https://ibb.co/3BLZ2cpEvo ovo je graf, ovo plavo je bazalna, crveno ispod su trakice…
Ovo meni izgleda kaoanovulatni ciklus jer temp nema neke razlike s početka ciklusa i sad…ili će tek biti O…nek me netko ispravi ako griješim, ali msm da ti je ovaj ciklus bez O
I ja to mislim kad sam sad vidjela one temepraturice sta je stavila... 🙄kazem stvarno mi je taj graf nepregledan ali ove tempice nekako bi se slozila s tobom
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Iako ja sam pretprosli ciklus imala ovulaciju tek 19 dan uzasno dug ciklus kasnila mi je cak 7 dana prestrasno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moje su ovu izmedju 17-21 dan, nekad i na 15 ovisi kako kad.. prosli mj je bila na 17 dc, predprosli na 21 dc..
naravno da moze jos biti, pratit cu..
nadam se da nije anovulatni, jer onda odustajem od svega stvarno, nemam vise zivaca ni snage, stres mi je bas na maksimum, emocije su takve da bi svaki tren zaplakala..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Moje su ovu izmedju 17-21 dan, nekad i na 15 ovisi kako kad.. prosli mj je bila na 17 dc, predprosli na 21 dc..
nadam se da nije anovulatni, jer onda odustajem od svega stvarno, nemam vise zivaca ni snage, stres mi je bas na maksimum, emocije su takve da bi svaki tren zaplakala..
Draga , ja uvijek biram pozitvu tako sa vjerujem sam sa ćeš ovulirati ali možda kasnije ❤️ recimo meni se desilo da aam propustila peak , a na ukatrazvuku mi je bilo potvrđena ovulacija tako da ne brini sigurno će to sve ok biti na kraju 😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cuj i meni je ovaj mj bila koji dan kasnije. promjene vremena utječu i na nas i na naše tijelo. Tako da može biti da će ti biti za koji dan. Ali i ako ti je ciklus bez O, nije smak svijete, jer to je normalno da je jedan ciklus u godini takav. Jbg možda se potrefilo u pogrešno vrijeme kad si na rubu živaca i svega, ali bar odmoris jedan ciklus psihički i onda kreneš u novi ciklus jača. Msm da je tebi bas potrebno malo odmora od trakica I praćenja i svega oko toga. Jer vidim da ćeš izluditi od toga svega.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ivyyy srce, ja sam ovaj ciklus isto ludila (za bezveze ispostavilo se). Ovulirala sam 17 dc i taj dan sam uhvatila peak. I ne neki prejaki, bio je 81%, ali ocito mi je tako ovaj mjesec i to je to. Vec na 12-13 dc sam pocela panicarit. Ubila se u pojam za bezveze
Moj topli savjet je pokusat se zaokupit bilo cim samo da ne mislis puno na to. Popiski trakicu dvije i nazad na neki posao, sta god mozes
Psihicki ce te rasteretiti jer nam je svima zapravo od svega najvaznije psiha. Sve na tijelu, hormoni, lijekovi, pokrivanja, sve se to moze srediti i urediti, izlijeciti
Ali psiha je druga prica, ne dozvoli si da te dotuce. Uostalom, zena si, sigurno se mozes sjetiti tisucu stvari u zivotu koje si prosla i izasla kao pobjednica zahvaljujuci toj zenskoj jakosti i odlucnosti.
Imas nasu bezuvjetnu podrsku ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ hvala zene puno🥹🥰🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Žene meni je tako sinoć bilo hladno po stopalima da mi ni duple čarape nisu pomogle. Pa sam si uzela termo flaša u krevet za stopala hahaha jutros bazalna 37,5 tek iz trećeg puta 37,37 🤣🤣
Kad sam čitala da ne smijemo dopustiti da stopala budu hladna jer hladna stopala znače i hladnu maternicu i onda to odmaže implataciji. A ja se na kraju pregrijala 🙈
I baš mi je bilo bitno hoce bazalna narasti ili ostati na razini, a sad nije ni vjerodostojna 🤦🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ hvala zene puno🥹🥰🤗
Sve će to dobro biti , ja sam jedan ciklus zbog stresa svega sto mi se izdešavalo ovulirala 24dc , tako da testiraj je svaki dan po jednom i uhaviti ćeš O ❤️😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ivyyy, mislim da smo vec skoro pa svaka od nas prosli neku fazu kao sto si ti sad. Normalno je i razumljivo i ako te itko shvaca to smo mi.
O mozda bude, mozda i ne. Ali nije smak svijeta, i to je normalno..nema odustajanja, idemo do kraja🩷 radis sve sta je u tvojoj moci, ne mos vise od toga. Citirat cu ti jos nesto. ..." Tako je to kod našeg Boga. Kod njega se uvijek nešto novo rađa: blagoslov iz patnje, pjevanje iz tišine, cvijeće iz zime" . Dobit ces svoj blagoslov iz patnje🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji