BikMik, Petraa zao mi je🥹 znam kako vam je, ali sta je tu je..
jucer sam ovo procitala i to mi je dalo snago da ne odustajem🤍
'Ne, Bog ne odgađa s uslišanjem tvojih moliti, ni s promjenom tvoje situacije. On za sve u tvom životu ima savršeno, točno određeno vrijeme za sve. Nemoj ni pomisliti da Mu je nesto teško ili nemoguće napraviti za tebe. U sve je uključen, u svaku poru, detalj tvog života, pa čak i svaku misao. Ne zaboravi da je svemoguć, da je samo u nekoliko dana stvorio čitav Svemir koji je toliko složen i beskrajan. Jasno je rekao da samo traži tvoju ljubav prema Njemu i vjeru bez briga. Traži da u Njemu pronađeš sigurnost da će se sve u tvom životu dogoditi u najbolje moguće vrijeme. Nemoj samo vjerovati da Bog postoji, već Mu dopusti da bude Bog, Gospodar tvog života. Tada će se sve početi mjenjati. Budi strpljiv, tvoje čudo uskoro dolazi na red' ❤️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Zao mi je cure na negativnim testovima, nije lako, samo neka nada u bolji period. Kod mene krenulo laaagano smedje na papiru tako da ja test ni ne trebam raditi.
Ima li tu netko da je pio duphastone ili koristio utrogestane malo duze, a da nije zbog trudnoce nego nizeg progesterona? Ja sam prije dosta godina pila duphaston pa se vise ne sjecam je li pomagao samo dok sam ga pila ili je imalo nekog efekta i poslije.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
'Ne, Bog ne odgađa s uslišanjem tvojih moliti, ni s promjenom tvoje situacije. On za sve u tvom životu ima savršeno, točno određeno vrijeme za sve. Nemoj ni pomisliti da Mu je nesto teško ili nemoguće napraviti za tebe. U sve je uključen, u svaku poru, detalj tvog života, pa čak i svaku misao. Ne zaboravi da je svemoguć, da je samo u nekoliko dana stvorio čitav Svemir koji je toliko složen i beskrajan. Jasno je rekao da samo traži tvoju ljubav prema Njemu i vjeru bez briga. Traži da u Njemu pronađeš sigurnost da će se sve u tvom životu dogoditi u najbolje moguće vrijeme. Nemoj samo vjerovati da Bog postoji, već Mu dopusti da bude Bog, Gospodar tvog života. Tada će se sve početi mjenjati. Budi strpljiv, tvoje čudo uskoro dolazi na red' ❤️
Hvala Ivyyy, to mi i jeste jedina utjeha ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala Ivyyy, to mi i jeste jedina utjeha ❤️
I meni je ovaj tekst muž poslao 🙏❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Enikakvo je stanje u tebe danas ima li kakvih specifičnih simptoma ? 😅 meni je sinoć trakica pokazala opet peak a BBT mi konstantno pada i raste vjerovatno jer sam bila bolesna, mislim da se vise ne pratimo jer nešto mi se poremetilo kako sam se razbolila .. li mi tijelo pokušava tek sada ovulirat ili je nisan imala i neću je ni imat ovi misec 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ma ništa specifično , a i rano je , ja sam danss tek 4dpo .. Al ako šta primjetim javim
❤️😘 ja se prestanem testirati poslje , kad vidim da mi je trakica svijetla .. hmmm kak to da dva puta peak ? U par dana to mi se nikad nije desilo 😏🤔
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Zao mi je cure 💔 evo i moj negativan 4 dana do ciklusa. Znaci nista, dosad bi mi pokazalo.. sad odradit depresiju.
Btw jel ima koja od vas da od ovulacije do menstruacije ima povremene bolove u jajnicima (nije cista)? Uopce mi nije jasno sto bi to moglo biti... razvalila me ovulacija ovaj mjesec i onda kontam aj sad 3 dana nakon jos osjetim jajnike, al bas sad svih 14 dana...
Zao mi je cure na negativnim testovima, nije lako, samo neka nada u bolji period. Kod mene krenulo laaagano smedje na papiru tako da ja test ni ne trebam raditi.
Ima li tu netko da je pio duphastone ili koristio utrogestane malo duze, a da nije zbog trudnoce nego nizeg progesterona? Ja sam prije dosta godina pila duphaston pa se vise ne sjecam je li pomagao samo dok sam ga pila ili je imalo nekog efekta i poslije.
Ja sam pila radi ne redovitih ciklusa ali ja sam ostala bila trudna na njemu a s obzirom da je bila vanmaternicna ne znam ti da li je imalo posli efekta 🫣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Enikakvo je stanje u tebe danas ima li kakvih specifičnih simptoma ? 😅 meni je sinoć trakica pokazala opet peak a BBT mi konstantno pada i raste vjerovatno jer sam bila bolesna, mislim da se vise ne pratimo jer nešto mi se poremetilo kako sam se razbolila .. li mi tijelo pokušava tek sada ovulirat ili je nisan imala i neću je ni imat ovi misec 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ma ništa specifično , a i rano je , ja sam danss tek 4dpo .. Al ako šta primjetim javim
❤️😘 ja se prestanem testirati poslje , kad vidim da mi je trakica svijetla .. hmmm kak to da dva puta peak ? U par dana to mi se nikad nije desilo 😏🤔
E ne znam ni ja, nije mi jasno .. ja sam nastavila jer sam vidila da mi nikako ne postaje svjetlija .. 🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Ja. Drugi ciklus koristenja sam ostala trudna, krenula koristiriti jer sam smedjarila u lutealnoj fazi vjv zbog pada progesterona
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jutro cure. Žao mi je zbog negativnih testova☹️
novi ciklus, nova nada, pa mora se taj plus kad tad ukazati!
Lunolina, nisam znala da bi ulje smetalo u začeću al njega koristimo na dane kad ionako ne mogu ostat trudna(van plodnih dana). Stvarno puno novih informacija pokupim s foruma ovdje, zahvalna sam na tome.🫶
Čini mi se da će mi ovaj ciklus proći bez O jer su mi trakice blijede jedva vidljive aaa počela sam tek od 14.dc piškiti jer prije nisu stigle poštom. Bila sam dugo bolesna, pa moji isto, stres do neba, pa ovaj svrbez i suhoća, komica mjesec. Možda bude neka kasna O, još neću otpisati al jel dođe M normalno ako je ciklus bez ovulacije ili bi mogla kasniti/izostati? 👀
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji