Hvala vam svima na lijepim zeljama! Divne ste. ❤️
Brzo cu ja doci k sebi pa cu s vama brojat dane. Ali nadam se da cemo brzo sve skupa pocet brojat dane do termina. 🤞🏻🤞🏻❤️
Martina ja sam čekala tjedan dana nalaze briseva nakon spontanog. S tim da sam ih privatno odradila jer eto, moja soc doktorica je stvarno cudo jedno od zene. Doduse njoj u korist ide to sto je nalaz bio uredan, ali svejedno. 🙄

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Jutroo, sad sam tek procitala
Laurell i nola95 bas mi je zao al idemo dalje jako 🫂❤️
Jel pije koja neke vitamine? Bas imam osjecaj da mi treba nesto. prekjucer u 9 zaspala, jucer u 8 me slomilo i do ujutro sam spavala. Sto je najgore jos bi mogla.. Sto se tice voca i povrca jedem svaki dan 🤣 kak je krenilo danas cu u 7 zaspat 🫣😂

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E super, hvala na info curke🤗 nadam se da ce bit uredni jer sam svakako pila preventivno antibiotike nakin kiretaze
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jel pije koja neke vitamine? Bas imam osjecaj da mi treba nesto. prekjucer u 9 zaspala, jucer u 8 me slomilo i do ujutro sam spavala. Sto je najgore jos bi mogla.. Sto se tice voca i povrca jedem svaki dan 🤣 kak je krenilo danas cu u 7 zaspat 🫣😂
Ja pijem folnu, to se svakako treba počet pit čim kreneš s planiranjem. I tu i tamo magnezij navečer. Pokušavam jest raznoliko i zdravo. Dosta voća, povrća, orašastih plodova, sjemenki. I biti što više na suncu upijati vitamin D.
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Ja pijem folnu, to se svakako treba počet pit čim kreneš s planiranjem. I tu i tamo magnezij navečer. Pokušavam jest raznoliko i zdravo. Dosta voća, povrća, orašastih plodova, sjemenki. I biti što više na suncu upijati vitamin D.
Ja isto pijem folnu, odnosno kombiniram nekad Novalac, a ponekad Orthomol (ima dodatnu omegu i probiotik)... ujutro pijem đumbir/kurkumu i limun... uvela sam u dorucak uz kašu i laneno ulje

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja pijem novalac vec tako 4. Mj.. posto sam znala da bi uskoro pokusali krenula sam s tim ranije.
Sto se tice folne, jel to dovoljno ili?

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja pijem novalac vec tako 4. Mj.. posto sam znala da bi uskoro pokusali krenula sam s tim ranije.
Sto se tice folne, jel to dovoljno ili?
Ja pijem folacin. To je udarna doza sto se folne kiseline tice i puno je jaca doza nego sto se nalazi u novalacu..al se on na recept dobiva
I pijem jos neki mix, catafertyl za nju
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja pijem novalac od peaka do trena kad skuzima da nisam trudna😅
Pila sam ga prije svaki dan i natukla 8kg jer mi je apetit bio ogroman (probala sam i druge prenatalne tablete, ali od svih mi je isto) pa sam se odlucila na ovu soluciju😄

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure! Čitam vas jučer i danas, nikako da se javim, stalno sam u poslu preko glave. Ali svaka pauza je škic na forum 😊 vidim da nam je i dalje pozitiva i dobra vibra, samo neka tako i ostane jake žene 💪
Ja sam 3 dpo i nemam apsolutno nikakvih simptoma osim maaaaalo me bole sise. Jako malo. Čudno mi je jer sam prošli ciklus od O do M umirala od bolova dolje, a i u sisama, nisam mogla spavati koliko je boljelo. Sada ništa ali ima još vremena da se preokrene...
DPO cure - kakvi su vaši simptomi?
Cure koje pokrivaju ili se spremaju pokrivati sretnooooo

Bok cure, čitam vas, ali se slabo javljam, malo se zagužvalo na poslu i oko raznih obaveza.
Ja prijavljujem i dalje pad tempice jutros, 14.dpo, lagano smeđarenje i menga bolove. Do kraja dana očekujem Da dođe menga.
laurell, nola, bebolina, BikMik… ako sam dobro zapamtila mi se pratimo. Jeste vi dobile?
Curke koje pokrivate, sretnoooo!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji