Annynisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaakaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.
BikMikto za cistu kažeš? da tako boli?
A ja kad imam cistu, nekad ne osjetim uopće, a nekad isto neka tezina u stomaku, i kad se okrenem na stranu isto da mi se nesto pomjera 😅
E točno tako meni. 😩 a vidjet ćemo.. ne preostaje mi ništa drugo nego pričekati. Ako je već cista bar da mi dođe pa da ode zajedno s M..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Annynisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaakaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.
A ja kad imam cistu, nekad ne osjetim uopće, a nekad isto neka tezina u stomaku, i kad se okrenem na stranu isto da mi se nesto pomjera 😅
E točno tako meni. 😩 a vidjet ćemo.. ne preostaje mi ništa drugo nego pričekati. Ako je već cista bar da mi dođe pa da ode zajedno s M..
I ja mislim da je kod mene sad cista, nisam uhvatila pravi peak, i nekako mi tesko u stomaku, sutra cu na uzv pa cu vidjeti. Nista od mog magicnog decembra 😌 Ja ne znam kako je kod Vas, ali kod mene ce se sad za blagdane okupiti i uza i sira porodica (baka je najstarija tako da svi kod nje idemo), znaci vec se psihicki pripremam na pitanja i poglede (ne znam sta mi je gore). Sreca nakon toga idemo na duzi odmor
I ja mislim da je kod mene sad cista, nisam uhvatila pravi peak, i nekako mi tesko u stomaku, sutra cu na uzv pa cu vidjeti. Nista od mog magicnog decembra 😌 Ja ne znam kako je kod Vas, ali kod mene ce se sad za blagdane okupiti i uza i sira porodica (baka je najstarija tako da svi kod nje idemo), znaci vec se psihicki pripremam na pitanja i poglede (ne znam sta mi je gore). Sreca nakon toga idemo na duzi odmor
Kod mene samo uzi krug, ali mama od muza nije dobro zdravstveno i on samo silno zeli da doceka prvo unuce, sto meni naravno srce para, zato mi je i mart previse tesko docekat...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ivy jako mi je zao ☹️ Drzi se ❤️ ako trebas razgovor, znas da smo tu🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Dobila sam na kraju nocas, jucer mi je pocelo nesto roskasto, i danas je pocela M.. sta je tu je, idemo dalje, nek je dosla pa da mogu dalje, jucer sam bila bas tuzna i plakala sam jer me bas pogodilo, danas sam vec okej malo..
pa doci ce i moje vrijeme jednom, nase🤍
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Žene moje divne doći će i naše vrijeme sigurna sam u to ❤️❤️❤️❤️
ja od kad sam bila bolesna nisam došla k sebi , baš sam iscrpljena počinje mi se spavati u 6 i već zjevam ko ludak jedva izdržim na poslu do 8,9 ovisno kako imam treninge 😏😏😏😏 nekako sam baš na low battery 🪫
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ivy bar neka je došla pa krećeš u novi ciklus pokušavanja❤️
Imam problem i nikad ništa slično nisam imala. Oprostite ako je previše informacija odma ujutro. Pojavio mi se svrbež prije 4 dana dolje al bez ikakvog iscjetka, samo vani na usnama. Sinoć smo se jedva keksnuli jer me užasno bolilo da ulazi uopće. Osjećaj je evo ko da je na rubu pucanja koža dolje, od suhoće ili iritacije. Sad peče već ko opeklina kad taknem a svrbež ko da se premjestio malo unutra u zadnja dva dana. Imala sam prije gljivice i onaj iscjedak koji ih prati prepoznajem, al sad ga nema. Dapače ekstremno sam suha. Malo mi je neugodno ic ginekologu privatno jer mi nije sjeo baš tip a u malom mjestu sam i nemam izbora. Moja dr je u Zagrebu i nema šanse da me ubaci u petak kad dolazimo tam. Ak itko ima savjet ili je prosao što slično pomagajte.😢Radim si kupelj od kamilice i mažem kokosovim uljem ali to pomaže samo trenutačno olakšati.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Žene moje divne doći će i naše vrijeme sigurna sam u to ❤️❤️❤️❤️
ja od kad sam bila bolesna nisam došla k sebi , baš sam iscrpljena počinje mi se spavati u 6 i već zjevam ko ludak jedva izdržim na poslu do 8,9 ovisno kako imam treninge 😏😏😏😏 nekako sam baš na low battery 🪫
Ja isto bez temperature ali totalno začepljena i toliko iscrpljena .. još mi trakica i dalje pokazuje oko 0.40 .. i ne razumim ništa 🫣🫣 a tribala bi bit negdi 4 dpo al vjerovatno ni nisam ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Ivy bar neka je došla pa krećeš u novi ciklus pokušavanja❤️
Imam problem i nikad ništa slično nisam imala. Oprostite ako je previše informacija odma ujutro. Pojavio mi se svrbež prije 4 dana dolje al bez ikakvog iscjetka, samo vani na usnama. Sinoć smo se jedva keksnuli jer me užasno bolilo da ulazi uopće. Osjećaj je evo ko da je na rubu pucanja koža dolje, od suhoće ili iritacije. Sad peče već ko opeklina kad taknem a svrbež ko da se premjestio malo unutra u zadnja dva dana. Imala sam prije gljivice i onaj iscjedak koji ih prati prepoznajem, al sad ga nema. Dapače ekstremno sam suha. Malo mi je neugodno ic ginekologu privatno jer mi nije sjeo baš tip a u malom mjestu sam i nemam izbora. Moja dr je u Zagrebu i nema šanse da me ubaci u petak kad dolazimo tam. Ak itko ima savjet ili je prosao što slično pomagajte.😢Radim si kupelj od kamilice i mažem kokosovim uljem ali to pomaže samo trenutačno olakšati.
Evo meni se desava slicno, znaci meni konstantno puca koza od ulaska tamo dolje pa prema guzi, i isto me onda to pecka dan dva i prodje, meni jeste problem konkretno sto budem suha i onda mi kod seksa to pukne.. ali nemam nikakvih ni gljivica ni nista, i zna mi biti poslje brijanja, nako dan dva kad mi pocnu dlacice opet rasti..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Dobila sam na kraju nocas, jucer mi je pocelo nesto roskasto, i danas je pocela M.. sta je tu je, idemo dalje, nek je dosla pa da mogu dalje, jucer sam bila bas tuzna i plakala sam jer me bas pogodilo, danas sam vec okej malo..
pa doci ce i moje vrijeme jednom, nase🤍
Sad nemoj odustat od pretraga
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji