Žene, hvala! Ja koristim One step i nisam do sada uspjela imsti pozitivan test. Imam PCOS. Moram sad pratiti 3 mjeseca pa ako i dalje ne bude, lijek.
No potakle ste me na pitanje:
Kako uspijete s tim ne-pijenjem vode po 2-3 sata, čak nekad i dva puta dnevno?
Najčešće pijem dosta vode, minimalno litru i 75 dnevno. Suzdržati se pijenja i odlaska na wc unutar 2-2,5 sata mogu, dva puta tako - nikako. Tako da od trakica dva puta na dan ništa jer mi tada jako fali vode (4-5 sati ne pijem, a navikla sam).
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Žene, hvala! Ja koristim One step i nisam do sada uspjela imsti pozitivan test. Imam PCOS. Moram sad pratiti 3 mjeseca pa ako i dalje ne bude, lijek.
No potakle ste me na pitanje:
Kako uspijete s tim ne-pijenjem vode po 2-3 sata, čak nekad i dva puta dnevno?
Najčešće pijem dosta vode, minimalno litru i 75 dnevno. Suzdržati se pijenja i odlaska na wc unutar 2-2,5 sata mogu, dva puta tako - nikako. Tako da od trakica dva puta na dan ništa jer mi tada jako fali vode (4-5 sati ne pijem, a navikla sam).
Moje iskustvo je takvo da ja pijem normalno. Jedino znam potrpit pa ne ic piskit koliko inace piskim. 😅
I eto, uspjela sam do sad svaki put uloviti peak. Cak i piskim u svako doba dana, jedno s prvim jutarnjim nisam nikad.
Mozda nekome takav nacin ne bi funkcionirao, nismo sve iste, ali meni odgovara i kazem, svaki mjesec od kad pratim sam uspjela uloviti peak.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Drage zene,
Moze pitanje- koristim lh trakice, ovih dana, iako je bilo dosta plodne sluzi, trakice su negativne bile (13/14/15 dc), danas isto ima sluzi, ali manje, a danas su obe pozitivne ( jedna radjena danas, druga vcrs), a danas mi je 16 dan ciklusa..
Da napomenem da uglavnom dobivam M redovno, 28-29 dana je prosjek.
Cudno mi da lh trakice nisu bile pozitivne u vrijeme najjace sluzi.. znate li nesto vise o tome?🤨
Odmah se pitam jesu li tocne..
Sluz najcesce i bude netom prije ovulacije. Trakice te ne lazu. 😁
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ivy sretno s temperaturom i s testom danas. 🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobila sam 🙂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Dobila sam 🙂
Zao mi je. 🥺🥺
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bolje da sam dobila nego da se sve vuklo, pa da mogu cim prije u nove pobjede 🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pozdrav cure
Evo ja se nakon vise od 2 godine vracam na forum jer idemo na 3 srecu 😃
Posto sam zaboravila kako sve funkcionira s bazalnom jel mi moze netko napisat, jer sa sve zaboravila. Trakice imam i za njih se sjecam kako sve funkcionira ali za bazalnu sam sve zaboravila osim da je treba mjerit svaki dan u isto vrijeme prije budenja.
Aplikaciju FF sam skinila i krenila upisivat
Hvala unaprijed i veselim se druzenju 😃
Cek stvarno niko od zene ne mjeri bazalnu ili se nikome ne da objadnit?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Pozdrav cure
Evo ja se nakon vise od 2 godine vracam na forum jer idemo na 3 srecu 😃
Posto sam zaboravila kako sve funkcionira s bazalnom jel mi moze netko napisat, jer sa sve zaboravila. Trakice imam i za njih se sjecam kako sve funkcionira ali za bazalnu sam sve zaboravila osim da je treba mjerit svaki dan u isto vrijeme prije budenja.
Aplikaciju FF sam skinila i krenila upisivat
Hvala unaprijed i veselim se druzenju 😃
Cek stvarno niko od zene ne mjeri bazalnu ili se nikome ne da objadnit?
Ja sam pocela prosli ciklus, eto ne znam sta posebno da ti kazem, mjeris svako jutro u isto vrijeme cim otvoris oci bez nekih naglih pokreta..
najbolje da uzmes onaj digitalni sa dvije decimale, barem sam ja sebi narucila taj, i eto, naucila sam ovaj mj nesto novo, moje su temp bas bile gore pa dole, ali u svakom slucaju potvrdila mi se O na app pomocu temp.. sretno i da cim prije dobijes svoju 3 srecu🥰🙂
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji