Ja cekam 1dc da odem kod gina za dogovore oko IUI iduci ciklus.
Nadam se da ce sve biti OK i da cemo dobiti zeleno svjetlo.
I veselim se jer osijecam kao da je to korak naprijed nakon godinu i 4 mjeseca pokusavanja
Odlično i sretno ❤️❤️❤️🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
I veselim se jer osijecam kao da je to korak naprijed nakon godinu i 4 mjeseca pokusavanja
Jesi ti isto rekla da si kod Skvorca? Super za IUI! Lakse je kada znas da se malo netko drugi bavi s tobom i da nije sve samo na vama.
.
Eni, ti si iz Vz jelda? Sjetila sam te se nekidan kad sam bila tamo, prijateljica je rekla da joj je ginekolog (socijalni) u Vz-u rekao da joj nece reci spol djeteta jer se to kosi s pravilima struke😂 i onda sam si pomislila - Boze moj, koliko onda tek ti imas problema s ginekolozima tamo kad ti tek ulazis u proces.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jesi ti isto rekla da si kod Skvorca? Super za IUI! Lakse je kada znas da se malo netko drugi bavi s tobom i da nije sve samo na vama.
.
Eni, ti si iz Vz jelda? Sjetila sam te se nekidan kad sam bila tamo, prijateljica je rekla da joj je ginekolog (socijalni) u Vz-u rekao da joj nece reci spol djeteta jer se to kosi s pravilima struke😂 i onda sam si pomislila - Boze moj, koliko onda tek ti imas problema s ginekolozima tamo kad ti tek ulazis u proces.
Ja sam u repromedu :)
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
.
Ma joj za poludjeti iskreno
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Lunolina pikanje za sada ide dobro, danas ide tek četvrta pikalica ali sve sama odrađujem jer je u penu pa mogu, a i kako se ranije pikam nema mi ni muža tada doma.
Sutra imam prvi UZV, samo da se ne razočaram, samo neka ih ima i neka rastu. Već sam počela jajnike osjećati ali ok s ovako mizernim AMH ne moram se brinuti za hiper.
U planu mi je uzeti bo ako dođe do transfera. Malo mi je bad jer i druga kolegica uzima u to vrijeme radi fizikalne terapije, bit će im problem bez nas 2 ali mislim da ipak moram misliti na sebe.
Vidim da ti je TSH super sada, odlično da imaš sve spremno. Zeznuto je to što taj TSH će odmah reagirati i na malu količinu stresa.
Ja sam jučer toliko bila pod stresom i ljuta na muža da sam ga morala navečer oprati i izbaciti sve iz sebe.
Išao jučer dati uzorak za kriopohranu (zamrzavanje) kao da imamo za postupak i nije uspio odraditi. Jer zadnji put je i doma imao blokadu i nismo nosili od doma, ja čekam punkciju u sobi i mislila pada sve u vodu i on javlja da je u bolnici uspio dati. Odahnula sam ali mi je bio baš preveliki stres.
I onda sam ga oprala sinoć da ja već do sada sam bila jedno 4,5 puta gore na pregledu u pripremi za postupak i sve se ispričavala na poslu, sljedeći tjedan ću morati za punkciju i 1 ili 2 folikulimetrije i opet kasniti ili izostajati s posla, primit ću preko 20 injekcija i to nije tako strašno nego jajnici kad krenu boljeti i zatezati nije ugodno i jedva čekam dan punkcije. Onda ta punkcija i malo bolovi nakon toga pa transfer na kojem i kod mene im treba po 15, 20 min čeprkanja da mogu ući.... Tvoj jedini posao je da odeš i da ga iz.... I imaš to odraditi, a ne da se ja još dodatno stresiram i za tebe u cijeloj situaciji.
Ovo je sve tolika igra živaca da ja mislim da s ovim postupkom završavamo sa svime time. Ne mogu više psihički te stresove u postupku podnositi.
Koliko sam imala iščekivanje te M, sad strepnja od UZV do UZV jel ih ima, pa hoće li biti što za punkciju, pa hoće li se oploditi, hoće li izdržati do transfera i onda nakon transfera 2 tjedna čekanja bete i nema mira i ne može biti stres free nažalost.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Drage cure koje ste u iščekivanju postupaka, wildflower, Lunolina, Bebolina, sretno, sretno, SRETNO! Hrabro i optimistično samo naprijed!
I mene čeka za početak IUI pa vidjet ćemo dalje. Mi ćemo doma pokušavati još veljaču i ožujak doma jer u ožujku ionako idem dva tjedna na službeni put pa nema smisla išta započeti, onda ćemo u travnju na IUI. Mislim da ću ići na samo jedan pokušaj, u Vinogradskoj su mi rekli da mogu na koliko god želim, ali moram barem jedan obaviti.
Bebolina, drži se! Nadam se da ćeš čim mirnija i s pozitivnim ishodom izaći iz ovog postupka. S tim našim muževima ponekad samo dodatni stres I moj ima te probleme, pisala sam već tu o tome. On je otišao svojoj liječnici, dobio uputnicu za urologa i urolog mu je dao tablete koje ne bi trebale ometati spermiogenezu a pomoći će kod erekcije. I njegova liječnica i urolog (nakon što ga je pregledao i odradio mu ultrazvuk) su rekli da je to sve psiha i stres. I našim muškima je teško, a i nama ponekad još teže imati razumijevanja za njih kad mi prolazimo kroz puno teže stvari u ovoj borbi. Hvala Bogu na znanosti pa imamo rješenje za dosta toga. Možda i da tvoj muž ode potražiti pomoć.
Neka od cura ovdje mi je savjetovala crnu macu za muža kad sam pisala o našim problemima, tako da pije i to uz vražje skupi Proxeed.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Draga moja Bebolina , jako mi žao da prolaziš kroz ovo sve , ja ti odavno skidam kapu da kako možeš sve hendlati uspjevaš biti žena zmaj ! .. i u potpunosti te razumijem , ja sam isto bila jako loše prošli tjedan isplakala sam dušu , ali već sam malo bolje ,ali sam u tolikom strahu da ti nemogu reci , svaki neki mokri iscjedak se bojim da je opet krv .. i onda mi kažu opusti se 😭😭 pa kako da se opustim kad sam iztraumatizirana do kraja .. možda se nekom čini da pretjerujem ali ja u svojih 16 godina od kad imam menzis nisam toliko krvarila kao ovaj mjesec 😫😫😫 i osjećam se iscrpljeno i pospano i bas nemam snage za ništ.. počela sam uzimati suplemente i pijem sok od cikle jer sam pročitala da ste jednoj curi to preporučile pa nekako imam osjećaj da mi pomaže i nadam se da će to biti to od krvarenja i da neće opet 😨 nekad su muški čudne biljke ali i njih sve pogađa možda čak i više nego nas , samo što mi još to moramo povrh psihičkog prolaziti i fizičku bol i stres .. neznam kako bi te utješila ali od srca ti želim da ovaj ciklus bude vaš i da vas Bog napokon nagradi zbog svega što ste zajedno prošli jer to i zaslužujete kao i svaka žena ovdje na forumu ❤️ tako da glavu gore i bit će sve uredu , samo probaj čim više biti pozitivna jer je glupo reci skreni misli , a kamo da točno skrenemo ?! Kad je to jedina trenutna želja za koju se borimo ! Pa zato ti ja neću savjetovat to niti da se smiriš , nego budi svoja i nikog ne slušaj jer samo tako će sve biti kako treba ❤️🥰😘 šaljem puno pusa i zagrljaja
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Bebolina drzim palceve da sutra odes s osmjehom od uha do uha zbog broja i velicine folikula 😊
Zao mi je sto kroz sve ovo moras proci, bas zvuci mucno. Sto se tice muskih, a na zalost oni su bas osjetljivi i protiv toga ne mozes, da oni moraju proci desetinu onoga sto zena mora proci, vrlo brzo bi svi odustali.
Ali ti si jaka! Gle kroz sto si sve prosla. I pogledaj kako si smirena, jedna si on najzen osoba ovog foruma🙈 mislim da nisi svjesna koliko si velika i jaka! I stvarno ti od srca zelim da ovaj ciklus bude tvoj/vas i da za 9 mjeseci nunas malu bebicu🥰
I da, svakako se slazem da je bolje otici na bolovanje, neovisno koliko ce biti tesko poslodavcu. Ja bih ti preporucila mozda i ici koji dan prije aspiracije ako ce te jajo boliti.
Sto se tice mog TSH ja sam ga odlucila 1x tjedno vaditi dok ne budem sigurna da je terapija pogođena i da TSH stoji na istoj razini. Doduse, ja se najbolje osjecam s tsh 4, ali dobro, neka im bude. Bit ce TSH ispod 2 kad su tako navalili😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bebolina normalno je da se i ti moraš ispuhati se na M jer realno on je jedini koji može i razumiti ove naše ispade, osim nas na ovom forumu 🤣🥰❤️ nadam se da će sve ovo vrijediti i da će te se jedan dan smijati kako mu je bilo teško doma ostaviti uzorak i kako si se ti oko toga nervirala 🤞🏼🤞🏼
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Evo ja na skijanju kao da da se opustim i ne razmisljam o operaciji, kad ono preteske piste, ja uzasno preplasena, kedva se spustila i otisla popiti vino u ocaju da mi aman ni opustanje u zivotu ne ide, kamoli ista drugo 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji