Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WannaBeMama
    10. Siječanj 2024. 13:02

Ja sam upravo u iscekivanju mjesecnice, pocelo je grcenje i sve divote koje idu uz to. Sve skupa me jednostavno ubija vec u pojam. Dode mi da samo sjednem i pocnem plakat i to je to. U ove 3 godine koliko god se trudila i gledala i pratila i šetala po doktorima, ništa. Ja stvarno ne znam kako vi ostale sve ovo skupa psihicki podnosite 😔

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

• eni233
    10. Siječanj 2024. 13:06

WannaBeMama

Ja sam upravo u iscekivanju mjesecnice, pocelo je grcenje i sve divote koje idu uz to. Sve skupa me jednostavno ubija vec u pojam. Dode mi da samo sjednem i pocnem plakat i to je to. U ove 3 godine koliko god se trudila i gledala i pratila i šetala po doktorima, ništa. Ja stvarno ne znam kako vi ostale sve ovo skupa psihicki podnosite 😔

Dan po dan evo .. ja sam jučer cjeli dan plakala i propitivala se zašto uvijek ja moram sve trpjeti i prolaziti kroz svašta .. ali isplačem se i onda budem bolje i krenem ispočetka . Znam kako ti je i jako mi zao da prolaziš kroz isto , ali doći će i naše vrijeme . Ima dana kad će biti teze ima da dana kad su lakši sve u svemu mi žene možemo sve , jake smo i nedamo se lako 💪 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

WannaBeMama
    10. Siječanj 2024. 13:09

eni233

WannaBeMama

Dan po dan evo .. ja sam jučer cjeli dan plakala i propitivala se zašto uvijek ja moram sve trpjeti i prolaziti kroz svašta .. ali isplačem se i onda budem bolje i krenem ispočetka . Znam kako ti je i jako mi zao da prolaziš kroz isto , ali doći će i naše vrijeme . Ima dana kad će biti teze ima da dana kad su lakši sve u svemu mi žene možemo sve , jake smo i nedamo se lako 💪

Ovo vjerovatno i hormoni luduju. Ali evo rekla sam sama sebi ne ocekuj ništa ne nadaj se ničemu, i živim ja tako u tom uvjerenju sve dok ne dode menst. I onda krokodilske suze i tuga i uvik isto pitanje, zašto baš ja i hocu li ja ikad uspit bit mama. Pa se svaki put pitam jesam li više normalna, zašto to sebi radim i tako u krug. 

28💃
    37🦸🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.

• eni233
    10. Siječanj 2024. 13:15

WannaBeMama

eni233

WannaBeMama

Ovo vjerovatno i hormoni luduju. Ali evo rekla sam sama sebi ne ocekuj ništa ne nadaj se ničemu, i živim ja tako u tom uvjerenju sve dok ne dode menst. I onda krokodilske suze i tuga i uvik isto pitanje, zašto baš ja i hocu li ja ikad uspit bit mama. Pa se svaki put pitam jesam li više normalna, zašto to sebi radim i tako u krug.

Sve je to ljudski i normlano, bilo bi čudno da se vise ne nadamo i da nas neke stvari ne pogađaju .. uvijek će biti loših i dobrih dana , ali bitno je da ne izgubimo sebe u cijelom procesu .. i da uvijek nađeš vremena za sebe , razloga za sreću i nadu za novi dan .. jer koliko gdo zvučalo cudno i glupo  imamo puno puno razloga za sreću : zdravlje , obitelj , prijatelji , zrak koji udišemo svakodnevno, sloboda koju imamo , nama se sad čini kao smak svijeta sto nemozemo začeti ali stvarno nije , kad se najmajnej nadamo doći će i naš dan i onda će sve ove suze koje smo supustili i borba imati smisla ❤️❤️ tako da glavu gore i ne gubi nadu , sve će biti uredu ❤️❤️❤️🌸

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

wildflower
    10. Siječanj 2024. 13:17

Ja bi se slozila s Eni...
    Ja se isto isplacem, izventiliram, saberem i kazem: a nista, idemo sad ispocetka..

Do kada, ne znam...

Ja sam jucer bila u downu jer mi je 10 dc bio, isla na folikulometriju i jos nema nikakve naznake vodeceg folikula :((

Uzimala sam klomifen 50mg 3.-7.dc.

Dr me narucio za tjedan dana i ako i tad ne bude nista, da cu popiti opet klomifen ali 100mg, 5 dana.

Nikako kod mene ovulacije kako spada...
    Joj taj PCOS

Kad bi makar znala kako si jos pomoci.... Suplementi, prehrana, fizicka aktivnost... Sve mi je relativno poslozeno.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• mariposa1510
    10. Siječanj 2024. 13:18

eni, nisam ništa puno čitala, ali mi smo imali odnos isti dan  Valjda neću zaradit neku infekciju zbog toga, još mi samo to treba. Jučer nismo jer nisam mogla, bolilo me je i nije mi bilo ni do čega. Nisam ništa ni čitala puno oko toga, hvala ti na informacijama, budem se danas dodatno pozanimala.
    wannabemama, nisam upratila tvoje postove, oprosti, ako pitam nešto što si već pisala. Jeste išli u kakve postupke MPO u te tri godine ili samo doma pokušavate?
    Mi pokušavamo skoro godinu i muž i ja smo na rubu. On je pod ogromnim pritiskom već tako da jedva uspijemo pokriti dan - dva dok su mi plodni dani, a već se to odražava i na odnose ostalih dana u mjesecu, ima velikih problema s erekcijom već sada.
    Ja psihički znam biti jako loše, naravno, kao i sve mi tu. Tako da zaista ne znam kako bi pokušavali samo doma 3 godine, završili bi na psihijatriji vjerojatno. Ovako me drži barem saznanje da koristimo barem još i sve blagodati suvremene medicine pa valjda će nešto od toga upaliti. 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

wildflower
    10. Siječanj 2024. 13:20

eni233

WannaBeMama

eni233

WannaBeMama

Sve je to ljudski i normlano, bilo bi čudno da se vise ne nadamo i da nas neke stvari ne pogađaju .. uvijek će biti loših i dobrih dana , ali bitno je da ne izgubimo sebe u cijelom procesu .. i da uvijek nađeš vremena za sebe , razloga za sreću i nadu za novi dan .. jer koliko gdo zvučalo cudno i glupo imamo puno puno razloga za sreću : zdravlje , obitelj , prijatelji , zrak koji udišemo svakodnevno, sloboda koju imamo , nama se sad čini kao smak svijeta sto nemozemo začeti ali stvarno nije , kad se najmajnej nadamo doći će i naš dan i onda će sve ove suze koje smo supustili i borba imati smisla ❤️❤️ tako da glavu gore i ne gubi nadu , sve će biti uredu ❤️❤️❤️🌸

Hvala ti na ovim toplim i lijepim rijecima❤️❤️ nije meni direktno upuceno ali kao da je.
    Jako pomaze

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    10. Siječanj 2024. 13:24

mariposa1510

eni,nisam ništa puno čitala, ali mi smo imali odnos isti danValjda neću zaradit neku infekciju zbog toga, još mi samo to treba. Jučer nismo jer nisam mogla, bolilo me je i nije mi bilo ni do čega. Nisam ništa ni čitala puno oko toga, hvala ti na informacijama, budem se danas dodatno pozanimala.
    wannabemama, nisam upratila tvoje postove, oprosti, ako pitam nešto što si već pisala. Jeste išli u kakve postupke MPO u te tri godine ili samo doma pokušavate?
    Mi pokušavamo skoro godinu i muž i ja smo na rubu. On je pod ogromnim pritiskom već tako da jedva uspijemo pokriti dan - dva dok su mi plodni dani, a već se to odražava i na odnose ostalih dana u mjesecu, ima velikih problema s erekcijom već sada.
    Ja psihički znam biti jako loše, naravno, kao i sve mi tu. Tako da zaista ne znam kako bi pokušavali samo doma 3 godine, završili bi na psihijatriji vjerojatno. Ovako me drži barem saznanje da koristimo barem još i sve blagodati suvremene medicine pa valjda će nešto od toga upaliti.

Meni je uzasno tesko nekada opustit se i imat odnos i uzivat u njemu.

Jer htjela to ili ne, u glavi mi je uvijek to kako je nesto sto bi trebalo biti u potpunosti prirodno (ovulacija, zacece) meni ne ide nikako.

Jos zene koje imaju ovulaciju prirodno imaju i libido.

Buduci da mi je ovulacija izazvana lijekovima, ja nemam ni iscjedak ni neku fizicku zelju za seksom, ne osijecam se super, senzualna i kao da zelim pokoriti svijet ko sto citam da se zene osijecaju kad ovuliraju...

Odradim ja odnos, bude mi lijepo naravno, ali nemam taj silni nagon.
    U glavi mi je samo kako to moram jer zelimo bebu. 
    I onda cekanje 2 tjedna... i tako u krug....
    I tako vec vise od godinu dana..

Bas je psihicki uzasno tesko

'86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌

• eni233
    10. Siječanj 2024. 13:24

wildflower

Ja bi se slozila s Eni…
    Ja se isto isplacem, izventiliram, saberem i kazem: a nista, idemo sad ispocetka..

Do kada, ne znam…

Ja sam jucer bila u downu jer mi je 10 dc bio, isla na folikulometriju i jos nema nikakve naznake vodeceg folikula :((

Uzimala sam klomifen 50mg 3.-7.dc.

Dr me narucio za tjedan dana i ako i tad ne bude nista, da cu popiti opet klomifen ali 100mg, 5 dana.

Nikako kod mene ovulacije kako spada…
    Joj taj PCOS

Kad bi makar znala kako si jos pomoci…. Suplementi, prehrana, fizicka aktivnost… Sve mi je relativno poslozeno.

Hmmm … ako smijem predložiti : jesi probala možda kapi konopljike ? One se piju od početka ciklusa do O i nakon toga se prestanu piti , i na biljnoj bazi su , moja sestra si je stim vratila O, pila ih je u jutro na tašte , do 10 kapi , ja bi ti savjetovala da to probaš još i inofolic dva puta dnevno to možeš piti konstantno jer ne utječe na plod ,ako ne uzimaš već nest takova  , samo da još to probaš pa da vidiš dali bi se šta promjenilo .. 🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    10. Siječanj 2024. 13:27

wildflower

eni233

WannaBeMama

eni233

WannaBeMama

Sve je to ljudski i normlano, bilo bi čudno da se vise ne nadamo i da nas neke stvari ne pogađaju .. uvijek će biti loših i dobrih dana , ali bitno je da ne izgubimo sebe u cijelom procesu .. i da uvijek nađeš vremena za sebe , razloga za sreću i nadu za novi dan .. jer koliko gdo zvučalo cudno i glupo imamo puno puno razloga za sreću : zdravlje , obitelj , prijatelji , zrak koji udišemo svakodnevno, sloboda koju imamo , nama se sad čini kao smak svijeta sto nemozemo začeti ali stvarno nije , kad se najmajnej nadamo doći će i naš dan i onda će sve ove suze koje smo supustili i borba imati smisla ❤️❤️ tako da glavu gore i ne gubi nadu , sve će biti uredu ❤️❤️❤️🌸

Hvala ti na ovim toplim i lijepim rijecima❤️❤️ nije meni direktno upuceno ali kao da je.
    Jako pomaze

Np , što god vam treba žene moje tu sam ❤️🥰😘 koliko god je i meni teško opet želim svima nama olakšati ovaj trnoviti ali divan put , jer kad ugledamo plus ce svi ovi ružni osjećaji biti iza nas 💪❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.