Cure vadila sam progesteron u pon 24. dan ciklusa i ispao je 58. Jel se meni cini il je netko iz grupe s tako visokim progesteronom na kraju taj mjesec bio trudan? Primam se za slamcice, znam.. al eto sto cete…
Tek je 24 dan ciklusa ništa to ne znači . O je prošla po tome se i vidi , a to ne znaci jer ti je 58 da neće biti trudnoće . tako da ništa nije gotovo 🤞🤞🤞❤️
❤️ hvala na podrsci. Nadam se i ja.. iako imam sve simptome pms-a. Sad treba prezivit blagdane.
Ja još nisam dobila M.. i iskreno me bas brine to sto osjećam nešto u predjelu jajnika, pod određenim kutem. Ovisi kako sjednem, ili ako se zakasljem ili nasmijem kad sam ispružena.. bojim se da nije cista opet neka nova narasla i da sad ni ne dobijem M 😤
Jesi se testirala? Meni je tako bila prva trudnoca.
Evo me, bila sam na poslu a i psihicki sam bas bila pala. Beta je 2.3, tesko mi je palo ko ne znam sta, plakala sam cijelo jutro.
Potrebna mi je malo pauza, drzim vam svima fige za Bozicno cudo, ljubim vas i hvala sto ste tu 🤍
Sve sam se nadala da je pozitivan i da slavis.. Odmori se, a vjerujem da ce uskoro biti i plus.. 🥰
Ivvvyy zao mi je , u potpunosti te razumijem jer meni desilo da mi je M kasnila 7 dana i bas sam se bila ponadala kad ono hladan tuš i to je grozan osjećaj 😩😩😩 ako imaš potrebu uzeti pauzu uzmi je , dobro će ti doći da uživaš sa suprugom i obitelji u božićnom duhu , sigurna sam da ćeš ugledati plus kad se najmanje nadaš ❤️❤️❤️ a ja ti želim da to bude što prije 😘
Meni nece ni da kasni, ili ranije ili tacno na dan kad trebam dobiti 😒
Ja još nisam dobila M.. i iskreno me bas brine to sto osjećam nešto u predjelu jajnika, pod određenim kutem. Ovisi kako sjednem, ili ako se zakasljem ili nasmijem kad sam ispružena.. bojim se da nije cista opet neka nova narasla i da sad ni ne dobijem M 😤
Moja drugacije boli, stalno kao grc i onda nekad niz nogu skroz.
Ivyyy zao mi je, ne moze uvijek kisa, doci ce i Sunce 🙏
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Anny nisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaa kaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.
BikMik to za cistu kažeš? da tako boli?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Annynisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaakaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.
BikMikto za cistu kažeš? da tako boli?
Aha, isla sam u cetvrtak dr jer me nije orestajala boliti 20-30 dana i povecala se i onda moze boliti. Ali ja je bas osjetim skoro uvijek a nekad toliko jako da ne mogu hodat.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Meni je bol od ciste bila drugacija... bolilo me stalno u jajnicima koda cu dobit i u donjem dijelu leda, al konstantno. Neki osjecaj iznutra kao da mi nesto stisce organe pa nemaju mjesta 🙄 nadam se svakako da ti nije cista
Meni je bol od ciste bila drugacija… bolilo me stalno u jajnicima koda cu dobit i u donjem dijelu leda, al konstantno. Neki osjecaj iznutra kao da mi nesto stisce organe pa nemaju mjesta 🙄 nadam se svakako da ti nije cista
E bas tako, bolje si objasnila od mene :D
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Annynisam se testirala još. Nekako sve mislim - sad će.. premda kao sto freyaakaže meni isto uvijek ili točno u dan ili dan ranije. Rijetko da kasni. Samo me eto cisti strah. Filmovi da mi nije ni bila O nego da je cista nastala. Svašta mi kroz glavu prolazi. Vidjet ću sutra još. Sutra će tek biti 1 puni dan da kasni.
BikMikto za cistu kažeš? da tako boli?
A ja kad imam cistu, nekad ne osjetim uopće, a nekad isto neka tezina u stomaku, i kad se okrenem na stranu isto da mi se nesto pomjera 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji