Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    20. Prosinac 2023. 08:59

nola95

Ivy bar neka je došla pa krećeš u novi ciklus pokušavanja❤️
    Imam problem i nikad ništa slično nisam imala. Oprostite ako je previše informacija odma ujutro. Pojavio mi se svrbež prije 4 dana dolje al bez ikakvog iscjetka, samo vani na usnama. Sinoć smo se jedva keksnuli jer me užasno bolilo da ulazi uopće. Osjećaj je evo ko da je na rubu pucanja koža dolje, od suhoće ili iritacije. Sad peče već ko opeklina kad taknem a svrbež ko da se premjestio malo unutra u zadnja dva dana. Imala sam prije gljivice i onaj iscjedak koji ih prati prepoznajem, al sad ga nema. Dapače ekstremno sam suha. Malo mi je neugodno ic ginekologu privatno jer mi nije sjeo baš tip a u malom mjestu sam i nemam izbora. Moja dr je u Zagrebu i nema šanse da me ubaci u petak kad dolazimo tam. Ak itko ima savjet ili je prosao što slično pomagajte.😢Radim si kupelj od kamilice i mažem kokosovim uljem ali to pomaže samo trenutačno olakšati.

Ja bih ti savjetovala da pokušaš prevazići nelagodu i odeš liječniku. Stavi svoje zdravlje na prvo mjesto. Ovo mi ne zvuči kao bezazleno, moguće da je neka infekcija koju je potrebno čim prije liječiti. Što se tiče tvog ginekologa u Zagrebu, vjerujem da bi te ubacio kad bi čim prije nazvala, rekla da ti je hitno i da je jedini mogući dan kad možeš doći petak. Čak možeš i kod nekog privatno otići u petak, samo molim te, odi!  Mada, ja na tvom mjestu ne bih čekala petak ako ti se već svrbež širi, kakav god da je taj liječnik kod kojeg ideš, barem će ti reći što je u pitanju i dati ti terapiju.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    20. Prosinac 2023. 09:02

nola95

Ivy bar neka je došla pa krećeš u novi ciklus pokušavanja❤️
    Imam problem i nikad ništa slično nisam imala. Oprostite ako je previše informacija odma ujutro. Pojavio mi se svrbež prije 4 dana dolje al bez ikakvog iscjetka, samo vani na usnama. Sinoć smo se jedva keksnuli jer me užasno bolilo da ulazi uopće. Osjećaj je evo ko da je na rubu pucanja koža dolje, od suhoće ili iritacije. Sad peče već ko opeklina kad taknem a svrbež ko da se premjestio malo unutra u zadnja dva dana. Imala sam prije gljivice i onaj iscjedak koji ih prati prepoznajem, al sad ga nema. Dapače ekstremno sam suha. Malo mi je neugodno ic ginekologu privatno jer mi nije sjeo baš tip a u malom mjestu sam i nemam izbora. Moja dr je u Zagrebu i nema šanse da me ubaci u petak kad dolazimo tam. Ak itko ima savjet ili je prosao što slično pomagajte.😢Radim si kupelj od kamilice i mažem kokosovim uljem ali to pomaže samo trenutačno olakšati.

Ja tako nesto imam od omeksivaca bas bas jako... eto vec dugo na gacice ne stavljam omeksivac tj ne perem ih poslije s omeksivacem

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

NPelica
    20. Prosinac 2023. 09:07

Draga Ivyyy, nisam aktivna na ovoj temi, ali sam popratila što se događa u zadnje vrijeme. Upadam kao padobranac, ali moram reći. Pišem ti ovo kao osoba koja se dugo godina trudila da ostane u drugom stanju, i ne želim da prolazis taj put kao mnoge od nas. 
    Ja ti od srca želim da se desi čudo, i da odmah ostanes trudna. Ali, molim te odi odradi pretrage. Tvoji ciklusi sami po sebi govore da nešto nije u redu, odmah mi je sumnja na PCOS. ali ja nisam gin, i ja ne mogu pogledat. Neka suprug odradi spermiogram. I ti izvadi hormone. Nemoj tapkat u prazno i gubit vrijeme. Mlada si, vjerujem da ćeš bit pametnija sa odrađenim nalazima, i vidjet gdje se nalazite. 
    Nemojte me sad razapet,  ali imala sam potrebu ovo napisat, i nadam se da nećeš shvatit ovo kao napad, nego kao savjet. Od ❤️ ti želim sreću. Kao i svima ostalima ovdje 🤗 
    Sretno cure 👋🤗❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Bebolina2024
    20. Prosinac 2023. 09:17

Ivyyy 😘
    Bar je konačno došla i novi ciklus, nova nada 🤞🤞
    Nola ja sam pred postupak isto imala dolje svrbež pa zvala ginića i pustio mi kremicu i vaginalete, i još sam uzela lactogyn kapsule koje su mi cure tu savjetovale i bar je prošlo kroz koji dan.
    Što se tiče suhoće i pucanja, znalo se i meni to događati ali ginekolog je rekao da to međica popuca jer nije dosta vlažno dolje pa kaže ili duža predigra ili koristiti lubrikante, tako da smo i taj dio riješili.
    Mi smo doma sad baš svi bolesni, muž skoro 40 temp mali i ja 38.6, malo je reći da smo u banani. Morala sam u lab vaditi krv pa sam iz put pola ljekarne kupila jer nadam se da smo za koji dan ok, makar gledam za grupu kažu 7 do 10 dana, meni danas četvrti, mužu drugi i malom prvi, bit će nam ovo nikakav Božić.
    Svima koje nisam spomenula šaljem 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    20. Prosinac 2023. 09:29

NPelica

Draga Ivyyy, nisam aktivna na ovoj temi, ali sam popratila što se događa u zadnje vrijeme. Upadam kao padobranac, ali moram reći. Pišem ti ovo kao osoba koja se dugo godina trudila da ostane u drugom stanju, i ne želim da prolazis taj put kao mnoge od nas.
    Ja ti od srca želim da se desi čudo, i da odmah ostanes trudna. Ali, molim te odi odradi pretrage. Tvoji ciklusi sami po sebi govore da nešto nije u redu, odmah mi je sumnja na PCOS. ali ja nisam gin, i ja ne mogu pogledat. Neka suprug odradi spermiogram. I ti izvadi hormone. Nemoj tapkat u prazno i gubit vrijeme. Mlada si, vjerujem da ćeš bit pametnija sa odrađenim nalazima, i vidjet gdje se nalazite.
    Nemojte me sad razapet, ali imala sam potrebu ovo napisat, i nadam se da nećeš shvatit ovo kao napad, nego kao savjet. Od ❤️ ti želim sreću. Kao i svima ostalima ovdje 🤗
    Sretno cure 👋🤗❤️

Nemam te sta napadati, stvarno.. 
    Ali mislim da meni tu dosta ljudi ne vjeruje da mi jesmo odradili preglede, u 5 mj, hormone, papa, stitnjacu, sve 
    I sve je kako treba, nemam ni pcos ni nista.. ja mogu poslje nove godine ponoviti sve preglede, nije mi problem, 
    Cak sam odlucila sljd mj vaditi progesteron poslje O, da i to vidim 
    Nije da nista ne poduzimam.. 🤗❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Mareeeee3112
    20. Prosinac 2023. 09:32

Ivyyyy

NPelica

Nemojte me sad razapet, ali imala sam potrebu ovo napisat, i nadam se da nećeš shvatit ovo kao napad, nego kao savjet. Od ❤️ ti želim sreću. Kao i svima ostalima ovdje 🤗
    Sretno cure 👋🤗❤️

Ali mislim da meni tu dosta ljudi ne vjeruje da mi jesmo odradili preglede, u 5 mj, hormone, papa, stitnjacu, sve
    I sve je kako treba, nemam ni pcos ni nista.. ja mogu poslje nove godine ponoviti sve preglede, nije mi problem,

Ivyy al to nije ni 5% pregleda koje se moze odraditi ... jel ti vidis kaj sve cure tu vade i idu na preglede ... dubinske kontrole ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    20. Prosinac 2023. 09:35

Xoxo23

eni233

Žene moje divne doći će i naše vrijeme sigurna sam u to ❤️❤️❤️❤️
    ja od kad sam bila bolesna nisam došla k sebi , baš sam iscrpljena počinje mi se spavati u 6 i već zjevam ko ludak jedva izdržim na poslu do 8,9 ovisno kako imam treninge 😏😏😏😏 nekako sam baš na low battery 🪫

Ja isto bez temperature ali totalno začepljena i toliko iscrpljena .. još mi trakica i dalje pokazuje oko 0.40 .. i ne razumim ništa 🫣🫣 a tribala bi bit negdi 4 dpo al vjerovatno ni nisam ..

Dobro je to 0.40 , ovulacija je prošla i bila sigurno . Sad će se smanjiti trakica ovih dana i niže . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

NPelica
    20. Prosinac 2023. 09:36

Ivyyyy

NPelica

Sretno cure 👋🤗❤️

Pogledaj si i jajnike za početak, dali su prohodni. Neka suprug opet ponovi sgram, jer ona se stalno mijenja, I svasta utječe na nju. Ima još milion pretraga koje se mogu napravit. Sretno! 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Mareeeee3112
    20. Prosinac 2023. 09:37

Ivyyyy

NPelica

Sretno cure 👋🤗❤️

Eto za pocetak ako nisi pogledaj si u nalazima
    FSH
    LH
    Testosteron
    Slobodni testosteron
    sHBG
    Prolaktin
    Androstendion
    DHEAS
    E2
    TSH
    FT4
    FT3
    oGTT
    Inzulin
    Inzulin nakon opterećenja

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    20. Prosinac 2023. 09:38

NPelica

Ivyyyy

NPelica

Sretno cure 👋🤗❤️

Pogledaj si i jajnike za početak, dali su prohodni. Neka suprug opet ponovi sgram, jer ona se stalno mijenja, I svasta utječe na nju. Ima još milion pretraga koje se mogu napravit. Sretno!

Znam da ima, nadovezla sam se samo na ovo sto si nabrojala da smo uradili, ostalo nisam, ali vjv ako cu, morat cu sama traziti, jer kad pitam niko me ne salje i kazu mi da netreba.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.