Ja sam 6dpo, ne bole me cice kao inace ono sa strane. Samo bradavice na dodir bolne, osjecam zarenje nekakvo. I lice mi nikad cistije nije bilo, vecinom bi vec bila pod pristicima. Tu i tamo jajnik me zapika nekako, mislila sam da nisam neku cistu pokupila al na uzv samo zuto tijelo 🤔
Danas sam imala glavobolju jaku da sam tabletu popila. Ne pamtim kad me glava bolila zadnji put et, i mucnina mi u zeludcu. Al msm da sam samo pod stresom opcenito pa moze bit mucnina od tog
Svida mi se😁😁😁😁😁ja sam imala opake glavobolje al nisam htjela pit tablete nek sam se mucila.... 😁😁😁😁uhhh sutra vec 7 dpo kakva ti je bazalna danas ak si mjerila
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam 6dpo, ne bole me cice kao inace ono sa strane. Samo bradavice na dodir bolne, osjecam zarenje nekakvo. I lice mi nikad cistije nije bilo, vecinom bi vec bila pod pristicima. Tu i tamo jajnik me zapika nekako, mislila sam da nisam neku cistu pokupila al na uzv samo zuto tijelo 🤔
Danas sam imala glavobolju jaku da sam tabletu popila. Ne pamtim kad me glava bolila zadnji put et, i mucnina mi u zeludcu. Al msm da sam samo pod stresom opcenito pa moze bit mucnina od tog
Svida mi se😁😁😁😁😁ja sam imala opake glavobolje al nisam htjela pit tablete nek sam se mucila…. 😁😁😁😁uhhh sutra vec 7 dpo kakva ti je bazalna danas ak si mjerila
Sinoc sam krenula sa utricima, pa nisam mjerila vise temp jer nema smisla. A ja sam lupocet popila za glavu jer sam bila na korak da cu povracat od glavobolje, nisam mogla vise izdrzat🙁
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/3BLZ2cpEvo ovo je graf, ovo plavo je bazalna, crveno ispod su trakice…
Ovo meni izgleda kao anovulatni ciklus jer temp nema neke razlike s početka ciklusa i sad...ili će tek biti O...nek me netko ispravi ako griješim, ali msm da ti je ovaj ciklus bez O
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/hZ1xdR6
https://ibb.co/GtG1vNk
Meni je danas ovulacija po trakicama i po aplikaciji , ciklusi si mi dosta dugi pa eto … meni suprug još nije stigo , tako da nema pokrivanja jedino ako sutra stignem 🤭😏 ovisi kad je počela ovulacija i kad će završiti ..

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
E cure ja sam se toliko zaokupila poslom, mozda i malo previse, da uopce ne registriram nikakve simptome. Nemam nist, ni bolne sise ni iscjedak ni apetit ni pristeve ni ne boli me dole
A mozda zapravo i bolje, da imam vise slobodnog vremena vec bi si sigurno nasla milijun simptoma, dijagnosticirala trudnocu i tak 🤣🤣
Danas sam 5 dpo, a na 12 dpo sam odlucila napraviti test jer imam jedan veliki tulum taj dan i zelim znat mogu li se opit ako M ne dodje do tada.
Ovaj ciklus sam bas opustena, vjv zato sto ne stignem misliti o svem tom. Sta bude bit ce. Sad samo da sljedecih 7 dana nastavim imati toliko puno posla inace sam u banani 😂😂

Ivyy kad udes u graf stisni gore desno na BBT pa nam slikaj vrijednosti temp....jer vidim da ti je na početku mjerenja bila oko 36,4 a i sad tako nešto...imam istu app, ali malo je nepregledni pa ja uvijek vrijednosti gledam po tablici
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Meni ovo dobro zvuci ❤️🤭🤞😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni odlican ti je peak, top 👌👌👌
Martina super simptomi, samo neka te drze 😘😘

E cure ja sam se toliko zaokupila poslom, mozda i malo previse, da uopce ne registriram nikakve simptome. Nemam nist, ni bolne sise ni iscjedak ni apetit ni pristeve ni ne boli me dole
A mozda zapravo i bolje, da imam vise slobodnog vremena vec bi si sigurno nasla milijun simptoma, dijagnosticirala trudnocu i tak 🤣🤣
Danas sam 5 dpo, a na 12 dpo sam odlucila napraviti test jer imam jedan veliki tulum taj dan i zelim znat mogu li se opit ako M ne dodje do tada.
Ovaj ciklus sam bas opustena, vjv zato sto ne stignem misliti o svem tom. Sta bude bit ce. Sad samo da sljedecih 7 dana nastavim imati toliko puno posla inace sam u banani 😂😂
Isto nikakvih simptoma nemam 🙈
Jučer na 4dpo imala nakupinu bijelog kremastog iscjedka što nije uobičajeno kod mene...danas ok malo vidim da imam iscjedak na donjem vesu, ali bude već suh pa nez jel iscjedak ili je od sinocnje akcije hahah
Ostalo apsolutno ništa, osim napuhanosti 💨😆
Ali isto tako zaokupljena drugim stvarima jer se bliži selidba, i onda još sam bolesna i mali još kaslje i tako 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da martina sve zvuči nekako dobro 😁🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji