Danas sam bila kod ginekologice i napravila mi je uzv 18. dan ciklusa. Rekla mi je da u desnom jajniku vidi folikul koji bi mogao biti vodeci, ali s obzirom na sluz da misli da mi je prosla ovulacija. Nije mi jasno (mozda je glupo pitanje), ali ako je prosla ovulacija nije li taj folikul trebao biti u jajovodu?
Nije bila skroz sigurna jer je folikul malo manji nego sto bi trebao biti na dan ovulacije pa me narucila u pon ponovno na uzv.
Pa ona može vidit jeli prošla O mislim da ostane ono nešto šta pukne .. a ne znam otkad gin gleda sluz umisto UZV .. 😳
nebi ti ga vidila u jajovodu jer to nije vidljivo ultrazvucno .. nego ostane žuto tijelo ja mislim u jajniku
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Malo me jedino buni to sto sam napravila lh trakicu i nije peak. Crtica je dosta svjetlija od kontrolne. Jucer nazalost nisam mjerila :(
👱♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅, vitamin D - 50 nmol/L. 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Malo me jedino buni to sto sam napravila lh trakicu i nije peak. Crtica je dosta svjetlija od kontrolne. Jucer nazalost nisam mjerila :(
Ovisi koje koristiš, ja šta sam koristila su mi pokazivale peak dok istovremeno ove druge nisu. Sad ovaj mjesec sam ostala samo na ovima šta mi nisu pokazivale .. išla na UZV vodeći mi je bio na 20 mm i puno sluzi i bol u jajniku desnom .. ona mi je rekla kroz dan dva i sad mi je BBT jutros to potvrdila .. a trakica nije bila peak nikako.. tako da te trakice očito nisu za svakoga 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ako si ih već prije koristila i ako su ti pokazivale peak onda ne znam .. jeli ti još šta gin rekla mislim ako imaš vodeći jeli ona misli da ćeš tek ubrzo imat O ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Ja sam imala dva folikula ovaj ciklus jedan od 13 drugi od 14 mm, ovaj od 14 je nastavio rasti i puko je , a bio je izmjeren zadnje 16 mm pa pretpostavljam da na nekih 17,18mm, drugi od 13 mm je prestao rasti .. na mjesto di je bilo puknuće vidjela je smežurani folikul , međutim zbog svega što mi se izdešavalo ovaj mj moj endometrij nije pratio rast folikula i ako se ovulacija desila to se pretvorilo na kraju u menstruciju .. pa eto .. to što ti vidi drugi folikul ne znaci da će biti ovulacija ti neki folikulikuli nikad ne sazrijevaju i onda ti otiđu s menstrucijom . Al čudno mi je da nije vidjela mjesto di je bila ovulacija , jer meni je vidjela .. i čak mi je sve kazala .. ali vise ćeš saznati ako će ti dalje pratiti , sretno ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Hvala vam puno na odgovorima 🥰
Malo me zbunila ginekologica jer je stalno ponavljala da misli da je prosla ovulacija, a istovremeno da je tu folikul, ali je premali pa misli da to nije nista. Cudno skroz.
Ici cu u pon pa eto, bas me zanima sto ce reci.
Nadam se da ce iduci ciklus pratiti redovno
👱♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅, vitamin D - 50 nmol/L. 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Malo me zbunila ginekologica jer je stalno ponavljala da misli da je prosla ovulacija, a istovremeno da je tu folikul, ali je premali pa misli da to nije nista. Cudno skroz.
Ako misliš da nije bila ovaulacija i dalje si prati trakicama .. bez obzira , i danas i sutra i nedelju da vidiš jel će se kaj dešavati 🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bojim se da ginekologica ili nema dobar UZV ili nema dobro znanje. Nikad jos nisam bila na pregledu, a da mi je ginekologica rekla da ne zna jesam li ovulirala. To je sa uzv jasno vidi čak i ako je do ovulacije doslo netom prije 😐
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure evo sva se tresem... u utorak sam poslije treninga imala mozda 3 malo vece kapi stare krvi, jucer isto tako. Posumnjala sam na implantacijsko, ali posto sam posumljala i prosli mjesec rekla sam sama sebi da necu sad trcat pred rudo. Ovaj mjesec sam imala par zadnjih lh trakica i 11. 1. sam vidjela da ce ovulacija sutra il preksutra pa pretpostavljam da mi je menstruacija trebala doci danas il sutra. Nocas sam uzas spavala i izmedu dizanja sam se popiskila u asu i kao pred jutro cu to ionako je vjv nista. Ja ugledala plus... stavit cu vam da vidite. Jel otprilile normalna debljina plusa na ovom? Strah me jer sam imala i spontani i vanmatericnu i sad ovo smedarenje jucer i u utorak su me bas unervozili. U vanmatericnoj sam isto krvarila, ali je bila svjeza krv crvena krv i u vecim kolicinama. Kako mogu stavit link?
https://ibb.co/qD1CDng
Hej, po meni je ovo dobra vidljivost i sigurno si trudna .. razumim sve strahove.. ne znam jesi upoznata ali s obzirom da si imala vanmaternicnu možeš nazvat svoju gin i zatražit betu da ti se izvadi i prati rast u dva dana a vjerovatno si 4tt moraš na UZV šta prije da se potvrdi trudnoća u maternici..za nas ti ne vridi ono čekanje dugo na prvi UZV nažalost.. čestitam ti ❤️ od srca se nadam da je implatancijsko i da je u maternici..
Jesi za vanmaternicnu morala na operaciju ili si methotexat primila ?
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Sortiraj odgovore
Najstariji