Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anny35
    20. Prosinac 2023. 11:20

Sumnjan da ce ti gin vidit ovako rano.. izvadi krv danas i u petak privatno pa si mirna. Dolazi vikend i 2 neradna dana. Iako mislim da je sve na svom mjestu a ovako debelim plusom 🙃

Mareeeee3112
    20. Prosinac 2023. 11:24

laurell

I da, netko je rekao da mu je urin u trudnoći bio taman kao piva. Istina!!! I moj je!

Tako je meni je bio to samo prvih par dana ... vratit ce se sve na svoje...pritisak je normalan😊😊😊jos kako kaze martina dugo ces ga osjetit mene i probode i svasta a danas mi je lijeva strana trbuha titrala ko da me udara nogicama🤣🤣🤣presmjesno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Iglica8
    20. Prosinac 2023. 11:52

Laurell cestitam 💕💕💕 Bas me razveseli svaki plusic 💕💕

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

• eni233
    20. Prosinac 2023. 12:16

Jaooo pa Laurell naša čestitke od srca ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ e divan poklon za Božić 😘😘😘😘😘 i nema mjesta panici sve će biti uredu , tako da opusti se i uživaj 🥰🥰🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    20. Prosinac 2023. 12:39

Laurel čestitam ti na predivnom testićima. Sada još neka i pregled potvrdi da je sve u maternici i odlično 🤞🤞
    Martina i MP baš ste se podijelile po spolovima. Neka su živi i zdravi 😘
    Lela drago mi je zbog srčeka, a hematom će valjda ubrzo otići pa si mirna.
    Nola više ne koristimo a kad smo uzimali onda smo Durexove uzimali.
    Sad nemamo problema s tim više.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

JagodaMalina
    20. Prosinac 2023. 12:56

Laurel čestitaaaam!!!! 💞💞💞💞💞 Pričaj nam malo o tvom putu do trudnoće... jesi zabilježila ovulaciju, koliko puta ste imali odnose...jesi imala smeđi iscjedak tj. implataciju... jesi li se osjecala iti malo drugačije nego inače, jesi imala ikakvu nadu ovaj ciklus...i što sve piješ od suplemenata? Uhhh previše pitanja 😊😊😊

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

Tratinčica123
    20. Prosinac 2023. 12:59

Hej cure,
    Martina i M-P, znači jedna curku a jedna dečka🙈
    Laurel,  dođem nakon dugo vremena i vidim tvoje ultra predivne testiće, čestitam ti od srca!🥰
    .
    Moj urin je od početka trudnoće jako taman i nekako čak i zamucen, rečeno je da je to normalno👍 čak kažu ako je takav, da je cura 😂
    Bebolina, pratit ću te u postupku koliko god stignem 😘
    Svima ostalima želim da brzo dođu plusići 🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lunolina
    20. Prosinac 2023. 13:33

Laurell pa cestitam!!! Bravo bravo bravo!!! Neka ti je dosadna i skolska trudnoca❤️❤️❤️
    .
    Nola pogledaj si smije li se ulje koristiti kao lubrikant u doba zaceca, mislim da ulje usporava spermice. Doduse, nama je ginekologica rekla da koristimo lubrikant koji god zelimo dokle god ga ne koristimo na litre😅 (nas spermiogram je jako dobar).
    .
    Mi smo danas isli na konzultacije i zabiljezili se za inseminaciju za sijecanj/veljacu (ovisno kako stignemo napraviti nalaze) i IVF za travanj. Nama je Skvorc super i bas smo si kliknuli. Svidjelo mi se sto mi je do inseminacije dao da koristim Progesteron, Aspirin i Folbellu. Dakle, nije da forsira samo postupke. 
    Sad me jedino muci sto hitno moram napraviti briseve na spolne bolesti (stari brisevi su navrsili godinu dana pa moram nove). Sto mislite, ako briseve napravim nakon ovulacije, moze li to ugroziti plod? 😅to mi je sad palo na pamet.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• BikMik
    20. Prosinac 2023. 13:39

Lunolina

Laurell pa cestitam!!! Bravo bravo bravo!!! Neka ti je dosadna i skolska trudnoca❤️❤️❤️
    .
    Nola pogledaj si smije li se ulje koristiti kao lubrikant u doba zaceca, mislim da ulje usporava spermice. Doduse, nama je ginekologica rekla da koristimo lubrikant koji god zelimo dokle god ga ne koristimo na litre😅(nas spermiogram je jako dobar).
    .
    Mi smo danas isli na konzultacije i zabiljezili se za inseminaciju za sijecanj/veljacu (ovisno kako stignemo napraviti nalaze) i IVF za travanj. Nama je Skvorc super i bas smo si kliknuli. Svidjelo mi se sto mi je do inseminacije dao da koristim Progesteron, Aspirin i Folbellu. Dakle, nije da forsira samo postupke.
    Sad me jedino muci sto hitno moram napraviti briseve na spolne bolesti (stari brisevi su navrsili godinu dana pa moram nove). Sto mislite, ako briseve napravim nakon ovulacije, moze li to ugroziti plod?😅to mi je sad palo na pamet.

Smijem li pitati sto si se odlucila na insmeinaciju? Moras ili po preporuci? Ja cu isto izgleda morat cekat mart za ICSI, pa se neckam oko inseminacije nesto...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    20. Prosinac 2023. 13:45

BikMik

Lunolina

.
    Nola pogledaj si smije li se ulje koristiti kao lubrikant u doba zaceca, mislim da ulje usporava spermice. Doduse, nama je ginekologica rekla da koristimo lubrikant koji god zelimo dokle god ga ne koristimo na litre😅(nas spermiogram je jako dobar).
    .
    Sad me jedino muci sto hitno moram napraviti briseve na spolne bolesti (stari brisevi su navrsili godinu dana pa moram nove). Sto mislite, ako briseve napravim nakon ovulacije, moze li to ugroziti plod?😅to mi je sad palo na pamet.

Smijem li pitati sto si se odlucila na insmeinaciju? Moras ili po preporuci? Ja cu isto izgleda morat cekat mart za ICSI, pa se neckam oko inseminacije nesto…

Kod skvorca se mora prvo na inseminaciju onda IVF, nemoze drugačije .. a ja ne želim kod njih jer se to sve plaća i dosta je skupo . Onda mi je glupo trošiti na to novce kad nema smisla je dvije inseminacije ti dođe ko jedan IVF postupak koji mo meni imala smisla .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.