Eni, e jbg bas steta al nikad ne znas…jajna stanica moze 24h opstat😊
Tratincice, uzivajte u ljepoti zivota!!!🩷
Mare, a nisam bas fan piskenja 9po..iako mi je zadnji put vec pokazalo sjenicu na 9dpo i na to na ozloglasenom clearblueu🤣
Mozda pricekam 10dpo jer svakako se moram testirati da prestanem sa utricima. I to cu popodne jer ak je negativan da se ne raspadnem prije posla
Bome nisam bila ni ja ali sam na 8 dpo popiskila lh zadnju i poslala vam kako je tamno 🙄 zato sam radila na 9 dpo i prvi put da mi je pokazalo sjenu tako rano ....
Ugl.... ja osjetim pucanje folikula kad mi je bila ovulacija i to bas imam jake bolove 2 h znaci doslovno nisam mogla stajat na nogama i kazem muzu drzim se za stolicu i kazem mu eto ja stvarno mislim da se primilo 🤣 s tim da smo odmah nakon dva h imali jos jedan odnos za svaki slucaj...🤣svi simptomi si mu fakat dosli jako rano od 4 dpo peckanje bradavica a sa malim sam to dobila na 6 dpo .... stvarno mislim da ak te bole i peku bradavice i da su ti grudi drugacije tj drugacije bole da je to stvarno lijepi znak
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A bojim se radit ikakve testove, padnem bas u komu.
Neke stvari mogu umislit, realno.. al neke stvari su mi ovaj ciklus evidentno drugacije. Hoce li to sad ovisiti od ciklusa do ciklusa, ne znam
4dpo i 5dpo sam imala jezenje koze, nalete hladnoce kad je oko mene svima bilo vruce npr
Bradavice od 4dpo osjecam, inace me krenu sa strane boliti cice
Glavobolja 6 i 7dpo, evo opet se mislim bi li tabletu uzela (lupocet)
Imam mucninu u zeludcu vec par dana. Al to realno mogu umisliti pa ne svrstavam kao neki bitan simptom.
Probala sam i cerviks napipavat. Nez ni sta napipavam al je mekano sve
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I da, lice mi je jaaaako cisto. Ugl mi pristici krecu od O do M pa nestanu. Evo, to je drugacije isto
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
I da, lice mi je jaaaako cisto. Ugl mi pristici krecu od O do M pa nestanu. Evo, to je drugacije isto
Nadam se da je ovo tvoj mjesec, jedva cekam da piskis test, sve sta si napisala lijepo zvuciiii 🤞🙏🍀🥰
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Identicno sve je bilo meni...ja sam cucnula pa se nagnula naprijed s koljenima tad eventualno mozes osjetit cerviks ako do sad nikad nisi probala ili dignes nogu no tako sam ga i ja trazila🤣🤣🤣ono koji vrag sve je mekano bilo nema niceg 🤣🤣🤣pa pisala sam vam cudno sve...lice cisto ful tek sad su mi pristici izasli tako da martinice drzim velike velike fige😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zadnja 2 ciklusa sam isto bila uvjerena da je to to, pa 🍆🤣
Bojim se da se ne raspadnem opet na neg test
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Anee meni tvoja tempica super izgleda!😍 bez obzira na bocu.
.
Eni bravooo! Ja vjerujem da ste uhvatili kraj O ☺️
.
Martina drzim palceve da ces nam za koji dan javiti da si ugledala svoj plusic🤭
.
Ja sam NAPOKON 16. dc uhvatila peak, nikad nije bio ovako kasno, ali dobro, bit ce bolja jajna stanica🤞🏻 - testirala sam s trakicama od 20, 30 i 40 mlU/ml tako da budem sigurna da je peak😂 jer su meni ove od 20mlU/ml nekad pozitivne 2 dana. Pogledajte vi ove peakice 😬 - https://ibb.co/SBm3FXM
Mi smo pokrili utorak, srijedu, cetvrtak, petak, jucer preskocili jer nam je vojskovođa bio na izmaku snaga i pokrivamo danas, sutra i prekosutra😬 i za 2 tjedna vam javljam da sam trudna! (Samo pozitivne misli ovaj mjesec🤭 )
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Anee meni tvoja tempica super izgleda!😍bez obzira na bocu.
.
Eni bravooo! Ja vjerujem da ste uhvatili kraj O☺️
.
.
Ja sam NAPOKON 16. dc uhvatila peak, nikad nije bio ovako kasno, ali dobro, bit ce bolja jajna stanica🤞🏻 - testirala sam s trakicama od 20, 30 i 40 mlU/ml tako da budem sigurna da je peak😂jer su meni ove od 20mlU/ml nekad pozitivne 2 dana. Pogledajte vi ove peakice😬-https://ibb.co/SBm3FXM
Mi smo pokrili utorak, srijedu, cetvrtak, petak, jucer preskocili jer nam je vojskovođa bio na izmaku snaga i pokrivamo danas, sutra i prekosutra😬i za 2 tjedna vam javljam da sam trudna! (Samo pozitivne misli ovaj mjesec🤭 )
Takooo treba😍bravooo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Anee meni tvoja tempica super izgleda!😍bez obzira na bocu.
.
Eni bravooo! Ja vjerujem da ste uhvatili kraj O☺️
.
.
Ja sam NAPOKON 16. dc uhvatila peak, nikad nije bio ovako kasno, ali dobro, bit ce bolja jajna stanica🤞🏻 - testirala sam s trakicama od 20, 30 i 40 mlU/ml tako da budem sigurna da je peak😂jer su meni ove od 20mlU/ml nekad pozitivne 2 dana. Pogledajte vi ove peakice😬-https://ibb.co/SBm3FXM
Mi smo pokrili utorak, srijedu, cetvrtak, petak, jucer preskocili jer nam je vojskovođa bio na izmaku snaga i pokrivamo danas, sutra i prekosutra😬i za 2 tjedna vam javljam da sam trudna! (Samo pozitivne misli ovaj mjesec🤭 )
Hvala draga ❤️
Wowww čekamo da javiš , predivno ❤️🥰🤭🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo
Jesi radila kakav testic😁😁😁😁
Mene danas isto glavobolja ubija. Toliko da jedva gledam😩.. i boli me donji dio leda. Meni je sutra 10dpo
Jesi radila kakav testic😁😁
jos nisam. U petak mi je jos bilo prerano, a stalno mi je nekak u glavi kak smo pokrili 5 dana prije ovulacije i taj dan kad je bas pokazao pik. Iako sam ja tu noc nakon pika sto smo pokrili iduci dan prije podne na poslu osjetila tu bol kao uvijek za vrijeme ovulacije, ali nismo mogli pokriti taj dan jer nismo bili doma a ja sam bas koma po pitanju toga da odnose imam negdje drugdje osim doma 😝. (Ne mislim na hotele i smjestaje nego ovak na tude kuce). Napravila sam samo jos jednu lh trakicu koja je bila svjetlija nego taj dan kad je pik bio pa sam nekak uvjerena da je to bila stvarno ovulacija.
sad stalno kao cekam te neke simptome da cu dobit. Iako znam da postoji neka mogucnost, ja svejedno cekam. Mislila sam mozda napravit tako 2 dana prije ili bas sacekat. Nisam bas gledala kolika je osjetljivost tih trakica za trudnocu sto dobijes u paketu s lh trakicama femometer.
Javim vam ako napravim, a do tad cu pratiti 😋
E da i popisaj lh trakicu jednu 😁😁😁 ja jesam posalal sam vam slikicu bila je ful tamna i zato sam drugi dan radila test za trudnocu🤣
Probat cu. Ja sam promasila negdje tu tvoju sliku, a mozda tad nisam jos ni bila na forumu. Jel imas mozda da ju posaljes. Tu s lh kak izgleda
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji