutra 🤗
sretno sutra, bit će sve dobro anestezija ti bude na kraju vrh 😂❤️
Hvala, nadam se 😅
I ja se tjesim uvijek zbog progesterona da moram ranije se testirat, samo ja krenem 9-10DPO :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja isto nebi, pogotovo prije nisan kada su mi bile neredovite stvari a nismo radili .. znale bi mi kasnit 10/15 dana pa bi tek onda ali otkad smo u ovome svemu me spoji nešto tamo 5 dana prije očekivane da krenem sa testiranjem 🤣🤣 ali ovaj ciklus sam odlučila 12 dpo jer sam krenila sa progesteronom 2 dpo i moram znat ocu nastavit pit ( barem se ja tako tješim 🤣🤣)
Hahahah Kako smo lude, ja pogotovo sad kad sam 3 puta krvarila , pojma nemam kak ću dobiti niti kad ću ovulirati , živim u neznaju , ali si temperaturu mjerim i skužila sam da mi je povišenija zadnjih par dana u odnosu na ostale Dane 36.51 , a inače ju imam 35.9 , 36.12 .. pa pojma nemam kaj se desilo točno 🤣🤣
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Hahahah Kako smo lude, ja pogotovo sad kad sam 3 puta krvarila , pojma nemam kak ću dobiti niti kad ću ovulirati , živim u neznaju , ali si temperaturu mjerim i skužila sam da mi je povišenija zadnjih par dana u odnosu na ostale Dane 36.51 , a inače ju imam 35.9 , 36.12 .. pa pojma nemam kaj se desilo točno 🤣🤣
to ti je sada ko meni 4 dpo možda je bila O vidi sad ove naredne dane ako bude tako povišena 🫣🫣 iako tako kada se nešto radi uvik se sve malo zbrčka 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ja tamo od 8 og dpo imam neke puste partije svaki dan .. mislim da ću zbog toga BAŠ MORATI ranije test napravit jer ne znam ocu li moć nazdravit 🤣🤣🤣
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
ja se nisan ni imala priliku testirat do sad haha, ciklus mi je uglavnom u dan ali svakako pet dana prije ja vec znam da cu dobit jer imam tocno uvijek ista ta lagana probadanja u jajnicima ledima i zivcanost na nivou, tako da nisan nikad ni dosla do toga da pomislim par dana prije 'mozda ovi put M nece doc' 😂 i kad mi je kasnilo prije par miseci radi prehlade 4 dana nisan se niti tada testirala jer san jednostavno znala po simptomima da mi M dolazi.
a simptomi ti znaju bit dosta slični kao i M.. nekim curama ne mora znacit da je svima al znam da dosta toga ima slično.. grčevi osjećaj ko da ćeš dobit, grudi i tako to 😄
ja jedino kod tog ranog testiranja ne volim šta ako stvarno bude pozitivan imaš par dana vise za cekat do uzv to mi nekako ponekad bolje pari zivit u ne znanju 🤣😂
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Sortiraj odgovore
Najstariji