Cure moje, ja sam vas citala i pratila razvoj situacije…
Jako sam se nadala da je Ivyyy trudna.
Bila sam zabrinuta za Mare i njeno krvarenje.
Drago mi je da je sve ok.
Martina je dobri duh formu, to vec vidim hahah…
Bogu hvala.
Nemojte plakati kada druge cure oko vas ostanu trudne.
Sve ima svoje vrijeme i doci ce i nas ciklus.
Inace, kod mene je danas 7DPO.
Boli me zeludac kao da cu dobiti M.
Mislim da u prosloj trudnoci nisam imala ovih bolova.
Tako da, moje nade za ovaj ciklus, nisu velike.
Ja ne mjerim temp.
Zaista nemam vremena i ustajem po noci zbog malog djeteta.
Cure, mozda cu reci nesto sto vam se nece dopasti.
Ali, pokusajte da sebe ne maltretirate stvarima koje ne doprinose zacecu.
Pri tome mislim da konstantno mjerenje BT, pipanje cerviksa i slicno.
Time samo maltretirate sebe i svoju psihu.
Bit ce sto ce biti.
Ciklus ce se zavrsiti onako kako ce se zavrsiti.
Pokusajte raditi sve moguce sto moze pomoci zacecu (lh trakice, vitamini, nalazi) ali budite dobre prema sebi.
Problemi pri zacecu su extremno teski za svaku zenu, nemojte sebi jos dalje otezavati.
Sigurna sam da ce za svaku od nas doci dobitni ciklus.
Ja se ne planiram testirati do naredne nedjelje.
Simptomi za sada - isti kao PMS (sto smatram losim znakom).
Zbog toga ja nikako da krenem s mjerenjem temperature, nikako se ne mogu odlučiti bi li to utjecalo pozitivno ili negativno na mene. Nisam s trakicama baš svaki mjesec redovna jer znam otprilike kada su mi ovulacije (mjeseci uzv).
Sve smo različite i bitno je sačuvati bar malo zdravog razuma u cijelom ovom ttc procesu 😏
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Ruis, bas ti hvala :) 🩷
Slazem se sa svime napisanim, al je to nekada jako tesko primjeniti u praksu... ali slazem se da treba raditi svr u svojoj moci, svi nalazi testiranja odraditi ako ne ide neko duze vrijeme, pratiti O trakicama ili cime god vise odgovara. Meni je osobno mjerenje btt bilo dosta stresno, pa sam i prestala. Cerviks vise ne znam ni sta napipavam, a bojim se da cu si navuci jos samo neku infekciju ili ostetiti sluznicu isl. 😅
Ali vjerujem da svaka od nas zna sta je nama ok u glavi, s cime se mozemo nositi i sta nam pomaze🫶
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Curke da javim i tu. Bila sam na pregledu i sve je super .. kuca srce :) idem za 3 tj na kratki pregled jel sve okej pa cemo detaljno popricat o prenatalnim testovima. ❤️❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Cure moje, ja sam vas citala i pratila razvoj situacije…
Jako sam se nadala da je Ivyyy trudna.
Bila sam zabrinuta za Mare i njeno krvarenje.
Drago mi je da je sve ok.
Martina je dobri duh formu, to vec vidim hahah…
Bogu hvala.
Nemojte plakati kada druge cure oko vas ostanu trudne.
Sve ima svoje vrijeme i doci ce i nas ciklus.
Inace, kod mene je danas 7DPO.
Boli me zeludac kao da cu dobiti M.
Mislim da u prosloj trudnoci nisam imala ovih bolova.
Tako da, moje nade za ovaj ciklus, nisu velike.
Ja ne mjerim temp.
Zaista nemam vremena i ustajem po noci zbog malog djeteta.
Cure, mozda cu reci nesto sto vam se nece dopasti.
Ali, pokusajte da sebe ne maltretirate stvarima koje ne doprinose zacecu.
Pri tome mislim da konstantno mjerenje BT, pipanje cerviksa i slicno.
Time samo maltretirate sebe i svoju psihu.
Bit ce sto ce biti.
Ciklus ce se zavrsiti onako kako ce se zavrsiti.
Pokusajte raditi sve moguce sto moze pomoci zacecu (lh trakice, vitamini, nalazi) ali budite dobre prema sebi.
Problemi pri zacecu su extremno teski za svaku zenu, nemojte sebi jos dalje otezavati.
Sigurna sam da ce za svaku od nas doci dobitni ciklus.
Ja se ne planiram testirati do naredne nedjelje.
Simptomi za sada - isti kao PMS (sto smatram losim znakom).
Ruis imaš pravo , i potpisujem svaku riječ koju si napisala !! Ja zato sam prestala i raditi test prije nego mi debelo zakasni jer mi nema smisla se živcirati oko nečega na što ne mogu utjecati .. Ovukacjju uhavtim svaki put a isti dan ciklusa , ali očito prirodno teško da će nam se desiti trudnoća .. ne kažem da je nemoguce ali teško .. moj suprug ima dijagnozu i od onda smo se nekako suprug i ja pomirili da ćemo morati na MPO , nismo odustali i nadamo se naravno čudu jer čuda postoje i desavaju se ali ne forsiramo odnose ako nam se neda imati odnose taj dan ..mi smo još mladi pa svakih 2,3 dana imamo bez obzira na sve tako je bilo i prije planiranja bebe rijetko nam se desi da prođe tjedan dana beze odnosa pa nam to ne stvara dodatni stres . Ali eto očito se svašta mora poklopiti da se zakuha mrvica 🥹🥹
Ivyyy i Petra jako mi žao na dobivene M , stvarno sam se ponadala da barem jedna od nas ugleda plus 😒 Al dobro novi ciklus nova nada ❤️❤️🥰 nema odustajanja dokle dišemo i kuca srce se borimo i treba biti zahvalan na svakom danu jer svaki dan je nova nada 💪💪😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Curke da javim i tu. Bila sam na pregledu i sve je super .. kuca srce :) idem za 3 tj na kratki pregled jel sve okej pa cemo detaljno popricat o prenatalnim testovima. ❤️❤️❤️
Divnoooo❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Nista zene izgleda i od mene
https://ibb.co/Hh7KQN3
Jos sam dobila migrena i morala popiti sumatriptan jer ako ne popijem pretvori mi se u generalizovan grc i povracanje.
Nije jutro kako sam zeljela, ali sta je tu je.
Ivyyy zao mi je, doce i nas pozitivni test 🙏
Mene ti one test testovi nikad nisu iznevjerili samo sto sam ja imala one plave i malo su drugaciji od ovih i nisam ih nikad kupovala s alija ugl...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jos sam dobila migrena i morala popiti sumatriptan jer ako ne popijem pretvori mi se u generalizovan grc i povracanje.
Mene ti one test testovi nikad nisu iznevjerili samo sto sam ja imala one plave i malo su drugaciji od ovih i nisam ih nikad kupovala s alija ugl…
I ja iste dvije godine uzimam j nikad, bas nikad nisu dale sjenu, zato me bas zbunilo.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mene ti one test testovi nikad nisu iznevjerili samo sto sam ja imala one plave i malo su drugaciji od ovih i nisam ih nikad kupovala s alija ugl…
I ja iste dvije godine uzimam j nikad, bas nikad nisu dale sjenu, zato me bas zbunilo.
Si do sad kupovala svaki put s alija?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Joj, curke.. kad čitam vaše postove baš me uhvati neko nestrpljenje, jedva čekam opet radit na bebici iako znam koliko će stresno i teško biti.. ako bude kao prvi put, čeka nas najmanje 8mj pokušavanja.. Ali svejedno, kad gledam na to s odmakom i jednom uspješnom trudnoćom iza sebe, prisjećam se tih mjeseci s osmjehom na licu..
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Meni jos nema M. Mislila san da ce doc jucer ili prekjucer. Ali svi simptomi dosadasnjeg Pmsa su tu. :D
Meni je bas dobitni ciklus bio kad su mi izostali simptomi pmsa, al nikad ne znas
Drzim fige. Ak kasni mozete i test pisnut vec
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji