xoxo da ako ces u kbc St radit uzorak se nosi između 10 i 11, a nalaz sam ja dobila na mail već oko 13h.
ako vec nisi vidila za kbc imas upute tuhttps://www.kbsplit.hr/ustrojstvene-jedinice/klinike/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/zavod-za-ginekolosku-endokrinologiju-i-humanu-reprodukciju/poliklinika-i-dnevna-bolnica
a ja sam danas vec 6dpo , sto da ti kazem, slusam sve simptomejedino sto mi je ovaj ciklus cudno je da su mi grudi postale osjetljive vec 3dpo, inace ih pocnem osjecat cca 7 dana prije M. testirat cu u petak na 9dpo cisto iz zabave
freyaa je hvala sto si primijetila, to jutro je bila strka u prometu, zivcirala sam se i oko parkinga na nasem kbc, a ocekivala sam da cu poprilicno cekati red na vađenje krvi i na taj nacin uspiti mirovati prije vađenja, ali odmah sam došla na red. za tjedan dana sam ponovila uz 60 min mirovanja prije vađenja i bio je ok.
lunolina nisam znala da je fin okus, muka mi više od gynositolakakva je kod tebe situacija, jesi vec bila na uzv ?
Hmmm meni je 4 dpo i meni su povećane, danas temp opet skočila i to na 36.78 😮😳😳😳
Nas dvije se pratimo onda jer i meni je danas 4.dpo i 20.dc, moja temp jutros 36.59.
Nalaz vam je super.
Pozdrav svima 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
xoxo da ako ces u kbc St radit uzorak se nosi između 10 i 11, a nalaz sam ja dobila na mail već oko 13h.
ako vec nisi vidila za kbc imas upute tuhttps://www.kbsplit.hr/ustrojstvene-jedinice/klinike/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/zavod-za-ginekolosku-endokrinologiju-i-humanu-reprodukciju/poliklinika-i-dnevna-bolnica
a ja sam danas vec 6dpo , sto da ti kazem, slusam sve simptomejedino sto mi je ovaj ciklus cudno je da su mi grudi postale osjetljive vec 3dpo, inace ih pocnem osjecat cca 7 dana prije M. testirat cu u petak na 9dpo cisto iz zabave
freyaa je hvala sto si primijetila, to jutro je bila strka u prometu, zivcirala sam se i oko parkinga na nasem kbc, a ocekivala sam da cu poprilicno cekati red na vađenje krvi i na taj nacin uspiti mirovati prije vađenja, ali odmah sam došla na red. za tjedan dana sam ponovila uz 60 min mirovanja prije vađenja i bio je ok.
lunolina nisam znala da je fin okus, muka mi više od gynositolakakva je kod tebe situacija, jesi vec bila na uzv ?
Hmmm meni je 4 dpo i meni su povećane, danas temp opet skočila i to na 36.78 😮😳😳😳
Nas dvije se pratimo onda jer i meni je danas 4.dpo i 20.dc, moja temp jutros 36.59.
Nalaz vam je super.
Pozdrav svima 🤗
I ja se priklhucujem sa 4DPO, 2DPO me grudi bolile, sad opet nista, a to uvijek cekam kao znak. Tako da su mi nade male.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mislim da ipak nisam imala O ovi misec danas opet BBT pala al ovaj put ispod crte i tako mi je cili graf gori doli.. a danas sam mislila da sam 5dpo.
Ali pratim vas cure koje ste sve tu negdi da vise vidimo plusice 🤞🏼🤞🏼😍😍❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Nalaz vam je super.
Pozdrav svima 🤗
I ja se priklhucujem sa 4DPO, 2DPO me grudi bolile, sad opet nista, a to uvijek cekam kao znak. Tako da su mi nade male.
Al to ti nista ne znaci, mene vec dva ciklusa od dana O bole grudi i to nepodnosljivo, prvi ciklus sam se i ja ponadala jer mi je to bilo prvi put ( i onda kad sam prvi put bila trudna su me tako bolile) i nista, i onda drugi ciklus mi je bilo vec pod normalno..
I meni recimo svaki ciklus nedto novo dodje, neki simptom koji totalno nemam nikad i ne ocekujem, i onda automatski glava sama pomisli svasta.. al zato sam sad proslo mj i ovaj mj nekako mirna psihicki, niti znam kad je O, i iznenadim se kad dodje M i prodje nekako lakse nego da cekam i brojim 🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Xoxo sto bi to znacilo sa temp, za nas laike koji ne prate bbt ? 😄
Nalaz je odlican, bolji nego kod mm koji je skoro 10g mlađi od tm 😂💪
Iskreno ne znam taman istražujem 🤣 prvo sam jučer imala veliki pad u temperaturi 3dpo pa sam se nekako pripala da možda uopce nije došlo do O .. ali je danas narasla i to dosta iznad mojih normalnih temperatura.. i sad ne znam ništa 🤣🤣
Meni ti se to sviđa ja sam imala nagli pad 4 dpo i onda porast veliki .... držim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
jutro svima i sretno cure, nista nije izgubljeno dok ne dođe vještica

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Xoxo sto bi to znacilo sa temp, za nas laike koji ne prate bbt ? 😄
Nalaz je odlican, bolji nego kod mm koji je skoro 10g mlađi od tm 😂💪
Iskreno ne znam taman istražujem 🤣 prvo sam jučer imala veliki pad u temperaturi 3dpo pa sam se nekako pripala da možda uopce nije došlo do O .. ali je danas narasla i to dosta iznad mojih normalnih temperatura.. i sad ne znam ništa 🤣🤣
Meni ti se to sviđa ja sam imala nagli pad 4 dpo i onda porast veliki …. držim fige
Da ali sam danas opet imala pad u temperaturi i to ispod one “cover line” .. mislim da jednostavno ovaj ciklus je cili poremećen .. jer su mi i temeperature od početka ovog ciklusa svako malo gore dole išle ..
2 dpo 36.53
3dpo je bila 36.29
4dpo 36.76
i danas na 5 dpo 36.11
bas neki kupus 😳😳🙄🙄🙄 mislim da mi nije ni bila O, čekam sad drugi ciklus.. sve mireno u isto vrijeme i nakon kvalitetnog sna, jedino možda ovaj stres oko spremiograma jučer ali nekako ne virujem
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Bokić žene moje.. nisam nešto aktivna jer nemam baš šta pametno za pisati niti reci .. Uglavnom nemojte se obazirati na simptome , temperature .. sve je to relativno .. jer su PMS i simptomi trudnoće slični ..i dobro kaže kawa ništa nije gotovo dok vještica ne dođe 💪😍🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Bokić žene moje.. nisam nešto aktivna jer nemam baš šta pametno za pisati niti reci .. Uglavnom nemojte se obazirati na simptome , temperature .. sve je to relativno .. jer su PMS i simptomi trudnoće slični ..i dobro kaže kawaništa nije gotovo dok vještica ne dođe 💪😍🤞
Ma da .. šta ima s tobom u kojem si ti diu ciklusa ? 😊
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Bokić žene moje.. nisam nešto aktivna jer nemam baš šta pametno za pisati niti reci .. Uglavnom nemojte se obazirati na simptome , temperature .. sve je to relativno .. jer su PMS i simptomi trudnoće slični ..i dobro kaže kawaništa nije gotovo dok vještica ne dođe 💪😍🤞
Ma da .. šta ima s tobom u kojem si ti diu ciklusa ? 😊
Ja sam danas 9dpo .. drugi tjedan bi trebala doći nesretnica 😏😏

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji