Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    15. Prosinac 2023. 11:11

Eni pa iskreno ne znam, ja sam ovaj mj kao i prosli osjetila O, dosad bas i nisam, a sad bas jesam, tako da ne znam dal je do toga, mozda je i zbog ovih prehlada pa mi se produljio ciklus al danas me donji dio ledja s desne strane (trtica) boli ne znam zasto, pa mozda je to znak da ce ipak M doci.. 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

• BikMik
    15. Prosinac 2023. 11:17

Ja sam 4DPO, naduta i gasovi uzasno 🫣, cak mi i gin sinoc govori sto ti se desava sa crijevima. Pored toga klasicna mucnina ujutro i kiselina, koju uvijek imam, grudi punije, ali ne bole kao u dva dobit a ciklusa pa vec lagano se prioremam na razocarenje. 
    Krivo mi sto je dr bas zurila sinoc, pa nisam ni uspjela pitat koliki je endometrij, ali sudeci po onome sta sam vidjela da je jako zadebljan, sto mi je malo ulilo nade. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Ivyyyy
    15. Prosinac 2023. 11:23

BikMik

Ja sam 4DPO, naduta i gasovi uzasno 🫣, cak mi i gin sinoc govori sto ti se desava sa crijevima. Pored toga klasicna mucnina ujutro i kiselina, koju uvijek imam, grudi punije, ali ne bole kao u dva dobit a ciklusa pa vec lagano se prioremam na razocarenje.
    Krivo mi sto je dr bas zurila sinoc, pa nisam ni uspjela pitat koliki je endometrij, ali sudeci po onome sta sam vidjela da je jako zadebljan, sto mi je malo ulilo nade.

Mozda je ipak Bozicno cudo na putu 🙏🌟🥰

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA konzultacije

pčeliCa300
    15. Prosinac 2023. 11:31

medy

https://ibb.co/5kCsNQz sva se tresem. Ovaj test je od 25 ml . Valjda je to to ..

Cestitam! 

• eni233
    15. Prosinac 2023. 11:33

Ivyyyy

Eni pa iskreno ne znam, ja sam ovaj mj kao i prosli osjetila O, dosad bas i nisam, a sad bas jesam, tako da ne znam dal je do toga, mozda je i zbog ovih prehlada pa mi se produljio ciklus al danas me donji dio ledja s desne strane (trtica) boli ne znam zasto, pa mozda je to znak da ce ipak M doci..

Meni ti je jedna gink objasnila ovako da nekad uhvatiš O i zbog stresa , bolesti ili nekog poremećaja folikul uopće ne puca , i da bit točno znali dali je ovulacija stvarno nastupila se ide na vađenje progesterona ili ultrazvuk .. tak ti je meni objasnila a sad ja nisam bas stručnjak i neznam ti dati konkretan odgovor osim da kad budeš u RH si probaj čim vise toga napraviti ako si u mogućnosti istina mlada si ali to neznaci da tvoja želja  je manje vrijedna od moje i da ti se nebi trebali posvetiti , smatram da bi trebala imati isto a možda još bolji tretman nego ja s obzirom na godine i sve ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ali znaj da smo mi sve tu za tebe i šta god trebaš pitaj 🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• eni233
    15. Prosinac 2023. 11:38

https://ibb.co/t2B8y45

Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad  moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

laurell
    15. Prosinac 2023. 11:50

eni233

https://ibb.co/t2B8y45

Eto cure ja sam danas 14dc i eto moje trakice , mogu pouzdano reci da inofolic meni skraćuje cikluse , jer kad ga nisam pila bih peak uhvatila 17dc , a gle sad moj peka će sigurno biti navečer 🥰🥰🤞🤞🤞 pa neka igre počinju

Bravooooo🥰🥰  u akcijanje ondaa 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    15. Prosinac 2023. 11:53

Ja sam na 22dc, još 4 dana do moje M (po kalendaru). Ne znam sto bi rekla, osjećam se normalno😂 osim tog nekog blagog probadanja u lijevom jajniku i nekako po sredini maternice. Ne znam kako opisati ali kao da mi je sve “nateknuto” unutra. Ugl  nakon moje vanm. i laparaskopije meni je svaki put prije menstruacije neki drugačiji osjećaj. Tako da 🤷🏽‍♀️ 

baby boy

laurell
    15. Prosinac 2023. 11:54

Jedino sto mogu zamjetiti je da me sise puno manje bole nego obično kako me jako bole pred M. Tako da možda i kasnije dođe 

baby boy

Lusylu
    15. Prosinac 2023. 12:22

Medy čestitam! Neka je sa srećom!🤍
    Bikmik, vidim da spominjes zadebljaniji endometrij, ja sam isto jucer bila kod gin i kaze endometrij na 14mm trebala bi dobit za 4 dana, jel onda isklucujem mogucnost T ovaj mjesec jel bi trebao bit veći??
    Eni233 trakica super izgleda, hvataj se posla😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI