Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčeliCa300
    26. Prosinac 2023. 16:51

Mareeeee3112

pčeliCa300

Možete li mi pomoći s dešifriranjem lh trakice?
    https://ibb.co/qmjHYsD
    Danas sam počela sa nekim novim lh trakicama (Aliexpress). Po oznaci na omotu, kontrolna linija je ova svjetlija?
    https://ibb.co/mJY2rmv
    Radi li se tu o peak-u ili je kriva trakica?
    Svakako ću pokušati ponovno navečer. Jučer mi lh trakica druge vrste nije apsolutno ništa pokazala.

Pik … testna ti je tamnija… cak jako jako tamna tako je bila meni i nakon 2 h osjetila pucanje folikula

Top! mislila sam da nešto ne valja kada je testna toliko tamnija..

• mariposa1510
    26. Prosinac 2023. 19:01

Testić je totalno bijel, ništa ipak. 😖 Budem probala još ujutro ponovno ako tempica i dalje bude visoka.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    26. Prosinac 2023. 19:03

mariposa1510

Testić je totalno bijel, ništa ipak. 😖 Budem probala još ujutro ponovno ako tempica i dalje bude visoka.

Koji si dpo ? Još nije gotovo , držimo za u jutro 🤞🤞😭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    26. Prosinac 2023. 19:06

eni233

mariposa1510

13.dpo, mislim da bi test pokazao nešto danas da se išta događa. Ali budem se još ujutro s prvim urinom testirala da bude sve po protokolu. Menga treba doći sutra pa ju ja svakako očekujem - rođeni pesimist 😁

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Lunolina
    26. Prosinac 2023. 19:20

eni233

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Dobro jutro cure 😊
    Cini se da su ovih dana svi bolesni. Ja sam vec tjedan dana pod gripom (i 10dana prije toga pod prehladom) i nikako da prođe.
    Jucer sam ulovila peak i trebala bih poceti koristiti progesteron, ali me toliko strah koristiti progesteron prerano da ne zeznem ovulaciju pa sam odlucila krenuti od sutra navecer. Nadam se da to nece biti prekasno za pocetak koristenja.
    Pokrili smo preksinoc, pokrit cemo i danas pa cemo vidjeti za 10 dana jesmo li sto skuhali ili idemo na inseminaciju.

Meni je rečeno nakon sto prođe ovulacija .. kad ti trakice počnu svjetlilo možeš ono 2dpo

Ja cu krenuti sutra. Mislim da mi je jucer popodne krenula ovulacija (jucer u jutro sam ulovila peak), ali cu za svaki slucaj sutra navecer staviti prvi progesteron. Racunam da je bolje mrvu kasnije nego prerano.
    Odlucili smo da je danasnje pokrivanje bilo zadnje sa svrhom da radimo dijete. Sve predajemo u ruke doktora, a sebe prepustamo strastima i odnosi ce sluziti samo toj svrsi 😂
    .
    Eni zao mi je zbog nedobitnog ciklusa. Nadam se da ce iduci biti dobitan. Tko zna, mozda nakon sto te posalju na prohodnost jajovoda ostanes odmah prirodno trudna 😊
    Bas imam osjecaj da ces uskoro biti trudna.

Ma ići ću svakako , jer sam sve moguće pretrage napravila , nema šta nisam , od hormona do , glukoze , inzulina pa , raznorazne bolesti , urinokulturu , ultrazvuku razne pa čak i ultrazvuk dojki više niti se ne sjećam što sve , baš sve detaljno , jedno mj dana mi je za sve trebalo .. ali ovaj mjesec svako ne bi stigla i da sam htjela , jer se treba naručiti , a 17.1 imam te konzultacije pa prvo želim čuti njihovo mišljenje na naše nalaze i onda ako oni predlože da idem ću ic , jer možda s obzirom na moje godine i spermio predlože IVF , pa ću se bezveze maltretirati za prohodnoscu …

Slazem se da je bolje pricekati konzultacije. 17.1. je tu, iza ugla :)
    Tko zna, mozda te oni posalju direktno ja IVF😊
    .
    Pcelice, ja bih ti za svaki slucaj savjetovala da napravis jos jednu trakicu da si potvrdis da ne bi bilo da je greskom okrenuta trakica pa je kontrolna na krivom mjestu. No ako nije tako - je**te kolika peakcina😧😄

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    26. Prosinac 2023. 19:35

mariposa1510

eni233

mariposa1510

13.dpo, mislim da bi test pokazao nešto danas da se išta događa. Ali budem se još ujutro s prvim urinom testirala da bude sve po protokolu. Menga treba doći sutra pa ju ja svakako očekujem - rođeni pesimist 😁

A ovisi kolko si vode popila i svašta , ne pokaže svima ba 13dpo .. tako da dok ne dođe vještica nije gotovo ja navijam još uvijek za vas ❤️❤️❤️❤️🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

pčeliCa300
    26. Prosinac 2023. 20:36

napravila sam još jedan lh test. Linija je još uvijek jednako tamna (crna)  
    https://ibb.co/mF8ppm1
    iskreno više nisam sigurna da li lovim ovulaciju ili je riječ o trudnoći ...imam pcos i nemam ništa ustaljeno. imala sam prije par dana i sukrvicu.
    postoji li mogućnost da lh trakica očitava trudnoću? 
    sutra ću opet napraviti test, pa ću vidjeti da li ima promjena
    ili trakice ne valjaju ili očitava nešto jako, jako...

Xoxo23
    26. Prosinac 2023. 21:31

pčeliCa300

iskreno više nisam sigurna da li lovim ovulaciju ili je riječ o trudnoći…imam pcos i nemam ništa ustaljeno. imala sam prije par dana i sukrvicu.
    ili trakice ne valjaju ili očitava nešto jako, jako…

Ovisi, kada ti je bila zadnja menstruacija ? 😅

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

Lunolina
    26. Prosinac 2023. 21:36

pčeliCa300

iskreno više nisam sigurna da li lovim ovulaciju ili je riječ o trudnoći…imam pcos i nemam ništa ustaljeno. imala sam prije par dana i sukrvicu.

Imas li ti test na trudnocu negdje pri ruci?🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    27. Prosinac 2023. 00:12

pčeliCa300

Lh trakica ne ocitava betu iliti hormon trudnoce ali u ranoj trudnoci je povecana razina estrogena pa lh trakica moze biti tamna.... a i ako imas pcos isto tako moze vise puta u mjesecu lh trakica biti pozitivna ...zbog policisticnih jajnika svakako sretno...ps...ukoliko imas pcos svakako bolje preporucam mjerenje bazalne ili bas ic kod ginica na folikometriju 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.