Hvala ti na savjetima i lipin zeljama:) Ovi mjesec cu privatno izvadit spolne hormone da znan sta mi je s tim, pa cu s tim na pregled, ja iden sve privatno tako da ce mi napravit vjerojatno sve pretrage koje su potrebne. Na jesen mi je uzv i papatest bas bili savrseni. Ali nista dublje od toga nisam trazila. Zna li netko di ima u Zg privatno napravit spermiogram?
Najtočniji nalaz spermiograma ćete dobiti u Repromedu (ako ste u Zagrebu) jer oni jedini (koliko mi je poznato) rade "ručno" brojanje spermija, a ne koriste software za to tako da vam od srca preporučujem Repromed za taj nalaz. Cijene su svugdje tu negdje.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Wildflower za tu doktoricu sam cula stvarno puno preporuka. I vidis super da si otisla da ti zapravo makne jednu dijagnozu. A je li ti rekla nesto za pcos, tj za fsh i lh (pretpostavljam da ti je inverzija)?
Da da imam inverziju LH i FSH
Nije nista posebno rekla osim da je to tipicna PCOS slika. Da je super sto nemam viska kila.
I da je njen topli savjet da ne gubim vrijeme nego sto prije na IVF.
Rekla sam da planiramo jednu IUI prije. Rekla je da je to u redu.
I da sam u dobrim rukama (kod Radoncica) :)
Moram vam rec da jedva cekam IVF.. Imat cu osjecaj kao da sam krenula dalje...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower za tu doktoricu sam cula stvarno puno preporuka. I vidis super da si otisla da ti zapravo makne jednu dijagnozu. A je li ti rekla nesto za pcos, tj za fsh i lh (pretpostavljam da ti je inverzija)?
Da da imam inverziju LH i FSH
Nije nista posebno rekla osim da je to tipicna PCOS slika. Da je super sto nemam viska kila.
I da je njen topli savjet da ne gubim vrijeme nego sto prije na IVF.
Rekla sam da planiramo jednu IUI prije. Rekla je da je to u redu.
I da sam u dobrim rukama (kod Radoncica) :)
Moram vam rec da jedva cekam IVF.. Imat cu osjecaj kao da sam krenula dalje...
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sto je s ovim forumom :D
Stalno mi dupla postove
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Evo probudila sam se iz anestezije, boli stomak i ramena i osamucena sam jos. Samo mj je kratko rekao da su jajovodi ok, cista uklonjena, ali sta me sokiralo je da su odstranili mali komad endometrioze sa karlice, ni na kraj pameti da to imam, mozda me je to bolilo svo vrijeme vise od ciste.
Prekosutra se mogu lulat, a kao keksat tek za jedno 10 dana po preporuci, sto mi nikako ne odg je ce ovulaciju kroz jedno 4-5 dana. Pa cu vidjeti kako se osjecam i jel krvarim, ne mogu podnjeti jos jedan promaseni ciklus, prosli smo promasili ovulaciju... :(
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo probudila sam se iz anestezije, boli stomak i ramena i osamucena sam jos. Samo mj je kratko rekao da su jajovodi ok, cista uklonjena, ali sta me sokiralo je da su odstranili mali komad endometrioze sa karlice, ni na kraj pameti da to imam, mozda me je to bolilo svo vrijeme vise od ciste.
Prekosutra se mogu lulat, a kao keksat tek za jedno 10 dana po preporuci, sto mi nikako ne odg je ce ovulaciju kroz jedno 4-5 dana. Pa cu vidjeti kako se osjecam i jel krvarim, ne mogu podnjeti jos jedan promaseni ciklus, prosli smo promasili ovulaciju… :(
Znam osjećaj , ali jedan promašeni ciklus ništa ne znaci evo kako meni propao ciklus posle HSG-a i nema veze proplakala sam i iztugovala ali dobro , bit će drugi ciklus ..bitno da si ti dobro i da su uspjeli sve odraditi kako treba .. nemoj forsirati nešto ako ti doktori ne preporuče jer oni stvarno znaju najbolje , ja sam poslušala savjet čak nisam imala donose i 5,6 dana jer se nisam osjećala sigruno i dobro da nisam jer bi si možda i veću štetu napravila i nedaj boze pokupila još kakvu bakteriju pa bi si zakuhala još gore probleme i nije ispalo niš loše od toga .. znam da je nekad frustrirajuće sve to ali opet oporavak je bitan , da bi poslje zablistali ❤️🙏🙏 sretno mila ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Prekosutra se mogu lulat, a kao keksat tek za jedno 10 dana po preporuci, sto mi nikako ne odg je ce ovulaciju kroz jedno 4-5 dana. Pa cu vidjeti kako se osjecam i jel krvarim, ne mogu podnjeti jos jedan promaseni ciklus, prosli smo promasili ovulaciju… :(
Znam osjećaj , ali jedan promašeni ciklus ništa ne znaci evo kako meni propao ciklus posle HSG-a i nema veze proplakala sam i iztugovala ali dobro , bit će drugi ciklus ..bitno da si ti dobro i da su uspjeli sve odraditi kako treba .. nemoj forsirati nešto ako ti doktori ne preporuče jer oni stvarno znaju najbolje , ja sam poslušala savjet čak nisam imala donose i 5,6 dana jer se nisam osjećala sigruno i dobro da nisam jer bi si možda i veću štetu napravila i nedaj boze pokupila još kakvu bakteriju pa bi si zakuhala još gore probleme i nije ispalo niš loše od toga .. znam da je nekad frustrirajuće sve to ali opet oporavak je bitan , da bi poslje zablistali ❤️🙏🙏 sretno mila ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Hvala ti, znam, nadam se da cu se smiriti.
Ovo za endometriozu me sve vise sokira, na zidu karlicu, to objasnjava moje bolove na tom jednom mjestu dole. Nadam se da ce.mi ti sve pomoci da lakse dodjem do bebice sad...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drago mi je da je sve proslo dobro! Sada ce biti lakse 🥰
Znam da je bezveze izgubiti ciklus, ali bolje odboluj kako treba. Znas kako je to u zivotu - cim nesto forsiras, ne ispadne dobro. Posveti se ovaj mjesec sebi i vama. Odite na veceru ili u setnju, ti odi na masazu ili si doma napravi beauty tretman ☺️
Znam da je najgore gubiti vrijeme, ali mjesec dana stvarno nije strasno i vjerujem da ces u iduci ciklus uci puna snage i pozitivne energije 🥰 uvijek ponavljam jer sve to zaboravljamo - budi njezna prema sebi❤️
.
Bebolina kad si ti na UZV danas?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala ti, znam, nadam se da cu se smiriti.
Ovo za endometriozu me sve vise sokira, na zidu karlicu, to objasnjava moje bolove na tom jednom mjestu dole. Nadam se da ce.mi ti sve pomoci da lakse dodjem do bebice sad…
Sigurno će sve biti dobro , i plus će biti samo takav ❤️❤️ bit će to dobro ne brini 😘😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja prijavljujem 1dc i nadam se da ce biti IUI ovaj ciklus.🥳
BikMik kuzim frustraciju za "propalim" ciklusom, i to je u redu. Cure su vec dale super savjete, odmor, opusti se, ucini nesto lijepo za sebe.
I novi ciklus nove pobjede :) Nadam se da ce ti iduci prije postupka biti dobitni i da neces ni morati u postupak
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji