Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    08. Listopad 2023. 12:09

Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    08. Listopad 2023. 12:10

Drugo nista. Vidjet cu sutra oce mi krenit oni bolovi bas kao pred M. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    08. Listopad 2023. 12:11

M-P

Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo

Jesi radila kakav testic😁😁😁😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    08. Listopad 2023. 12:24

Mareeeee

M-P

Jesi radila kakav testic😁😁

jos nisam. U petak mi je jos bilo prerano, a stalno mi je nekak u glavi kak smo pokrili 5 dana prije ovulacije i taj dan kad je bas pokazao pik. Iako sam ja tu noc nakon pika sto smo pokrili iduci dan prije podne na poslu osjetila tu bol kao uvijek za vrijeme ovulacije, ali nismo mogli pokriti taj dan jer nismo bili doma a ja sam bas koma po pitanju toga da odnose imam negdje drugdje osim doma 😝. (Ne mislim na hotele i smjestaje nego ovak na tude kuce).  Napravila sam samo jos jednu lh trakicu koja je bila svjetlija nego taj dan kad je pik bio pa sam nekak uvjerena da je to bila stvarno ovulacija.
    sad stalno kao cekam te neke simptome da cu dobit. Iako znam da postoji neka mogucnost, ja svejedno cekam. Mislila sam mozda napravit tako 2 dana prije ili bas sacekat. Nisam bas gledala kolika je osjetljivost tih trakica za trudnocu sto dobijes u paketu s lh trakicama femometer.
    Javim vam ako napravim, a do tad cu pratiti 😋 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Tratinčica123
    08. Listopad 2023. 12:29

Hej žene moje, da vas sad sve ne nabrajam, želim vam samo reći jedno veliko HVALA za svaku riječ ohrabrenja i što dijelite sreću sa mnom❤❤
    Divne ste! Ja cu vam svakako javiti kako je prošlo to naše duže upoznavanje.. pratit ću vas koliko stignem, jer sad nam je ludnica. Moramo sve pripremiti u 2 tjedna🤣🙈
    Curica nam puni uskoro 2 godine🤗 
    .
    Sretno svima u pokrivanjima i dpo danima 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• eni233
    08. Listopad 2023. 12:35

Martina1931

Eni, sori ak nisam upratila al zast niste pokrivali vise?
    Ane, ak si jos bolesna onda je to to. Meni je bazalna u pcoetku ciklusa isla 37sa1 jer sam bila bolesna npr

Suprug mi nije bio kod kuće , na terenu je bio zato 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    08. Listopad 2023. 12:40

M-P

Mareeeee

M-P

jos nisam. U petak mi je jos bilo prerano, a stalno mi je nekak u glavi kak smo pokrili 5 dana prije ovulacije i taj dan kad je bas pokazao pik. Iako sam ja tu noc nakon pika sto smo pokrili iduci dan prije podne na poslu osjetila tu bol kao uvijek za vrijeme ovulacije, ali nismo mogli pokriti taj dan jer nismo bili doma a ja sam bas koma po pitanju toga da odnose imam negdje drugdje osim doma 😝. (Ne mislim na hotele i smjestaje nego ovak na tude kuce). Napravila sam samo jos jednu lh trakicu koja je bila svjetlija nego taj dan kad je pik bio pa sam nekak uvjerena da je to bila stvarno ovulacija.
    sad stalno kao cekam te neke simptome da cu dobit. Iako znam da postoji neka mogucnost, ja svejedno cekam. Mislila sam mozda napravit tako 2 dana prije ili bas sacekat. Nisam bas gledala kolika je osjetljivost tih trakica za trudnocu sto dobijes u paketu s lh trakicama femometer.

Spermici zive i do 5 dana bez problema tako da sve je miguce ....inace znaju u paketicima s lh biti s osjetljivoscu od 10 mlu.... i svakako sretno za 2 dana bi se i na ovom od 25 dobro vidlo😁😁😁drzim fige

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    08. Listopad 2023. 12:43

M-P

Mareeeee

M-P

jos nisam. U petak mi je jos bilo prerano, a stalno mi je nekak u glavi kak smo pokrili 5 dana prije ovulacije i taj dan kad je bas pokazao pik. Iako sam ja tu noc nakon pika sto smo pokrili iduci dan prije podne na poslu osjetila tu bol kao uvijek za vrijeme ovulacije, ali nismo mogli pokriti taj dan jer nismo bili doma a ja sam bas koma po pitanju toga da odnose imam negdje drugdje osim doma 😝. (Ne mislim na hotele i smjestaje nego ovak na tude kuce). Napravila sam samo jos jednu lh trakicu koja je bila svjetlija nego taj dan kad je pik bio pa sam nekak uvjerena da je to bila stvarno ovulacija.

E da i popisaj lh trakicu jednu 😁😁😁 ja jesam posalal sam vam slikicu bila je ful tamna i zato sam drugi dan radila test za trudnocu🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Aneee
    08. Listopad 2023. 13:02

Ja nikad nisam bila ovako loše kao sad...ili se ne sjećam...citav tjedan sam bolesna, sve me boli...ali tamp nisam imala 😫

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Martina1931
    08. Listopad 2023. 13:10

Eni, e jbg bas steta al nikad ne znas...jajna stanica moze 24h opstat😊 
    Tratincice, uzivajte u ljepoti zivota!!!🩷
    Mare, a nisam bas fan piskenja 9po..iako mi je zadnji put vec pokazalo sjenicu na 9dpo i na to na ozloglasenom clearblueu🤣
    Mozda pricekam 10dpo jer svakako se moram testirati da prestanem sa utricima. I to cu popodne jer ak je negativan da se ne raspadnem prije posla

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.