Hvala, svima koje slave zelim blagoslovljen Bozic, da g provedemo u radosti i veselju proslavimo, a sljedeci docekamo sa nasim posebnim cudima u ramenu 🤗❤️🎊🎉
Jane, ako krene sve svjetlije onda bi rekla da jeste. Imas dvije vrste peaka, rapid i slow, moras kroz par ciklusa upratiti koji si tip. Ja sam rapid,cim krene tamniti moram taj dan 3-4 test uraditi da skontam kad je. Dodje to vremenom 👍
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage cure koje slavite, čestit i blagoslovljen Božić vama i vašim obiteljima! Svima od srca vam želim ono što i sebi, za idući Božić da imamo svoje bebe. ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Jutro cure.. još jednom da Vam poželim sretne blagadane .. ja sam danas 9 dpo , i nemam nikakve simptome apsolutno .. danas se osjećam malo bolje , nemam vise temp hvala Bogu . Tako da M dolazi sigurno .. mislim da ćemo za čudo suprug i ja morati još čekati , a bilo kako bilo vjerujem da će i naše vrijeme doći, i jedva čekam da jednom ugledam plus i da držim naše malo čudo u rukama 🥹🥹🥹 cure
Koje ste u iščekivanju nadam se da će barem
Kod vas biti plusic .. a ostale koje hvatate O sretno u pokrivanju ! Šaljem vam veliki virtualni zagrljaj ❤️❤️❤️😘😘😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Dobro jutro cure 😊
Cini se da su ovih dana svi bolesni. Ja sam vec tjedan dana pod gripom (i 10dana prije toga pod prehladom) i nikako da prođe.
Jucer sam ulovila peak i trebala bih poceti koristiti progesteron, ali me toliko strah koristiti progesteron prerano da ne zeznem ovulaciju pa sam odlucila krenuti od sutra navecer. Nadam se da to nece biti prekasno za pocetak koristenja.
Pokrili smo preksinoc, pokrit cemo i danas pa cemo vidjeti za 10 dana jesmo li sto skuhali ili idemo na inseminaciju.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav drage moje...
Mi smo uspjeli!!!
Dugo vas pratim, davno sam i pisala, no jednostavno sam odustala još prije više od godinu dana....
6 godina radimo na bebi, od prvog dana smo kod doktora...
Moji ciklusi su bili 32-42 dana. Ovulacija neredovna ili je nije ni bilo...
Prva ginekologica mi je rekla da nikada neću prirodno imati djecu zbog policističnih jajnika...
Privatni doktor mi je rekao da nemam policistične jajnike i dao mi je Duphaston. (Pila ga 2 godine, nepotrebno)
Onda sam našla doktoricu koja je uz mene već 4 godine...
Pijem euthyrox(25) jer mi je TSH blago povišen (4.2)
Glukophage (850)jer mi inzulin u krvi ne radi onako kako bi bilo idealno da bi ostala trudna - inzulinsku rezistencija
Vitamin D te Folacin - folna kiselina.
Nema nalaza koji mi doktorica nije izvadila i hvala joj na tome..sve to pijem kako bi se moj ciklus izregulirao....
Nakon pola godine ostajem trudna, gestacijska vrećica vidljiva no ne i plod, završim na kiretaži...
Pravim pauzu s tabletama 5 mjeseci koliko mi je psihički trebalo da krenem ispočetka...
Uvodimo KLOMIFEN
Prvi mjesec nisam imala ovulaciju
Drugi mjesec sam imala ovulaciju bez začeća
I treći mjesec +
Sada sam 7+4 ..srce kuća, beba raste, osjećam se dobro bez mučnina...
Moram napisati da sam priču pokušala skratiti maksimalno jer inače bi knjigu mogla napisati....
Ono što ni u jednom trenutku nisam željela to je umjetna oplodnja, duboko u sebi sam osjećala da ću prirodno ostati trudna...
U akciju smo krenuli kad sam imala 21 godinu, uskoro punim 28...
Jako puno prolivenih suza, strpljenja, tuge, sreće, pomiješanih emocija....
Drage moje, to je jako bolno iskustvo ali na kraju kada je sve završilo mogu reći da nas je samo kao partnere još više povezalo i učvrstilo...
Želim vam svu sreću, da što prije vidite taj+ i neodustajte, samo vjerujte!
Pozdrav drage moje…
Mi smo uspjeli!!!
Dugo vas pratim, davno sam i pisala, no jednostavno sam odustala još prije više od godinu dana….
6 godina radimo na bebi, od prvog dana smo kod doktora…
Moji ciklusi su bili 32-42 dana. Ovulacija neredovna ili je nije ni bilo…
Prva ginekologica mi je rekla da nikada neću prirodno imati djecu zbog policističnih jajnika…
Privatni doktor mi je rekao da nemam policistične jajnike i dao mi je Duphaston. (Pila ga 2 godine, nepotrebno)
Onda sam našla doktoricu koja je uz mene već 4 godine…
Glukophage (850)jer mi inzulin u krvi ne radi onako kako bi bilo idealno da bi ostala trudna - inzulinsku rezistencija
Nema nalaza koji mi doktorica nije izvadila i hvala joj na tome..sve to pijem kako bi se moj ciklus izregulirao….
Nakon pola godine ostajem trudna, gestacijska vrećica vidljiva no ne i plod, završim na kiretaži…
Pravim pauzu s tabletama 5 mjeseci koliko mi je psihički trebalo da krenem ispočetka…
Uvodimo KLOMIFEN
I treći mjesec +
Sada sam 7+4 ..srce kuća, beba raste, osjećam se dobro bez mučnina…
Moram napisati da sam priču pokušala skratiti maksimalno jer inače bi knjigu mogla napisati….
Ono što ni u jednom trenutku nisam željela to je umjetna oplodnja, duboko u sebi sam osjećala da ću prirodno ostati trudna…
U akciju smo krenuli kad sam imala 21 godinu, uskoro punim 28…
Jako puno prolivenih suza, strpljenja, tuge, sreće, pomiješanih emocija….
Drage moje, to je jako bolno iskustvo ali na kraju kada je sve završilo mogu reći da nas je samo kao partnere još više povezalo i učvrstilo…
Teska prica sa sretnim zavrsetkom🥰 cestitam!
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav drage moje…
Mi smo uspjeli!!!
Dugo vas pratim, davno sam i pisala, no jednostavno sam odustala još prije više od godinu dana….
6 godina radimo na bebi, od prvog dana smo kod doktora…
Moji ciklusi su bili 32-42 dana. Ovulacija neredovna ili je nije ni bilo…
Prva ginekologica mi je rekla da nikada neću prirodno imati djecu zbog policističnih jajnika…
Onda sam našla doktoricu koja je uz mene već 4 godine…
Nema nalaza koji mi doktorica nije izvadila i hvala joj na tome..sve to pijem kako bi se moj ciklus izregulirao….
Nakon pola godine ostajem trudna, gestacijska vrećica vidljiva no ne i plod, završim na kiretaži…
Pravim pauzu s tabletama 5 mjeseci koliko mi je psihički trebalo da krenem ispočetka…
Uvodimo KLOMIFEN
I treći mjesec +
Sada sam 7+4 ..srce kuća, beba raste, osjećam se dobro bez mučnina…
Moram napisati da sam priču pokušala skratiti maksimalno jer inače bi knjigu mogla napisati….
Ono što ni u jednom trenutku nisam željela to je umjetna oplodnja, duboko u sebi sam osjećala da ću prirodno ostati trudna…
U akciju smo krenuli kad sam imala 21 godinu, uskoro punim 28…
Jako puno prolivenih suza, strpljenja, tuge, sreće, pomiješanih emocija….
Drage moje, to je jako bolno iskustvo ali na kraju kada je sve završilo mogu reći da nas je samo kao partnere još više povezalo i učvrstilo…
Divna prica ❤️❤️❤️ kamo sreće da ja ugledam plus prije MPO ..jer iskreno niti ja nebi htejla na to ići , ali kad je takva situacija nažalost ću morati . Sama pomisao na to i osjećam neku nelagodu , neznam zašto ali dobro ja sam rekla Napravit ću sve samo da vidim taj plus i da držim naše malo čudo u rukama . Iskreno divim se svakoj ženi koja je prošla neki MPO postupak , skidam kapu jer nije to lako i oprostite na izrazu (treba muda ) za to !! Mislim svaki par koji se bori sa nekom vrstom neplodnošću se povežu još više, barem je kod nas takva situacija , nekako se još više držimo skupa i još više smo tu jedan za drugog ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Dobro jutro cure 😊
Cini se da su ovih dana svi bolesni. Ja sam vec tjedan dana pod gripom (i 10dana prije toga pod prehladom) i nikako da prođe.
Jucer sam ulovila peak i trebala bih poceti koristiti progesteron, ali me toliko strah koristiti progesteron prerano da ne zeznem ovulaciju pa sam odlucila krenuti od sutra navecer. Nadam se da to nece biti prekasno za pocetak koristenja.
Pokrili smo preksinoc, pokrit cemo i danas pa cemo vidjeti za 10 dana jesmo li sto skuhali ili idemo na inseminaciju.
Ovoga je i mene strah, i ja bih u ovom ciklusu trebal krenut s progesteronom i nekako si mislim bolje da krenem dan kasnije nego dan prerano 🤷🏻♀️
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Dobro jutro cure 😊
Ovoga je i mene strah, i ja bih u ovom ciklusu trebal krenut s progesteronom i nekako si mislim bolje da krenem dan kasnije nego dan prerano 🤷🏻♀️
Ja sam danas službeno 1dpo 🤣 iako sam mislila da cu danas bit 8/9 dpo https://ibb.co/WGkq368 ja ga počinjem pit sutra .. jučer cili dan nisam uspila provjerit šta je sa trakicom tek u 1 ujutro i svjetli .. 🤞🏼💪🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Dobro jutro cure 😊
Meni je rečeno nakon sto prođe ovulacija .. kad ti trakice počnu svjetlilo možeš ono 2dpo
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Sortiraj odgovore
Najstariji