Martina tako treba I jedan put ćeš biti u pravu, a nadam se da je to ovaj put 🤩
Lunolina ma nema veze ne rscunam tu temp kao validnu ali istog sam stava...ja mm govorim na 4dpo ja msm da smo trudni 😆 čak sam danas na 6dpo na 2000.urin isla poskiti na jedan test za trudnocu hahahha mos misliti da će biti nešto na njemu I da jesam 🤣🤣🤣
.
Ja malo odpsavala mrtva sam danas...bole me leđa, stomak ma sve...još sam sad sanjala da sam se ukakila u gaće...zamislite sna 😆😆
I da dole mi je neka težina u donjem abdomenu, I stalno mi krude crijeva (možda zato o takav san 😂)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lunolina sretno, divan peak....sad ono dosadno čekanje...ali dobra pozitiva I kod tebe 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I ja sam prije par dana nakon odnosa ponislila okej to je to, napravili smo bebana 😂😂😂
Jucer me neka depra ulovila, danas sam vec okej😂😂😁😁🙈
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Lunolina, cekamo tvoj plusic za 2tjedna😊😊😊
Ivyyy, drago mi je da si bolje🩷
Anee,nadam se da skupa idemo po +za koji dan. Koji si dpo?
Ja se osjecam ful cudno, glava spava mi se a vani prelijep dan
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo
Jesi radila kakav testic😁😁😁😁Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo
Jesi radila kakav testic😁😁
jos nisam. U petak mi je jos bilo prerano, a stalno mi je nekak u glavi kak smo pokrili 5 dana prije ovulacije i taj dan kad je bas pokazao pik. Iako sam ja tu noc nakon pika sto smo pokrili iduci dan prije podne na poslu osjetila tu bol kao uvijek za vrijeme ovulacije, ali nismo mogli pokriti taj dan jer nismo bili doma a ja sam bas koma po pitanju toga da odnose imam negdje drugdje osim doma 😝. (Ne mislim na hotele i smjestaje nego ovak na tude kuce). Napravila sam samo jos jednu lh trakicu koja je bila svjetlija nego taj dan kad je pik bio pa sam nekak uvjerena da je to bila stvarno ovulacija.
sad stalno kao cekam te neke simptome da cu dobit. Iako znam da postoji neka mogucnost, ja svejedno cekam. Mislila sam mozda napravit tako 2 dana prije ili bas sacekat. Nisam bas gledala kolika je osjetljivost tih trakica za trudnocu sto dobijes u paketu s lh trakicama femometer.
Javim vam ako napravim, a do tad cu pratiti 😋
E da i popisaj lh trakicu jednu 😁😁😁 ja jesam posalal sam vam slikicu bila je ful tamna i zato sam drugi dan radila test za trudnocu🤣
Probat cu. Ja sam promasila negdje tu tvoju sliku, a mozda tad nisam jos ni bila na forumu. Jel imas mozda da ju posaljes. Tu s lh kak izgleda
Uhhh potrazut cu ti pa posaljem poslije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lunolina, cekamo tvoj plusic za 2tjedna😊😊😊
Ivyyy, drago mi je da si bolje🩷
Anee,nadam se da skupa idemo po +za koji dan. Koji si dpo?
Ja se osjecam ful cudno, glava spava mi se a vani prelijep dan
Nadam se ☺🙏🏼🙏🏼 ja sam tek 6dpo.
Ja evo proljev dobila..sad znam čemu onaj san 😂
Ivyy sve osjećaj znam...isto na dane. Nekad pozitiva do neba, a nekad tuga I misli da neće nikad ni doći do plusa..🙈 iako si svaki ciklus imam nešto što mi daje nadu da je to too..🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Meni vec sad muka sto imam osjecaj da ce bit negativan test et😅 vec mi tjeskoba raste sto dani idu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A di nam je Bebolina ? Sam propustila šta ? Bebolina moja si dobila M ? Ima kakvih novosti ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo
Jesi radila kakav testic😁😁😁😁Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo
jos nisam. U petak mi je jos bilo prerano, a stalno mi je nekak u glavi kak smo pokrili 5 dana prije ovulacije i taj dan kad je bas pokazao pik. Iako sam ja tu noc nakon pika sto smo pokrili iduci dan prije podne na poslu osjetila tu bol kao uvijek za vrijeme ovulacije, ali nismo mogli pokriti taj dan jer nismo bili doma a ja sam bas koma po pitanju toga da odnose imam negdje drugdje osim doma 😝. (Ne mislim na hotele i smjestaje nego ovak na tude kuce). Napravila sam samo jos jednu lh trakicu koja je bila svjetlija nego taj dan kad je pik bio pa sam nekak uvjerena da je to bila stvarno ovulacija.
sad stalno kao cekam te neke simptome da cu dobit. Iako znam da postoji neka mogucnost, ja svejedno cekam. Mislila sam mozda napravit tako 2 dana prije ili bas sacekat. Nisam bas gledala kolika je osjetljivost tih trakica za trudnocu sto dobijes u paketu s lh trakicama femometer.
Javim vam
Hej evo testica dan prije negi sam radila za trudnocu evo lh trakice
https://ibb.co/s2Wp0qJ
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Javim vam
Hej evo testica dan prije negi sam radila za trudnocu evo lh trakice
https://ibb.co/s2Wp0qJ
Supeer.. hvalaa ti❤️❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji