Eni odlican ti je peak, top 👌👌👌
Martina super simptomi, samo neka te drze 😘😘
E cure ja sam se toliko zaokupila poslom, mozda i malo previse, da uopce ne registriram nikakve simptome. Nemam nist, ni bolne sise ni iscjedak ni apetit ni pristeve ni ne boli me dole
A mozda zapravo i bolje, da imam vise slobodnog vremena vec bi si sigurno nasla milijun simptoma, dijagnosticirala trudnocu i tak 🤣🤣
Danas sam 5 dpo, a na 12 dpo sam odlucila napraviti test jer imam jedan veliki tulum taj dan i zelim znat mogu li se opit ako M ne dodje do tada.
Ovaj ciklus sam bas opustena, vjv zato sto ne stignem misliti o svem tom. Sta bude bit ce. Sad samo da sljedecih 7 dana nastavim imati toliko puno posla inace sam u banani 😂😂
Isto nikakvih simptoma nemam 🙈
Jučer na 4dpo imala nakupinu bijelog kremastog iscjedka što nije uobičajeno kod mene...danas ok malo vidim da imam iscjedak na donjem vesu, ali bude već suh pa nez jel iscjedak ili je od sinocnje akcije hahah
Ostalo apsolutno ništa, osim napuhanosti 💨😆
Ali isto tako zaokupljena drugim stvarima jer se bliži selidba, i onda još sam bolesna i mali još kaslje i tako 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da martina sve zvuči nekako dobro 😁🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
https://ibb.co/8M9Rn0m
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Da 30.9 ti je bila 36.30, i danas 36.32...tako da mi je to nisko da bi se O mogla računati...tj nema razlike...samo nastavi mjeriti i testirati...može biti da će biti kasnije. Koliko ti je bio najduži ciklus
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
E cure ja sam se toliko zaokupila poslom, mozda i malo previse, da uopce ne registriram nikakve simptome. Nemam nist, ni bolne sise ni iscjedak ni apetit ni pristeve ni ne boli me dole
A mozda zapravo i bolje, da imam vise slobodnog vremena vec bi si sigurno nasla milijun simptoma, dijagnosticirala trudnocu i tak 🤣🤣
Danas sam 5 dpo, a na 12 dpo sam odlucila napraviti test jer imam jedan veliki tulum taj dan i zelim znat mogu li se opit ako M ne dodje do tada.
Ovaj ciklus sam bas opustena, vjv zato sto ne stignem misliti o svem tom. Sta bude bit ce. Sad samo da sljedecih 7 dana nastavim imati toliko puno posla inace sam u banani 😂😂
Isto nikakvih simptoma nemam 🙈
Jučer na 4dpo imala nakupinu bijelog kremastog iscjedka što nije uobičajeno kod mene…danas ok malo vidim da imam iscjedak na donjem vesu, ali bude već suh pa nez jel iscjedak ili je od sinocnje akcije hahah
Ostalo apsolutno ništa, osim napuhanosti 💨😆
Ali isto tako zaokupljena drugim stvarima jer se bliži selidba, i onda još sam bolesna i mali još kaslje i tako 🙈
Puno cura nije imalo nikakve simptome pa je na kraju bio test pozitivan tako da cure , mirisi na dobro ❤️🤞🤞
Pistacija nedavno sam neki video gledala žena je objašnjavala razlike pmsa kako je imala i ciklusa kad je ostala trudna i bila je spomenula , da joj je čudno bilo to sto nije imala apetit , i nije bila prištava kako to inače bude .. i da samo bila dosta umorna na večer , eto možda vam se nešto kuha 🤭❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pistacija, mozda je i bolje tako. Ja sam odlucila se za jedan dodatni poslic sa strane nest za internet marketing, upisat tecaj za slikanje. Nema smisla ovako se zivcirat svaki mjesec😅
Ne znam eto, drugaciji mi je ciklus u odnosu od 6.mj.
Enii, to mi malo nade daje jer je meni lice bas cisto sada a stv mi krene od O sa sitnim pristicima.
Ivyyyy, mozda stv bude to anovulacijski ciklus (jednom godisnje kod zdravih zena je cesto), a mozda bude samo dost kasnija O
Ane, pad imuniteta pospjesuje zaceca barem po nekim istrazivanja pa drzim fige
Sretno ostale curke. Nek nam svima bude dobitan ciklus🩷🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Da 30.9 ti je bila 36.30, i danas 36.32…tako da mi je to nisko da bi se O mogla računati…tj nema razlike…samo nastavi mjeriti i testirati…može biti da će biti kasnije. Koliko ti je bio najduži ciklus
Mislim da je napisala da su joj ciklusi 32-35 dana.. ako se dobro sjećam , tako da svako stigne ovulirati još uvijek , ako joj bude ciklus ovaj mjesec duži
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pistacija, mozda je i bolje tako. Ja sam odlucila se za jedan dodatni poslic sa strane nest za internet marketing, upisat tecaj za slikanje. Nema smisla ovako se zivcirat svaki mjesec😅
Enii, to mi malo nade daje jer je meni lice bas cisto sada a stv mi krene od O sa sitnim pristicima.
Ivyyyy, mozda stv bude to anovulacijski ciklus (jednom godisnje kod zdravih zena je cesto), a mozda bude samo dost kasnija O
Ja recimo nemam problema s prištićima , Al mislin da mi je to zbog toga jer imam dosta suho lice .. , moj PMS simptom je bolne sise i pojela bi sebe da mogu koliko budem gladna 🤣🤣🤣🤣🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Ja recimo nemam problema s prištićima , Al mislin da mi je to zbog toga jer imam dosta suho lice .. , moj PMS simptom je bolne sise i pojela bi sebe da mogu koliko budem gladna 🤣🤣🤣🤣🤭
Vidis kako smo sve razlicite😊
E i da, inace imam bas supericka probavu hahaha vecinom bi isla na veliku nuzdu jutri prije posla i kad kuci dodjem🤣 a u zadnjih tjedan dana jednom u dva dana, i to bas ono jedva al msm da samo imam preeeveliku zelju pa se obazirem na svaku sitnicu koja je drugacija😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji