Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    09. Listopad 2023. 08:27

https://proovtest.com/blogs/blog/does-taking-progesterone-increase-the-chances-of-pregnancy

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    09. Listopad 2023. 08:32

Moja nije bila biokemijska, ali je bilo jako cudno. Prvi pregled super, srce kuca, vrecica lijepo velika i jasno vidljiva na uzv, cak mi je rekla da je to odlican znak za  dobru i zdravu trudnocu. Pocela krvariti, gin mi poslala utrice, nakon dva dana se krvarenje pojacalo, otisla na pregled, plod narasao, srce kuca i dalje, nije vidjela od kud je krvarenje i tu vecer krenuli bolovi i samo je sve u komadu izletilo van. Vec je bio dosta i velik plod, 1,93cm po ultrazvuku a i po onome sto sam vidjela. 🥺

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    09. Listopad 2023. 08:33

Mareeeee

Lela91

Mareeeee

Lela91

Mogla bi i ja pocet s tim cerviksom. Samo jednom sam ga pokusala uhvatit kad sam ga htjela izmjerit za velicinu menstrualne casice i nisam ga osjetila. 😅
    Sad kad mi prođe M cu bas probati opet.

Ja sam ga sad u ovom ciklusuvtrazila 10 dana🤣🤣🤣🤣svaki dan ….i znala sam onda kuha se nestoooo

Kakav treba biti ako se nesto kuha? Mekan i nisko ili mekan i visoko? 😅

Zapravo treba ostat kao u vrijeme ovulacije tako da si to prati😊😊😊

E bas cu sad od kad mi zavrsi M pratiti. Bas me zanima kako se i to ponasa. Kad vec sve mjerim i piskim i pratim, kao da je problem jos i to. 😂😂

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    09. Listopad 2023. 08:35

Lela91

Moja nije bila biokemijska, ali je bilo jako cudno. Prvi pregled super, srce kuca, vrecica lijepo velika i jasno vidljiva na uzv, cak mi je rekla da je to odlican znak za dobru i zdravu trudnocu. Pocela krvariti, gin mi poslala utrice, nakon dva dana se krvarenje pojacalo, otisla na pregled, plod narasao, srce kuca i dalje, nije vidjela od kud je krvarenje i tu vecer krenuli bolovi i samo je sve u komadu izletilo van. Vec je bio dosta i velik plod, 1,93cm po ultrazvuku a i po onome sto sam vidjela. 🥺

Tvoj slucaj se moooozda i mogao rijesiti utrogestanima. Npr ja nisam ni krvarila niti ista. Bila sam na max dozi utrica, al je srce stalo sa kucanjem.
    Ne znam, ako postoji i 1%sanse da pospjesuje trudnoci uzimat cu. Sta mi to znaci uz sve ovo sta pratim i stresiram se

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    09. Listopad 2023. 08:42

Martina1931

Lela91

Moja nije bila biokemijska, ali je bilo jako cudno. Prvi pregled super, srce kuca, vrecica lijepo velika i jasno vidljiva na uzv, cak mi je rekla da je to odlican znak za dobru i zdravu trudnocu. Pocela krvariti, gin mi poslala utrice, nakon dva dana se krvarenje pojacalo, otisla na pregled, plod narasao, srce kuca i dalje, nije vidjela od kud je krvarenje i tu vecer krenuli bolovi i samo je sve u komadu izletilo van. Vec je bio dosta i velik plod, 1,93cm po ultrazvuku a i po onome sto sam vidjela. 🥺

Tvoj slucaj se moooozda i mogao rijesiti utrogestanima. Npr ja nisam ni krvarila niti ista. Bila sam na max dozi utrica, al je srce stalo sa kucanjem.
    Ne znam, ako postoji i 1%sanse da pospjesuje trudnoci uzimat cu. Sta mi to znaci uz sve ovo sta pratim i stresiram se

Tako je. Samo ga ti uzimaj. Naskoditi ne moze. ❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

M-P
    09. Listopad 2023. 08:57

Mareeeee

M-P gdje si kakvo je stanje kod tebe?

Eto me 
    Ja sam napravila test al za trudnocu. I negativan je. 
    Trebam dobit za 4,5 dana. Al i dalje ne osjecam te kao grceve pred M. Jedino ak mi se radi prehlade nije malo pomakla ovulacija jer sam bas bila koma, al sumnjam. Vise srece iduci mj 🙈

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    09. Listopad 2023. 09:00

M-P

Mareeeee

Eto me
    Trebam dobit za 4,5 dana. Al i dalje ne osjecam te kao grceve pred M. Jedino ak mi se radi prehlade nije malo pomakla ovulacija jer sam bas bila koma, al sumnjam. Vise srece iduci mj 🙈

Jesi pratila kad ti je O?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    09. Listopad 2023. 09:01

M-P

Mareeeee

Eto me

Pa jos ima nade ako trebas dobiti tek za 4-5 dana, nemoj jos otpisivati! 🤞🏻

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

M-P
    09. Listopad 2023. 09:01

Nisam po temperaturi. Samo trakice. S tim da mi je bio pik i iduci dan sam opet napravila trakicu i bila je malo slabija od pika.. ne bas sad blijeda al ta pik je bas bila jaka. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    09. Listopad 2023. 09:02

M-P

Nisam po temperaturi. Samo trakice. S tim da mi je bio pik i iduci dan sam opet napravila trakicu i bila je malo slabija od pika.. ne bas sad blijeda al ta pik je bas bila jaka.

Pa po trakicama jel se pomakla O? 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.