M-P gdje si kakvo je stanje kod tebe?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A sjecam se par curki kojima se cerviks spusti i postane tvrd dosl dan pred mengu, mislim neka od nasih da je to pisala tako da to uopce ne shvacam kao nesto znacajno😅
Msm da cu piskit tek na 10dpo, iako mi se tako ne da i stvara mi bas neku tjeskobu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro svima, cijeli vikend sam odmarala. Sreća da je bio vikend pa sam preležala s termoforom na trbuhu i leđima i svako malo mi se oči sklapale. Jučer je već M lijepi usporila tako da od danas će biti lakše.
Sad još malo se izležavam i moram se ići spremati za posao, kako ne volim ponedjeljak.
Eni tu sam, jesam dobila sam M u petak.
Jesam dobro shvatila da imas bolne M? Jesi nasla kakvog lijeka osim tableta?
Ja sam pojela valjda saku tableta sad za vikend i tako svaki mjesec. 🙄

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
A sjecam se par curki kojima se cerviks spusti i postane tvrd dosl dan pred mengu, mislim neka od nasih da je to pisala tako da to uopce ne shvacam kao nesto znacajno😅
Msm da cu piskit tek na 10dpo, iako mi se tako ne da i stvara mi bas neku tjeskobu
Jaaako dobro izgledaju ovi tvoji simptomi! A a obzirom da si ih dosta rano i pocela osjecat, mislim da ti je 10DPO taman dan za testic. 🤞🏻🤞🏻❤️

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mora se pratit bar par ciklusa da bi se znalo kako se ponasa cerviks ukoliko im se spusta tek pred menstruaciju zidovi maternice su takoder tvrde i to su mogle odmah osjetit neoviso o cerviksu ... ugl ... drzim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jaaako dobro izgledaju ovi tvoji simptomi! A a obzirom da si ih dosta rano i pocela osjecat, mislim da ti je 10DPO taman dan za testic. 🤞🏻🤞🏻❤️
Ma i ja mislim skroz ...😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa nisam ni ja pratila bas do sada kako mi se cerviks ponasa, tako da sve mi je jos novo.
Tako se bojim uraditi test et
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pa nisam ni ja pratila bas do sada kako mi se cerviks ponasa, tako da sve mi je jos novo.
I ja san se pa sam pišnula lh🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A gle, uvijek mozes cekati da izostane M ako te strah. Napravi kako ces se osjecati. Ja sam za sve trudnoce cekala da izostane M, a od kad sam pocela pratiti s trakicama, svaki put piskim na 10DPO i onda vrtim test na sve strane ne bi li ulovila kakvu sjenu. 😅
Ti piski kad ti se piski, a mi u svakom slucaju drzimo fige. 🤞🏻🥰

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mogla bi i ja pocet s tim cerviksom. Samo jednom sam ga pokusala uhvatit kad sam ga htjela izmjerit za velicinu menstrualne casice i nisam ga osjetila. 😅
Sad kad mi prođe M cu bas probati opet.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji