Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    07. Listopad 2023. 20:46

eni233

Aneee

Ivyyyy

https://ibb.co/8M9Rn0m

Da 30.9 ti je bila 36.30, i danas 36.32…tako da mi je to nisko da bi se O mogla računati…tj nema razlike…samo nastavi mjeriti i testirati…može biti da će biti kasnije. Koliko ti je bio najduži ciklus

Mislim da je napisala da su joj ciklusi 32-35 dana.. ako se dobro sjećam , tako da svako stigne ovulirati još uvijek , ako joj bude ciklus ovaj mjesec duži

Ma da onda stigne ako su joj ciklusi do 35dana...danas je tek 18dc...ja prije prve trudnoce nikad nisam imala O prije 20dc

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    07. Listopad 2023. 20:56

Aneee

eni233

Aneee

Ivyyyy

https://ibb.co/8M9Rn0m

Da 30.9 ti je bila 36.30, i danas 36.32…tako da mi je to nisko da bi se O mogla računati…tj nema razlike…samo nastavi mjeriti i testirati…može biti da će biti kasnije. Koliko ti je bio najduži ciklus

Mislim da je napisala da su joj ciklusi 32-35 dana.. ako se dobro sjećam , tako da svako stigne ovulirati još uvijek , ako joj bude ciklus ovaj mjesec duži

Ma da onda stigne ako su joj ciklusi do 35dana…danas je tek 18dc…ja prije prve trudnoce nikad nisam imala O prije 20dc

Ja od kad sam dobila M  imam istu duljinu ciklusa .. 32-33, i a dobila sam je sa 15 godina , i možda mi se koji ciklus poremti i to je to kad se mjenjaju godišnja doba tad najčešće  .. neznam prije mi je bilo ok tako ali sad zavidim ženama koje imaju kraće  cikluse jer prije mogu krenuti ispočetka a ja se načekam do sljedeće ovulacije 😒😒

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    07. Listopad 2023. 20:57

Martina1931

eni233

Martina1931

Pistacija, mozda je i bolje tako. Ja sam odlucila se za jedan dodatni poslic sa strane nest za internet marketing, upisat tecaj za slikanje. Nema smisla ovako se zivcirat svaki mjesec😅
    Ne znam eto, drugaciji mi je ciklus u odnosu od 6.mj.
    Enii, to mi malo nade daje jer je meni lice bas cisto sada a stv mi krene od O sa sitnim pristicima.
    Ivyyyy, mozda stv bude to anovulacijski ciklus (jednom godisnje kod zdravih zena je cesto), a mozda bude samo dost kasnija O
    Ane, pad imuniteta pospjesuje zaceca barem po nekim istrazivanja pa drzim fige

Sretno ostale curke. Nek nam svima bude dobitan ciklus🩷🩷

Ja recimo nemam problema s prištićima , Al mislin da mi je to zbog toga jer imam dosta suho lice .. , moj PMS simptom je bolne sise i pojela bi sebe da mogu koliko budem gladna 🤣🤣🤣🤣🤭

Vidis kako smo sve razlicite😊
    E i da, inace imam bas supericka probavu hahaha vecinom bi isla na veliku nuzdu jutri prije posla i kad kuci dodjem🤣 a u zadnjih tjedan dana jednom u dva dana, i to bas ono jedva al msm da samo imam preeeveliku zelju pa se obazirem na svaku sitnicu koja je drugacija😊

Da moja probava je isto top , ja idem dva puta dnevno 🤣 u jutro i posljepodne 🤭🤭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    07. Listopad 2023. 21:19

Aneee

Ivyyyy

https://ibb.co/3BLZ2cpEvo ovo je graf, ovo plavo je bazalna, crveno ispod su trakice…

Ovo meni izgleda kaoanovulatni ciklus jer temp nema neke razlike s početka ciklusa i sad…ili će tek biti O…nek me netko ispravi ako griješim, ali msm da ti je ovaj ciklus bez O

I ja to mislim kad sam sad vidjela one temepraturice sta je stavila... 🙄kazem stvarno mi je taj graf nepregledan ali ove tempice nekako bi se slozila s tobom

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    07. Listopad 2023. 21:21

Iako ja sam pretprosli ciklus imala ovulaciju tek 19 dan uzasno dug ciklus kasnila mi je cak 7 dana prestrasno...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    07. Listopad 2023. 21:39

Moje su ovu izmedju 17-21 dan, nekad i na 15 ovisi kako kad.. prosli mj je bila na 17 dc, predprosli na 21 dc.. 
    naravno da moze jos biti, pratit cu.. 
    nadam se da nije anovulatni, jer onda odustajem od svega stvarno, nemam vise zivaca ni snage, stres mi je bas na maksimum, emocije su takve da bi svaki tren zaplakala..

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    07. Listopad 2023. 21:54

Ivyyyy

Moje su ovu izmedju 17-21 dan, nekad i na 15 ovisi kako kad.. prosli mj je bila na 17 dc, predprosli na 21 dc..
    nadam se da nije anovulatni, jer onda odustajem od svega stvarno, nemam vise zivaca ni snage, stres mi je bas na maksimum, emocije su takve da bi svaki tren zaplakala..

Draga , ja uvijek biram pozitvu tako sa vjerujem sam sa ćeš ovulirati ali možda kasnije ❤️ recimo meni se desilo da aam propustila peak , a na ukatrazvuku mi je bilo potvrđena ovulacija tako da ne brini  sigurno će to sve ok biti na kraju 😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Aneee
    07. Listopad 2023. 23:36

Ivyyyy

Cuj i meni je ovaj mj bila koji dan kasnije. promjene vremena utječu i na nas i na naše tijelo. Tako da može biti da će ti biti za koji dan. Ali i ako ti je ciklus bez O, nije smak svijete, jer to je normalno da je jedan ciklus u godini takav. Jbg možda se potrefilo u pogrešno vrijeme kad si na rubu živaca i svega, ali bar odmoris jedan ciklus psihički i onda kreneš u novi ciklus jača. Msm da je tebi bas potrebno malo odmora od trakica I praćenja i svega oko toga. Jer vidim da ćeš izluditi od toga svega. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

pistacija13
    08. Listopad 2023. 07:26

Ivyyy srce, ja sam ovaj ciklus isto ludila (za bezveze ispostavilo se). Ovulirala sam 17 dc i taj dan sam uhvatila peak. I ne neki prejaki, bio je 81%, ali ocito mi je tako ovaj mjesec i to je to. Vec na 12-13 dc sam pocela panicarit. Ubila se u pojam za bezveze
    Moj topli savjet je pokusat se zaokupit bilo cim samo da ne mislis puno na to. Popiski trakicu dvije i nazad na neki posao, sta god mozes
    Psihicki ce te rasteretiti jer nam je svima zapravo od svega najvaznije psiha. Sve na tijelu, hormoni, lijekovi, pokrivanja, sve se to moze srediti i urediti, izlijeciti
    Ali psiha je druga prica, ne dozvoli si da te dotuce. Uostalom, zena si, sigurno se mozes sjetiti tisucu stvari u zivotu koje si prosla i izasla kao pobjednica zahvaljujuci toj zenskoj jakosti i odlucnosti. 
    Imas nasu bezuvjetnu podrsku ❤️

Ivyyyy
    08. Listopad 2023. 08:01

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ hvala zene puno🥹🥰🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.