Jutrooo
Ane, i moj muz je isto. Msm da je bas krenula sezona viroza🙁
Mare, jucer tempica 37 (a nemirno spavala) dns 36 sa9. Rekla bih da je to ok?
Odlicna tempica😍😍😍drzim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam odlucila ovaj ciklus potpuno bez alkohola, znam nekad vikendom popiti koju casu, zato samo sto zdravija ishrana, caj za ovulaciju i cijedjene sokove (od nara, cvekle, ananasa…). Necu se previse forsirat treninzina, vise setnje brze kroz prirodu, a i preseljavamo ovaj mjesec. Zato se nadam da ce vrijeme brzo proci, bar do 19.10. do termin.
Narucila sam ponovo one step testove, easy home ne zelim vise zbog sjenica, na one step nikad u dvije godine nisam imala ma koliko sati proslo….
Sretno svima sa pokrivanjima i tww 🤗
Najbolje i nemaju nikakvih sjenica 😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok cure, čitam vas, ali se slabo javljam, malo se zagužvalo na poslu i oko raznih obaveza.
Ja prijavljujem i dalje pad tempice jutros, 14.dpo, lagano smeđarenje i menga bolove. Do kraja dana očekujem Da dođe menga.
laurell, nola, bebolina, BikMik… ako sam dobro zapamtila mi se pratimo. Jeste vi dobile?
Curke koje pokrivate, sretnoooo!
Evo ja dobila noćas! Znaci danas 1dc. Bit će napeto iščekivanje nakon O, dosta nas se poklapa. Idemooo samo jako 😂😂🤞🏽🤞🏽🤞🏽🥰🥰

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sto se tiče pijenja vitamina nekih i to.. ja sam neodgovorna dosta po tom pitanju. Krenem, pa pocnem zaboravljati piti i na kraju totalno podbacim. Krenula sam s Novalacom davno ranije, a kad sam ostala trudna ginekolog mi je rekao da mi je dovoljno samo folnu (folacin imam kući) pa ću se pokušati natjerati makar to. I pričali smo o VitaminuD i koliko je bitan pa ću ići i to provjeriti kakvo mi je stanje, pa bi i to uzela

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
11 dpo... mislim da ću se sutra testirati...od simptoma samo tu i tamo peckanje bradavica i znojenje zadnje dvije noći. Nadam se da će biti duchese u mullera ili gravignost u ljekarni i da će biti plus. 😆
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Ja pijem prenatal od Almagee. Ima taj neki aktivni oblik folne pa je valjda bolja apsorpcija. I sad sam si uzela Pro Beta Glukan od PharmaS-a da se malo dobijem nakon operacije. Ima dobre doze C i D vitamina pa mislim da ce i taj D vitamin mozda malo jos pomoci. 😅

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Bok cure, čitam vas, ali se slabo javljam, malo se zagužvalo na poslu i oko raznih obaveza.
Ja prijavljujem i dalje pad tempice jutros, 14.dpo, lagano smeđarenje i menga bolove. Do kraja dana očekujem Da dođe menga.
laurell, nola, bebolina, BikMik… ako sam dobro zapamtila mi se pratimo. Jeste vi dobile?
Curke koje pokrivate, sretnoooo!
Juce...

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pistacija, ja sam 4dpo. Nemam nista posebnih simptoma, osim jucer pikanja jajnika. I danas imam extremno jezenje koze, kao da mi je hladno , a nije
Jagodamalina. Drzim fige. Ste mjerili bazalnu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam bolesna uzas jedan…sve me boli 😪😫
Mene grlo krenulo peckati, usne mi ispucale katastrofa , Al sam se naoružala sa svime da nebi se razbolila gore , jer oko mene svi u koroni 😨😏
Sta ti je dr rekla za onu bakteriju na kraju? Si dobila terapiju?Ja sam bolesna uzas jedan…sve me boli 😪😫
Mene grlo krenulo peckati, usne mi ispucale katastrofa , Al sam se naoružala sa svime da nebi se razbolila gore , jer oko mene svi u koroni 😨😏
Sta ti je dr rekla za onu bakteriju na kraju? Si dobila terapiju?
Da antibiotik mi je prepisala jučer mi ga je tek poslala , danas ga idem pokupiti , bilo joj je problem šta da mi da jer sam ti ja alergična na puno toga , jedva je nešto našla 😒 , i suprug je isto tako dobio Al njemu lako jer nije na nist alergičan on je dobio Klavocin, a jaciprofloxacin, a da ne kažem da sam zadnji antibiotik pila pred 15 godina , jer je morala moja doktorica opće prakse izvuc šta mi je dala ako sam ikad uzimala bilo šta , strašno 🤔🤔
A znam, vjerujem. Nemam problema sa alergijama osobno, ali znam da je opasno i da se ne smije s tim zezati.
Mi smo pili skupa antibiotik za ureaplasmu,mozda tjedan dana. Nakon toga ponovili briseve koji su bili uredni. Pa jos jednom prije nego smo krenuli pokusavati. I isto ie bilo ok, tako da rijesite to pa u nove pobjede🙏❤️
Da rekla mi je da kad dobijem , da se javim da idem ponovno na briseve . Nadam se da će biti sve uredu . Također sam počela piti čaj od lista brusnice dva puta dnevno , plus sto pijem puno vode , u jutro obavezno s limunom i đumbirom , i plus još druge čajeve jer sam ljubitelj čajeva , pa će mi to pomoć oko svega možda 🤞💪
Koliko si cekala na rezultate od uzimanja briseva do dobivanja nalaza? Ja idem sutra. Nisam poslije kiretaze radila briseve pa bi trebala sad kao
Pa nekih 4 dana , u utorak sam bila na brisevima , u subotu navečer su mi na egrađani bili rezulati već gore tako da relativno brzo to ide

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Martina1931 nisam mjerila. Namjeravam od slijedećeg ciklusa ako dobijem početi mjeriti bazalnu i lh trakice naruciti.
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji