Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    26. Prosinac 2023. 13:21

Xoxo23

Lunolina

Dobro jutro cure 😊
    Cini se da su ovih dana svi bolesni. Ja sam vec tjedan dana pod gripom (i 10dana prije toga pod prehladom) i nikako da prođe.
    Jucer sam ulovila peak i trebala bih poceti koristiti progesteron, ali me toliko strah koristiti progesteron prerano da ne zeznem ovulaciju pa sam odlucila krenuti od sutra navecer. Nadam se da to nece biti prekasno za pocetak koristenja.
    Pokrili smo preksinoc, pokrit cemo i danas pa cemo vidjeti za 10 dana jesmo li sto skuhali ili idemo na inseminaciju.

Meni je rečeno nakon sto prođe ovulacija .. kad ti trakice počnu svjetlilo možeš ono 2dpo

Ja cu krenuti sutra. Mislim da mi je jucer popodne krenula ovulacija (jucer u jutro sam ulovila peak), ali cu za svaki slucaj sutra navecer staviti prvi progesteron. Racunam da je bolje mrvu kasnije nego prerano. 
    Odlucili smo da je danasnje pokrivanje bilo zadnje sa svrhom da radimo dijete. Sve predajemo u ruke doktora, a sebe prepustamo strastima i odnosi ce sluziti samo toj svrsi 😂
    .
    Eni zao mi je zbog nedobitnog ciklusa. Nadam se da ce iduci biti dobitan. Tko zna, mozda nakon sto te posalju na prohodnost jajovoda ostanes odmah prirodno trudna 😊
    Bas imam osjecaj da ces uskoro biti trudna.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    26. Prosinac 2023. 13:33

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Dobro jutro cure 😊
    Cini se da su ovih dana svi bolesni. Ja sam vec tjedan dana pod gripom (i 10dana prije toga pod prehladom) i nikako da prođe.
    Jucer sam ulovila peak i trebala bih poceti koristiti progesteron, ali me toliko strah koristiti progesteron prerano da ne zeznem ovulaciju pa sam odlucila krenuti od sutra navecer. Nadam se da to nece biti prekasno za pocetak koristenja.
    Pokrili smo preksinoc, pokrit cemo i danas pa cemo vidjeti za 10 dana jesmo li sto skuhali ili idemo na inseminaciju.

Meni je rečeno nakon sto prođe ovulacija .. kad ti trakice počnu svjetlilo možeš ono 2dpo

Ja cu krenuti sutra. Mislim da mi je jucer popodne krenula ovulacija (jucer u jutro sam ulovila peak), ali cu za svaki slucaj sutra navecer staviti prvi progesteron. Racunam da je bolje mrvu kasnije nego prerano.
    Odlucili smo da je danasnje pokrivanje bilo zadnje sa svrhom da radimo dijete. Sve predajemo u ruke doktora, a sebe prepustamo strastima i odnosi ce sluziti samo toj svrsi 😂
    .
    Eni zao mi je zbog nedobitnog ciklusa. Nadam se da ce iduci biti dobitan. Tko zna, mozda nakon sto te posalju na prohodnost jajovoda ostanes odmah prirodno trudna 😊

A ja već znam otprilike dal ću dobiti ili ne , makar uvijek postoje iznenađenja .. a imam uputnicu ali nekako odbijam ići na to .. i odgađam … iako ću morati na kraju ukoliko će i u Vinogradskoj predlozit inseminaciju .. čekam te konzultacije pa onda ću odlucit dal da idem ili ne . Nadam se da imaš dobar osjećaj .. i ja bi htjela da bude to prirodno i da izbjegnem postupke 🤞🤞🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    26. Prosinac 2023. 14:14

eni233

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Dobro jutro cure 😊

.

A ja već znam otprilike dal ću dobiti ili ne , makar uvijek postoje iznenađenja .. a imam uputnicu ali nekako odbijam ići na to .. i odgađam … iako ću morati na kraju ukoliko će i u Vinogradskoj predlozit inseminaciju .. čekam te konzultacije pa onda ću odlucit dal da idem ili ne . Nadam se da imaš dobar osjećaj .. i ja bi htjela da bude to prirodno i da izbjegnem postupke 🤞🤞🥰

Znam da propuhivanje nije bas bajna pretraga, ali ako ti i je sve prohodno, s tim postupkom se sve dodatno pocisti i stvarno povecava sanse za prirodno ostvarenje trudnoce. 

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Mareeeee3112
    26. Prosinac 2023. 15:11

i1a

Pozdrav drage moje…
    Mi smo uspjeli!!!
    Dugo vas pratim, davno sam i pisala, no jednostavno sam odustala još prije više od godinu dana….
    6 godina radimo na bebi, od prvog dana smo kod doktora…
    Moji ciklusi su bili 32-42 dana. Ovulacija neredovna ili je nije ni bilo…
    Prva ginekologica mi je rekla da nikada neću prirodno imati djecu zbog policističnih jajnika…
    Privatni doktor mi je rekao da nemam policistične jajnike i dao mi je Duphaston. (Pila ga 2 godine, nepotrebno)
    Onda sam našla doktoricu koja je uz mene već 4 godine…

Pijem euthyrox(25) jer mi je TSH blago povišen (4.2)
    Glukophage (850)jer mi inzulin u krvi ne radi onako kako bi bilo idealno da bi ostala trudna - inzulinsku rezistencija
    Vitamin D te Folacin - folna kiselina.

Nema nalaza koji mi doktorica nije izvadila i hvala joj na tome..sve to pijem kako bi se moj ciklus izregulirao….
    Nakon pola godine ostajem trudna, gestacijska vrećica vidljiva no ne i plod, završim na kiretaži…

Pravim pauzu s tabletama 5 mjeseci koliko mi je psihički trebalo da krenem ispočetka…
    Uvodimo KLOMIFEN
    Prvi mjesec nisam imala ovulaciju
    Drugi mjesec sam imala ovulaciju bez začeća
    I treći mjesec +

Sada sam 7+4 ..srce kuća, beba raste, osjećam se dobro bez mučnina…

Moram napisati da sam priču pokušala skratiti maksimalno jer inače bi knjigu mogla napisati….
    Ono što ni u jednom trenutku nisam željela to je umjetna oplodnja, duboko u sebi sam osjećala da ću prirodno ostati trudna…

U akciju smo krenuli kad sam imala 21 godinu, uskoro punim 28…
    Jako puno prolivenih suza, strpljenja, tuge, sreće, pomiješanih emocija….
    Drage moje, to je jako bolno iskustvo ali na kraju kada je sve završilo mogu reći da nas je samo kao partnere još više povezalo i učvrstilo…

Želim vam svu sreću, da što prije vidite taj+ i neodustajte, samo vjerujte!

Sretno i svaka cast na svim pretragama...
    Uzivaj u trudnoci😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Prosinac 2023. 15:13

mariposa1510

Curke bok!
    Ja sutra očekujem mengu. Ovulaciju sam imala dan kasnije nego mi je fertility friend označio na grafu. Temperatura zadnjih dana je išla u prilog tome da će menga sutra doći, evo i grafhttps://ibb.co/XsSs115
    Ali jutros sam izmjerila 36,8 temp! Nisam se budila po noći, mjerim temp svaki dan u isto vrijeme, nisam bolesna… Bojim se testirat a nestrpljiva sam do sutra da vidim kakva će mi biti temp ujutro. Eto, samo da s vama to podijelim ❤️

Wuhu lijepa bazalna s obzirom na pocetnu lajkam😁i cekam testic

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    26. Prosinac 2023. 15:23

mariposa1510

Curke bok!
    Ja sutra očekujem mengu. Ovulaciju sam imala dan kasnije nego mi je fertility friend označio na grafu. Temperatura zadnjih dana je išla u prilog tome da će menga sutra doći, evo i grafhttps://ibb.co/XsSs115
    Ali jutros sam izmjerila 36,8 temp! Nisam se budila po noći, mjerim temp svaki dan u isto vrijeme, nisam bolesna… Bojim se testirat a nestrpljiva sam do sutra da vidim kakva će mi biti temp ujutro. Eto, samo da s vama to podijelim ❤️

Ovo sam previdjela😯
    Zvuci jako jako obecavajuce!🤭❤️

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

pčeliCa300
    26. Prosinac 2023. 15:32

Možete li mi pomoći s dešifriranjem lh trakice?
    https://ibb.co/qmjHYsD
    Danas sam počela sa nekim novim lh trakicama (Aliexpress). Po oznaci na omotu, kontrolna linija je ova svjetlija?
    https://ibb.co/mJY2rmv
    Radi li se tu o peak-u ili je kriva trakica? 
    Svakako ću pokušati ponovno navečer. Jučer mi lh trakica druge vrste nije apsolutno ništa pokazala.

• eni233
    26. Prosinac 2023. 15:39

Lunolina

Xoxo23

Lunolina

Dobro jutro cure 😊

.

Ma ići ću svakako , jer sam sve moguće pretrage napravila , nema šta nisam , od hormona do , glukoze , inzulina pa , raznorazne bolesti , urinokulturu , ultrazvuku razne pa čak  i ultrazvuk dojki više niti se ne sjećam što sve  , baš sve detaljno , jedno mj dana mi je za sve trebalo .. ali ovaj mjesec svako ne bi stigla i da sam htjela , jer se treba naručiti , a 17.1 imam te konzultacije pa prvo želim čuti njihovo mišljenje na naše nalaze i onda ako oni predlože da idem ću ic , jer možda s obzirom na moje godine i spermio predlože IVF , pa ću se bezveze maltretirati za prohodnoscu …

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    26. Prosinac 2023. 16:06

pčeliCa300

Danas sam počela sa nekim novim lh trakicama (Aliexpress). Po oznaci na omotu, kontrolna linija je ova svjetlija?
    Svakako ću pokušati ponovno navečer. Jučer mi lh trakica druge vrste nije apsolutno ništa pokazala.

Pik ... testna ti je tamnija... cak jako jako tamna tako je bila meni i nakon 2 h osjetila pucanje folikula

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Prosinac 2023. 16:08

pčeliCa300

Pa proslo je skoro 24 h od zadnjeg pisanja mogice je da ovuliras a i ko zna koliko si jucer tekucine popila itd... sve ti to ima svoje...ugl nabaci sexic obavezno i sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.