Ja sutra (ne)očekujem M 🤞 iako je test prije 4 dana bio negativan, imam jos mali tracak nade 😬🙈
Ma tad je jos bilo rano. To se ne broji😄
Nadam se jer mi je ovaj mjesec nekako drugacije, muž uvjeren da je u pitanju T, a ja se bojim da je neki prevrtljivi i varljivi pms 🤦🏻♀️ ujutro cemo znat 🤞🙏
Radiš testic ujutro??😊
Mislim da hocu, sutra sam 14dpo, M dolazi nekad na 14, nekad na 15dpo, ali cu za svaki slucaj da budem mirna
Petra usreći nas sutra pozitivnim testom
❤️🥰🥰🥰🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
laurell, martina vi bas dajete nadu curama koje imaju samo jedan jajovod. Znam da bi meni u takvoj situaciji to bila ogromna nada 💕
Znam, ja sam isto u komi bila do trenutka kad mi je rekla da je trudnoca unutar maternice..kasnije idu drugi strahovi, al to mi je realno bio najveci.😐
Jer je meni taj preostali jajovod bio u priraslicama, on je prociscen prilikom operacije...
Al cim mi je vidjela pravilno duplanje bete, odmah mi je rekla da se opustim 😊 cekale smo betu iznad 1000 da odmah dodjem na uzv da se to potvrdi
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam u ovaj ciklus krenula ozbiljnije nego ikad. LH trakice spremne. Danas mi je 13. dan ciklusa i zapocela sam s mjerenjem (ovulacija mi je u prosjeku oko 17. dana). Muci me malo sto mi je na nalazu krvi TSH na 3.1 pa ne znam moze li to srusiti sve nade :(
Cekam termin kod endokrinologice, ali tek za mjesec dana. Imate li vi iskustva s time?
👱♀️35 god, AMH 34 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅, vitamin D - 50 nmol/L. 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Ja sam u ovaj ciklus krenula ozbiljnije nego ikad. LH trakice spremne. Danas mi je 13. dan ciklusa i zapocela sam s mjerenjem (ovulacija mi je u prosjeku oko 17. dana). Muci me malo sto mi je na nalazu krvi TSH na 3.1 pa ne znam moze li to srusiti sve nade :(
Cekam termin kod endokrinologice, ali tek za mjesec dana. Imate li vi iskustva s time?
Mislim da ne , ima tu jedna draga cura Mare kojoj je isto TSH bio na 3 i svjedno ostala trudna i to Full brzo .. nek me ispravi Mare ako sam krivo shvatila ❤️❤️ a tebi sretni mila 🥰😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja sutra (ne)očekujem M 🤞 iako je test prije 4 dana bio negativan, imam jos mali tracak nade 😬🙈
Nadam se jer mi je ovaj mjesec nekako drugacije, muž uvjeren da je u pitanju T, a ja se bojim da je neki prevrtljivi i varljivi pms 🤦🏻♀️ ujutro cemo znat 🤞🙏
Radiš testic ujutro??😊
Mislim da hocu, sutra sam 14dpo, M dolazi nekad na 14, nekad na 15dpo, ali cu za svaki slucaj da budem mirna
❤️🥰🥰🥰🤞🤞🤞
Nazalost ipak ne 😭 negativno... danas cu se isplakati da skupim snage za dalje i s Novom godinom idemo u nove pobjede 🙏🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Radiš testic ujutro??😊
❤️🥰🥰🥰🤞🤞🤞
Nazalost ipak ne 😭 negativno… danas cu se isplakati da skupim snage za dalje i s Novom godinom idemo u nove pobjede 🙏🤞
Ne daj se, i ja sam upravo ugledala jos jedan negativni test (10 DPO), nije nasa godina, ali aljedeca definitivno jest. Sve u Bozije ruke 🙏🙏🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mislim da ne , ima tu jedna draga cura Mare kojoj je isto TSH bio na 3 i svjedno ostala trudna i to Full brzo .. nek me ispravi Mare ako sam krivo shvatila ❤️❤️ a tebi sretni mila 🥰😘
Jutrooo tako je ja sam ostala trudna sad sa 3.5 i s prvom bebom sa 5.5 vazni su i drugi parametri anti tpo....t3 i t4 itd... meni nije smetalo pri zacecu jer se tsh mjenja i po raspolozenju ali kad sam ostala trudna pijem eutirox najmanji od 25😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Radiš testic ujutro??😊
❤️🥰🥰🥰🤞🤞🤞
Nazalost ipak ne 😭 negativno… danas cu se isplakati da skupim snage za dalje i s Novom godinom idemo u nove pobjede 🙏🤞
Petra i BikMik Hjoj 😤🥺😭😭😭 zao mi je zbog negativnih testova , šaljem veliki virtualni zagrljaj ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Eni kakvo je stanje u tebe danas ima li kakvih specifičnih simptoma ? 😅 meni je sinoć trakica pokazala opet peak a BBT mi konstantno pada i raste vjerovatno jer sam bila bolesna, mislim da se vise ne pratimo jer nešto mi se poremetilo kako sam se razbolila .. li mi tijelo pokušava tek sada ovulirat ili je nisan imala i neću je ni imat ovi misec 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Cure moje doc će i taj plusic nama kad tad, držite se 😔🥰❤️❤️❤️❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji