Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    09. Listopad 2023. 07:16

Martina1931

BikMik

Dobro vece svima, ja se nisam par dana javljala kako sam dobila i PMS dobro me udarao, nisam htjela djeliti negativne misli. Danas sam slavila rodjendansa dva para sa kojima se druzimo ovdje u Njemackoj, jedni imaju klinca puni sutra godinu dana (krenuli smo prije njih pokusavati), a druga drugarica je trudna (sto joj je muz razocaran sto je zensko, a nisu htjeli inat djecu donedavno i iz prve). Tako da ni veceras nisam bas super, njih dvije samo o trudnoci pricale, ja sam pokusala biti sa muskom ekipom 😅.
    Ali sutra bi mi trebao biti zadnji dan menge, pa se krece sa cekanjem ovulacije 🤟
    Sretno svima sa testicima!

Svi te razumijemo, dobro dosla nam natrag i lovimo O i ovo je dobitni ciklus🩷🤞
    Bebolina 🩷🩷 zao mi je zbog menge, idemo u nove pobjede!

Martina 8 dpo ima li kakvih simptoma...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    09. Listopad 2023. 07:27

Mare, jucer glava me tako ubijala da mi je muka dosla, umal povracala i morala sam brufen popit jer mi lupocet nije djelovao. Kontam se, mozda nisam uopce trudna da se tako mucim.
    Malo bradavice na dodir bolne, lice precisto (napokon), ne bole me cice sa strane. Dolje sve mekano na dodir, kao usne🤣 al stigne se promijenit naravno tek sam 8dpo

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    09. Listopad 2023. 07:31

Martina1931

Mare, jucer glava me tako ubijala da mi je muka dosla, umal povracala i morala sam brufen popit jer mi lupocet nije djelovao. Kontam se, mozda nisam uopce trudna da se tako mucim.
    Malo bradavice na dodir bolne, lice precisto (napokon), ne bole me cice sa strane. Dolje sve mekano na dodir, kao usne🤣 al stigne se promijenit naravno tek sam 8dpo

Nece se nakon ovulacije max par dana cervix je vec nisko i tvrd je a posto je kod tebe sve mekano na 8 dpo nesto se kuhaaa 😁😁😁i ja sam imala jake glavobolje i na 10 dpo me prehlada pokosila pad imuniteta ...pazi se pij vitamine i puno vode

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    09. Listopad 2023. 07:31

M-P gdje si kakvo je stanje kod tebe?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    09. Listopad 2023. 07:36

A sjecam se par curki kojima se cerviks spusti i postane tvrd dosl dan pred mengu, mislim neka od nasih da je to pisala tako da to uopce ne shvacam kao nesto znacajno😅
    Msm da cu piskit tek na 10dpo, iako mi se tako ne da i stvara mi bas neku tjeskobu

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    09. Listopad 2023. 07:39

Bebolina2024

Dobro jutro svima, cijeli vikend sam odmarala. Sreća da je bio vikend pa sam preležala s termoforom na trbuhu i leđima i svako malo mi se oči sklapale. Jučer je već M lijepi usporila tako da od danas će biti lakše.
    Sad još malo se izležavam i moram se ići spremati za posao, kako ne volim ponedjeljak.
    Eni tu sam, jesam dobila sam M u petak.

Jesam dobro shvatila da imas bolne M? Jesi nasla kakvog lijeka osim tableta? 
    Ja sam pojela valjda saku tableta sad za vikend i tako svaki mjesec. 🙄

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    09. Listopad 2023. 07:40

Martina1931

A sjecam se par curki kojima se cerviks spusti i postane tvrd dosl dan pred mengu, mislim neka od nasih da je to pisala tako da to uopce ne shvacam kao nesto znacajno😅
    Msm da cu piskit tek na 10dpo, iako mi se tako ne da i stvara mi bas neku tjeskobu

Jaaako dobro izgledaju ovi tvoji simptomi! A a obzirom da si ih dosta rano i pocela osjecat, mislim da ti je 10DPO taman dan za testic. 🤞🏻🤞🏻❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    09. Listopad 2023. 07:50

Martina1931

Mora se pratit bar par ciklusa da bi se znalo kako se ponasa cerviks ukoliko im se spusta tek pred menstruaciju zidovi maternice su takoder tvrde i to su mogle odmah osjetit neoviso o cerviksu ... ugl ... drzim fige

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    09. Listopad 2023. 07:51

Lela91

Martina1931

Jaaako dobro izgledaju ovi tvoji simptomi! A a obzirom da si ih dosta rano i pocela osjecat, mislim da ti je 10DPO taman dan za testic. 🤞🏻🤞🏻❤️

Ma i ja mislim skroz ...😁😁😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    09. Listopad 2023. 07:57

Pa nisam ni ja pratila bas do sada kako mi se cerviks ponasa, tako da sve mi je jos novo. 
    Tako se bojim uraditi test et

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.