Jutroo, sad sam tek procitala
Laurell i nola95 bas mi je zao al idemo dalje jako 🫂❤️
Jel pije koja neke vitamine? Bas imam osjecaj da mi treba nesto. prekjucer u 9 zaspala, jucer u 8 me slomilo i do ujutro sam spavala. Sto je najgore jos bi mogla.. Sto se tice voca i povrca jedem svaki dan 🤣 kak je krenilo danas cu u 7 zaspat 🫣😂
Ja pijem novalac od peaka do trena kad skuzima da nisam trudna😅
Pila sam ga prije svaki dan i natukla 8kg jer mi je apetit bio ogroman (probala sam i druge prenatalne tablete, ali od svih mi je isto) pa sam se odlucila na ovu soluciju😄
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure! Čitam vas jučer i danas, nikako da se javim, stalno sam u poslu preko glave. Ali svaka pauza je škic na forum 😊 vidim da nam je i dalje pozitiva i dobra vibra, samo neka tako i ostane jake žene 💪
Ja sam 3 dpo i nemam apsolutno nikakvih simptoma osim maaaaalo me bole sise. Jako malo. Čudno mi je jer sam prošli ciklus od O do M umirala od bolova dolje, a i u sisama, nisam mogla spavati koliko je boljelo. Sada ništa ali ima još vremena da se preokrene...
DPO cure - kakvi su vaši simptomi?
Cure koje pokrivaju ili se spremaju pokrivati sretnooooo
Bok cure, čitam vas, ali se slabo javljam, malo se zagužvalo na poslu i oko raznih obaveza.
Ja prijavljujem i dalje pad tempice jutros, 14.dpo, lagano smeđarenje i menga bolove. Do kraja dana očekujem Da dođe menga.
laurell, nola, bebolina, BikMik… ako sam dobro zapamtila mi se pratimo. Jeste vi dobile?
Curke koje pokrivate, sretnoooo!
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Jutrooo
Ane, i moj muz je isto. Msm da je bas krenula sezona viroza🙁
Mare, jucer tempica 37 (a nemirno spavala) dns 36 sa9. Rekla bih da je to ok?
Odlicna tempica😍😍😍drzim fige
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam odlucila ovaj ciklus potpuno bez alkohola, znam nekad vikendom popiti koju casu, zato samo sto zdravija ishrana, caj za ovulaciju i cijedjene sokove (od nara, cvekle, ananasa…). Necu se previse forsirat treninzina, vise setnje brze kroz prirodu, a i preseljavamo ovaj mjesec. Zato se nadam da ce vrijeme brzo proci, bar do 19.10. do termin.
Narucila sam ponovo one step testove, easy home ne zelim vise zbog sjenica, na one step nikad u dvije godine nisam imala ma koliko sati proslo….
Sretno svima sa pokrivanjima i tww 🤗
Najbolje i nemaju nikakvih sjenica 😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok cure, čitam vas, ali se slabo javljam, malo se zagužvalo na poslu i oko raznih obaveza.
Ja prijavljujem i dalje pad tempice jutros, 14.dpo, lagano smeđarenje i menga bolove. Do kraja dana očekujem Da dođe menga.
laurell, nola, bebolina, BikMik… ako sam dobro zapamtila mi se pratimo. Jeste vi dobile?
Evo ja dobila noćas! Znaci danas 1dc. Bit će napeto iščekivanje nakon O, dosta nas se poklapa. Idemooo samo jako 😂😂🤞🏽🤞🏽🤞🏽🥰🥰
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sto se tiče pijenja vitamina nekih i to.. ja sam neodgovorna dosta po tom pitanju. Krenem, pa pocnem zaboravljati piti i na kraju totalno podbacim. Krenula sam s Novalacom davno ranije, a kad sam ostala trudna ginekolog mi je rekao da mi je dovoljno samo folnu (folacin imam kući) pa ću se pokušati natjerati makar to. I pričali smo o VitaminuD i koliko je bitan pa ću ići i to provjeriti kakvo mi je stanje, pa bi i to uzela
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
11 dpo... mislim da ću se sutra testirati...od simptoma samo tu i tamo peckanje bradavica i znojenje zadnje dvije noći. Nadam se da će biti duchese u mullera ili gravignost u ljekarni i da će biti plus. 😆
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Ja pijem prenatal od Almagee. Ima taj neki aktivni oblik folne pa je valjda bolja apsorpcija. I sad sam si uzela Pro Beta Glukan od PharmaS-a da se malo dobijem nakon operacije. Ima dobre doze C i D vitamina pa mislim da ce i taj D vitamin mozda malo jos pomoci. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Juce...
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji