Laurell rekla sam ti :)))) cestitam ❣️❣️❣️ bar je nekog blagoslovilo
laurellcestitke od srca!!!! 🥰🥰❤️❤️
Lela kako si ti ? kada ti je prvi pregled ? 🥰
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
https://ibb.co/0hsM55p
Mislim da imamo bar jedno božićno čudo 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Cestitam 🥰🥰
Hvala vammmm, divne ste 🩷😫 želim svakoj od vas od srca da sto prije ovo dozivi! MP i Martina dečkić i curkica predivnooo🙏🏼🙏🏼
Ali ja naravno nisam mirna dok ne saznam da je sve na svome mjestu. Danas popodne mi radi gin pa ću zvati i vidjeti kad je najbolje da dođem.
Od simptoma sise bolne (ali uvijek su mi pred mengu), glavobolje već danima (prepisivala vidu), pritisak već 3 dana kao da ću procuriti svaki čas, iscjedka nemam bas, jako malo nešto. I jedino sto bi naglasila znaci nekoliko dana nakon O počelo me bockati lijevo gdje je i bila O, i znam to osjetit ovisi kako kad još. Zbog tog se i malo bojim. Sad mi je trenutno pritisak samo po sredini maternice. I ona famozna povišena temp od 1 dan, 37.8, sutradan 37-37.2 (sto sam isto prepisivala dolasku M).
Odnose smo imali svaka dva dana 🤷🏽♀️
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
A sto se crtica tiče stvarno su tamneee, pojavile su se obe prije nego sto je urin smocio trakicu do kraja 🫣🫣🫣
baby boy
I da, netko je rekao da mu je urin u trudnoći bio taman kao piva. Istina!!! I moj je!
baby boy
I da, netko je rekao da mu je urin u trudnoći bio taman kao piva. Istina!!! I moj je!
Laurell za ovaj osjecaj kao da ces dobiti. Ja sam ti prva dva tj imala takav osjecaj, stalno isla gledati jesam dobila.. i onda je prestalo polako
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Mrvicu nade si mi dala, jer mi je idalje taman, ali ne bole me grudi niti imam dijareju kao prvi put, pa mislim da ce doci 95 posto 😥
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
laurellcestitke od srca!!!! 🥰🥰❤️❤️Lela kako si ti ? kada ti je prvi pregled ? 🥰
Hej, ja obavila vec dva pregleda. 😅
Za sad je sve ok osim hematoma. Na proslom pregledu s 5+6 smo vidjeli vec srceko da kuca, na utrogestanima sam i guramo dan po dan. 😊❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Hvala vammmm, divne ste 🩷😫 želim svakoj od vas od srca da sto prije ovo dozivi! MP i Martina dečkić i curkica predivnooo🙏🏼🙏🏼
Ali ja naravno nisam mirna dok ne saznam da je sve na svome mjestu. Danas popodne mi radi gin pa ću zvati i vidjeti kad je najbolje da dođem.
Od simptoma sise bolne (ali uvijek su mi pred mengu), glavobolje već danima (prepisivala vidu), pritisak već 3 dana kao da ću procuriti svaki čas, iscjedka nemam bas, jako malo nešto. I jedino sto bi naglasila znaci nekoliko dana nakon O počelo me bockati lijevo gdje je i bila O, i znam to osjetit ovisi kako kad još. Zbog tog se i malo bojim. Sad mi je trenutno pritisak samo po sredini maternice. I ona famozna povišena temp od 1 dan, 37.8, sutradan 37-37.2 (sto sam isto prepisivala dolasku M).
Odnose smo imali svaka dva dana 🤷🏽♀️
Pritisak ces osjecati jos dugo🙈 ja i dan danas osjecam
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji