Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    26. Siječanj 2024. 08:48

Cestiam 🥳🎊🎉! Zavrsavamo i januar pozitivno 🤗
    Ima li jos ko da se testira ovih dana?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• freyaa
    26. Siječanj 2024. 09:41

anny35

https://ibb.co/qD1CDng

Cestitam 🥰

• freyaa
    26. Siječanj 2024. 09:42

Bebolina2024

Lunolina

Xoxo nemoj se iznenaditi i ako ti se vrati mala bol, mene nakon O znaju zigati jajnici danima🙈
    Ovo za privatno mi je smijesno, ne znam zasto je njima tako tesko doktoricupitati uputnicu😅
    .
    Bebolina, ja sam vadila stitnjacu pa meni fT4 pokazuje malo bolju sliku, ali dobro. Popravit cu ja to!
    A ti…7 pilica! Covjece! Samo ih cuvaj i njeguj, vjerujem da ces ih sve izgurati fo kraja🥰 kad ti je sljedeci uzv?

U subotu idemo opet na prebrojavanje, do 9 vjerujem da ću podnijeti izvještaj ovdje. Tada će mi biti 8. dan ciklusa. Tada ću dobiti i dodatne pikalice, za sada još ostaje Pergoveris 300, današnji piknula, još sutra i onda UZV.
    Rekla sam mužu ako ima u planu nešto da to treba onda večeras biti, jer sutra (radi pregleda u subotu) ima zabranu prilaska. 😂

Usla sam samo da vidim kakvo je stanje sa tobom 🥰, ja mislim da ce se jos koji pojaviti 😍😍.. Sretnoo

Lunolina
    26. Siječanj 2024. 10:45

Anny35 a daaaaj😍😍 pa cestitaaam! Strah je opravdan i razumijem ga, ali drzim palceve da je sve dobro❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

laurell
    26. Siječanj 2024. 10:57

Anny cestitam ti!!! 🙏🏼 s obzirom na prošlost i ja bih se isto javila svom doktoru sto prije, sretno 🥰

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• anny35
    26. Siječanj 2024. 12:15

Hvala vam cure svima 🥰 ja cu se probati smiriti koliko mogu. Laurell  kako si ti to uspjela?
    Cure sretno i vama 

Xoxo23
    26. Siječanj 2024. 13:24

anny35

Hvala vam cure svima 🥰 ja cu se probati smiriti koliko mogu. Laurellkako si ti to uspjela?
    Cure sretno i vama

Jesi otišla betu vadit ili doktoricu zvala ? Beta ti ne mora bit na tašte pa možeš odma danas otic vidit otprilike kakva ti je .. bar bi ja tako 😆

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

laurell
    26. Siječanj 2024. 14:01

anny35

Hvala vam cure svima 🥰 ja cu se probati smiriti koliko mogu. Laurellkako si ti to uspjela?
    Cure sretno i vama

Mene je naručio najranije moguće, i to je bilo niti punih 5 tjedana, 4+6. Još sam trebala proći i Badnjak i Božić i sve do pregleda + mi je sumnjivo bilo jer me lijeva strana boljela. Ali jednostavno sam sama sebi govorila - najgore si prošla, znaš kako to izgleda. Iznenaditi me ništa ne može, ostaje jedino se nadati najboljem i to je to 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• BikMik
    26. Siječanj 2024. 15:11

ElaE

pozz curke da se javin. znaci u mene je ovih par mjeseci bilo ovako: jedna vrsta trakica sa aliexpresa koje su koristile moje prijateljice mi nikad u dva tri mjeseca pracenja nisu ni jednom prikazale ni najslabiju testnu crtu. Kad sam njih potrosila kupila sam neke nove Femometer (ja mislim), e kod njih je obrnuto, kod njih mi se apsolutno svaki dan pokazu obe samo sta kontrolna bude uvik ultra tamna a testna svijetlija, ovi mjesec sam doslovno prvi put uhvatila jednu vecer da mi se donja tj testna crta pokazala isti sekund i potamnila vise od kontrolne. To je trajalo pola dana ako ne i manje jer sljedece moje piskenje vec sutradan imalo skroz blijedu testnu crtu. Tako da je ovo zapravo prvi put da san uhvatila naznaku ovulacije pa se mogu prvi put necem nadat. Datum ocekivane M je 30 1. Iako mislin da osjecan lagane simptome pmsa vec Ali sam svakako sretna sta mi se napokon pokazala ovulacija. Sljedece misece cu pocet zapisivat kad je uhvatim.

I ja imam tako brz peak ko i ti, super da si nasla koje ti odgovaraju 👍

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• anny35
    26. Siječanj 2024. 15:21

Xoxo23

anny35

Cure sretno i vama

Jesi otišla betu vadit ili doktoricu zvala ? Beta ti ne mora bit na tašte pa možeš odma danas otic vidit otprilike kakva ti je .. bar bi ja tako 😆

Nisam, zvala sam kaze da ako hocu da odem na hitnu pa vadim i da me pogledaju. Ako ne da cekam pon kad ona radi pa cu pricekat valjda ako se krvarenje ne pojaca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.