Ja sam nasla neku knjigu na amazonu, na njemackom je, ugl planiram je naruciti..
knjiga se zove: ostati trudna(zaceti) pocinje u glavi
Ugl, tema je psihicke blokade, stres, i sve sto se desava u glavi kad se pokusava zatrudnjeti..
kad dodje, kad procitam, reci cu vam malo vise ❤️
Jake ste sve, zene ste, lavice i borci, i vjerujem da ce svaku od nas Bog nagraditi bebicom i najvecim cudom 🥰 ljubim vas
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sam nasla neku knjigu na amazonu, na njemackom je, ugl planiram je naruciti..
knjiga se zove: ostati trudna(zaceti) pocinje u glavi
Ugl, tema je psihicke blokade, stres, i sve sto se desava u glavi kad se pokusava zatrudnjeti..
kad dodje, kad procitam, reci cu vam malo vise ❤️
Jake ste sve, zene ste, lavice i borci, i vjerujem da ce svaku od nas Bog nagraditi bebicom i najvecim cudom 🥰 ljubim vas
Vazi, bas javi jel vrijedi citati 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo ja na skijanju kao da da se opustim i ne razmisljam o operaciji, kad ono preteske piste, ja uzasno preplasena, kedva se spustila i otisla popiti vino u ocaju da mi aman ni opustanje u zivotu ne ide, kamoli ista drugo 😅
😂😂 Eto, vino je u priči znači opuštanje ti ipak ide 🤭
Uživaj barem u pogledu na snježne planine, i to odmara dušu i tijelo! 🤩
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Djevojke probajte muzevima dati crnu maku, super je za stres opcenito, a pomaze i libidu :)
Mariposa ako ti je suprug dobio tablete i od urologa, samo provjerite moze li koristiti i maku da ne bi bilo nekog kontra efekta.
Nemam nista pametno za napisati, i samoj mi je ovih dana tesko tako da nemam bas puno rijeci ohrabrenja :/
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Imam ja pitanje .. šta je ona meni na UZV mogla vidit točno pa mi je rekla da ću kroz dan dva ovulirat.. LH trakica mi i dalje nije ko kontrolna a mene evo već skoro 3 dan boli desna strana i imam iscjedak .. znaci ona je to vidila u pon popodne 😕😕 nekako sam prezbunjena, kako je ona mogla sa sigurnošću to rec .. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Išla sam sad ko luda na e građani da vidim jeli tamo šta piše 🤣 ugl piše trolinijskinendometrij 10 mm, do DF 20 mm. Pretpostavljam da je to dominantni folikul ? Ima li ko da mi malo pojasni jeli po tome možda pretpostavila samo ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Išla sam sad ko luda na e građani da vidim jeli tamo šta piše 🤣 ugl piše trolinijskinendometrij 10 mm, do DF 20 mm. Pretpostavljam da je to dominantni folikul ? Ima li ko da mi malo pojasni jeli po tome možda pretpostavila samo ?
Vjerovatno desno vodeci folikum od 20mm i svaki dan raste 1-2 mm, a puca tu negdje oko 22-24mm koliko znam. A meni nikad skoro nije bila ko kontrolna 🫣
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Vjerovatno desno vodeci folikum od 20mm i svaki dan raste 1-2 mm, a puca tu negdje oko 22-24mm koliko znam. A meni nikad skoro nije bila ko kontrolna 🫣
E da sad sam čitala malo.. nadam se da je tako kako je rekla .. samo me eto muci ta bol, prije sam ja uvijek kada bi ih imala ovako osjećala ali nisam vodila računa koliko dana me boli.. sada je treći a vidim po int da kažu do 48 sati da je normalno i nekuzim šta taj LH čeka vise 😅😁😁😁
Prošli mjesec sam koristila easy@home i kada su mi one pokazale peak iako nisam bas sigurna da sam imala O jer npr nisam imala sluz i nisam je osjećala, ove trakice koje sada imam i koristim su mi očitavale trakicu na 0.30 tako da se nadam da su jednostavno takve ove trakice a nemam vise easy@home da provjerim šta bi mi one pokazale .. 🙄🙄🙄
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
BikMik Tako da nije do nas nego do trakica 🤣🤣
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
mariposa nije kod njega problem padanje nego jednostavno nikako da dođe do kraja. Jednostavno ne može.
Cijeli vikend on pitanja o tome i ja mu na lijep način da mora prestati misliti o tome jer sam sebi nabija stres, ali opet on. I govorim mu da smo svi tamo u bolnici iz istog razloga i svi slično nešto prolazimo i ni to nije pomoglo. I normalno da mi je jučer bilo dosta. Sam sebi stvori pritisak potpuno bespotrebno.
Eni hvala ti, sve smo tu u istom sosu pa se bolje razumijemo.
Normalno da nakon svega što si prošla da osjećaš strah da se ne ponovi. Nadam se da će dalje biti sve u najboljem redu. Ne znam kako inače sa željezom stojiš, ako imaš inače problema s time i nakon toliko krvarenja moglo bi biti da ti je nizak i da bi ti možda trebala terapija.
Lunolina baš ti hvala na ovom postu i ja se nadam da će ovo sve uskoro biti iza nas i da ćemo sve ovdje nunati svoje bebe.
Što se tiče muških, da oni trebaju proći pola ovoga što mi žene prolazimo i da oni moraju rađati ljudska vrsta bi već odavno izumrla. 😂
Ja sam prošla i trudnoću i carski i taj oporavak pa bradavice imala u ranicama jer me krivo hvatao.... Ali evo sve bih prošla opet iako znam da će meni biti najteže na cijelom tom putu. Ali na sve sam spremna i opet bi sebe žrtvovala samo da mi se ostvari ta želja da dobijemo drugu bebu i da bude živa i zdrava.
A ništa kad su navalili onda TSH ispod 2 😀
Xoxo i ja se nadam da će nam to jednom biti smiješno. A šta ću kad je on jedini koji zna u čemu smo pa se smo na njega mogu i naljutiti i malo se istresti. Bitno da smo mi danas opet ok, ali sve meni može biti i od pikalica ipak su to sve hormoni koji na razne načine utječu na nas.
BikMik ja se ni je bi spustila od straha, sjedila bi gore i pijuckala vino i to bi mi bio pravi odmor na toplpme, pogled na predivan krajolik i uz dobru knjigu.
Ivyyy možda bi se i kod nas našla na hrvatskom. Vjerujem da vrijedi pročitati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji