Zene ja se jutros digla i ocekivam menstruaciju danas/sutra/preksutra kad ono na papiru roskasti sluzavi trag nakon brisanja. Jel moguce da mi to implantacija? Sva se tresem. Kad da opet radim test? Jel rano danas?
Zaboravila sam napisati da mi inace nije tako. I boli me lijevi jajnik/jajovod drugacije nego inace.
Zaboravila sam napisati da mi inace nije tako. I boli me lijevi jajnik/jajovod drugacije nego inace.
Ja bih odmah.. 🥰🥰
Zene ja se jutros digla i ocekivam menstruaciju danas/sutra/preksutra kad ono na papiru roskasti sluzavi trag nakon brisanja. Jel moguce da mi to implantacija? Sva se tresem. Kad da opet radim test? Jel rano danas?
Od dana implatacije pocinje se luciti beta ali tipa...prvi dan 2...za 2 dana 4...pa 8 itd.. tako da mozda odmah test ne pokaze pozitivno ... meni je u ovoj trudnoci bio 9 dpo na 10 mlu sjena ... drzim fige sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesi li uhvatila ovulaciju, ja nisam, trakica je tamnila pa svjetlija, ali nisam uhvatila peak pravi, medjutim na uzv zuto tijelo, što znači da je bila ali ocito ne kvalitetna. Ma ja čim vidim bubuljicu znam gdje sam, samo je malo rano ovaj ciklus sigurno će biti kraci, plus ledja.. jos ovih dana na sto strana posao, pravljenje milion vrsta kolaca, pokloni, predavanje djeci, frizeri, kozmeticareke, full priprema.. a 24. Decembra mi je prošle godine bio poz test, i tako sam nesto tuzna ovih dana. Valjda ne 2024 naša 🥰
Ma iskreno ne znam, uhvatila sam ja mislim peak trakica je bila kao kontrolna al je problem šta san nakon 5 sati dobila temperaturu .. čitala sam da se onda ovulacija zna odgodit zbog temperature a moja je išla do 38.7 ta dva dana .. i onda je bila svjetlija od peaka dva dana pa je ponovo počela tamnit nije kao peak ali je bas dobro tamnnila nikako mi nije posvijetlila očito PCOS radi svoje .. zato sam i pitala u grupi za folikulometriju .. jer ja mislim da zadnja dva ciklusa tri nisam imala ovulaciju uopće al to je normalno kod mene imam dosta takvih ciklusa..
Normalno je da nas malo tugica uhvati na takve dane .. ma mora bit 2024 naša ❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
December to je evaproaciska linija siva je i tanka takve su od clear blue … sretno iduci ciklus
Ovo nije evaporacijska, kada je negativno negativno je.. vidila sam negativnih i imala sam na ovom testu i negativan i pozitivan ovako svjetal ..
December mozda je biokemijska ali pripazi s obzirom na bolove i na to da ti je krvarenje stalo .. ako ti se pojačaju bolovi odi na hitnu za ne daj boze da nije vanmaternicna ..
Imala sam 30 minimalno evaproaciskih linija na clear blue unazad 6 godina …..
A kai sto sam rekla na mom mobu je ful tanka i siva tako izgleda i kazem imam stariji mob ali tako se na mom mobitelu vidi ..
Bolje neka uzme rozi testic tj s rozom crticom pa bude bez dileme…. neka je plus drzim fige
Ma moguće da si i ti u pravu, ja sam malo uvik u nekom strahu ja stvarno tu crticu nisam nikad vidila na CB -u .. a ja sam imala slučaj kad je bila svjetla i bila je trudnoća i “menstruacija” mi krenila nakon nje pa je loše sve bilo na kraju .. pa eto mislim da je bolje uvijek obavit tu betu .. al možda sam ja samo malo pod nekom traumom i dalje 🤣🥲
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Meni isto ovo kod December djeluje kao evaporacijska. Na MPO temi kažu bilo koji test raditi ali ne CB jer su skloni bacati evaporacijske. Ako ćeš raditi test opet radi bilo koji drugi samo ne CB.
Sad što god da i je i trudnoća ili M sve je to jako rano i ništa se ne može niti vidjeti. Tako da pregledi trenutno i nisu od neke pomoći. Jedino ako krenu baš jaki bolovi i krvarenje možeš se javiti na hitnu.
Možda je samo M takva malo čudnija. Moja ni jedna ne prođe bez ugrušaka i jakih bolova.
.
Mi i dalje bolesni, punih 7 dana sam već na mirovanju. Srećom temp nije onako visoka, ispod 38 je ali puno iskašljavamo i slabost tijela skroz prisutna.
Tebe bas dobro uhvatilo😮, ja sam imala dva dana temperaturu ali sam i dalje cila slinava i začepljena 🥲
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Jesi li uhvatila ovulaciju, ja nisam, trakica je tamnila pa svjetlija, ali nisam uhvatila peak pravi, medjutim na uzv zuto tijelo, što znači da je bila ali ocito ne kvalitetna. Ma ja čim vidim bubuljicu znam gdje sam, samo je malo rano ovaj ciklus sigurno će biti kraci, plus ledja.. jos ovih dana na sto strana posao, pravljenje milion vrsta kolaca, pokloni, predavanje djeci, frizeri, kozmeticareke, full priprema.. a 24. Decembra mi je prošle godine bio poz test, i tako sam nesto tuzna ovih dana. Valjda ne 2024 naša 🥰
Ma iskreno ne znam, uhvatila sam ja mislim peak trakica je bila kao kontrolna al je problem šta san nakon 5 sati dobila temperaturu .. čitala sam da se onda ovulacija zna odgodit zbog temperature a moja je išla do 38.7 ta dva dana .. i onda je bila svjetlija od peaka dva dana pa je ponovo počela tamnit nije kao peak ali je bas dobro tamnnila nikako mi nije posvijetlila očito PCOS radi svoje .. zato sam i pitala u grupi za folikulometriju .. jer ja mislim da zadnja dva ciklusa tri nisam imala ovulaciju uopće al to je normalno kod mene imam dosta takvih ciklusa..
Normalno je da nas malo tugica uhvati na takve dane .. ma mora bit 2024 naša ❤️
Pročitaj malo o vitexu malo, kod mene je drugarica ga koristila za PCOS i bas joj je pomogao i ostala je trudna brzo nakon što je pocela koristiti. Pročitaj strane clanke. Hoce, nadati se ❤
Meni isto ovo kod December djeluje kao evaporacijska. Na MPO temi kažu bilo koji test raditi ali ne CB jer su skloni bacati evaporacijske. Ako ćeš raditi test opet radi bilo koji drugi samo ne CB.
Sad što god da i je i trudnoća ili M sve je to jako rano i ništa se ne može niti vidjeti. Tako da pregledi trenutno i nisu od neke pomoći. Jedino ako krenu baš jaki bolovi i krvarenje možeš se javiti na hitnu.
Možda je samo M takva malo čudnija. Moja ni jedna ne prođe bez ugrušaka i jakih bolova.
.
Mi i dalje bolesni, punih 7 dana sam već na mirovanju. Srećom temp nije onako visoka, ispod 38 je ali puno iskašljavamo i slabost tijela skroz prisutna.
Tebe bas dobro uhvatilo😮, ja sam imala dva dana temperaturu ali sam i dalje cila slinava i začepljena 🥲
Nas je baš jako uhvatilo. Muž eto prekida 38, mislim da sad kako nam je antibiotik prošao da će nam se sve vratiti jaki simptomi. Mirujemo i dalje nema nam druge pa će valjda krenuti na bolje.
Brzo ozdravi 😘
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Djevojkama koje slave Bozic zelim vam lijep i miran Bozic da ga provedete u veselju. Takodjer vam zelim da mirno i s dubokim udahom prodisete sve one upite i komentare pa sta cekate, pa vrijeme vam je, pa bilo bi lijepo, pa kad ce drugo, pa nece valjda biti jedinac, steta bi bilo… koliko god dobronamjerni komentari bili nemojte se dati, to je samo vasa intima i u mislima prodjite dalje sa sto manje suza 😊
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji