Aneee, predivno bas sam se najezila🥰🥰
Ja sam 4dpo, i moram vam prijaviti nesto sto do sada nisam nikada primijetila..inace me cice krenu boliti sa strane i oko pazuha do menge. . Sad me krenule bas bradavice peci i oko bradavica. Ne zelim uopce ni pomisljati da je to nesto bitno i znacajno, al je drugacije nego inace
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Aneee, predivno bas sam se najezila🥰🥰
Ja sam 4dpo, i moram vam prijaviti nesto sto do sada nisam nikada primijetila..inace me cice krenu boliti sa strane i oko pazuha do menge. . Sad me krenule bas bradavice peci i oko bradavica. Ne zelim uopce ni pomisljati da je to nesto bitno i znacajno, al je drugacije nego inace
😍😍😍😍😍😍😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Al kao sto je Laurell rekla, mi se toliko fokusiramo na sve simptome ..i onda se razocaramo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Al kao sto je Laurell rekla, mi se toliko fokusiramo na sve simptome ..i onda se razocaramo
Ja sam se fokusirala jer sam znala kako mi se tjelo ponasa kad nisam i kad je nesto drugacije...znaci bol i peckanje bradavica je posve drugacije nego kad te bole sise pred mengu jer sise me nisu boljele ni u jednoj trudnoci vec bradavice sad su mi tamne i velike i ispupcene i bolne i osjetljive na dodir a na pocetku peklo me od 4 dpo do testa....
😊😊😊😊nema nista lose u osluskivanju svog tijela
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Volim ovo kad tako sigurno ulazite u novo odbrojavanjeee🥰🥰🥰🥰🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
A da, mene krenu bolit fibroadenomi i sa strana i pazuh od O do menge pa onda prestane. Cak nekada i prije O, kao nagovjestaj haha
Sad me ne bole FA niti pazusi nego bradavice...sto fkt i je drugacije, al budemo vidjeli onda. Ne dam sebi da se nadam😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Volim ovo kad tako sigurno ulazite u novo odbrojavanjeee🥰🥰🥰🥰🥰
Ak mislis na mene. Ja sam sve osim sigurno😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evo i mene .. prvo hvala sto ste podijelile sto pijete. Budem si malo proucila, a novalac cu svakako nastavit.
Ja sam danas 6dpo.. inace me tj dana prije krene bolit malo stomak, kao grcevi, ali onda popijem tabletu jer mi budu dosta bolne taj prvi dan. Ostale dane ko nova.
Ovaj mj necu nista piti tako da ne znam bas kolko da se hvatam za ista kao simptom posto sam to inace suzbijala .. sad cu svaki grc ili bol primjetit. Tako da mi je najpametnije da samo cekam.
Samo jos ne znam dql da cekam da bas kasni ili bi se pokazalo i prije dal je ili nije. Vidjela sam ovdje da to dosta ovisi od osobe do osobe ☺️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
M-P, meni je test pokazao vec 9dpo laganu liniju npr
Al ne preporucujem tu igru zivaca😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A da, mene krenu bolit fibroadenomi i sa strana i pazuh od O do menge pa onda prestane. Cak nekada i prije O, kao nagovjestaj haha
Sad me ne bole FA niti pazusi nego bradavice…sto fkt i je drugacije, al budemo vidjeli onda. Ne dam sebi da se nadam😅
Zelim ti srecu ...svaki dan pipkaj te bradavice meni je osobno bilo to sve drugacije i po tome sam znala odmah tj imala osjecaj od 4 dpo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji